FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSA

MM Stoica, ironie devastatoare la adresa lui Adi Popa: „Incompleți mai sunt și englezii ăștia”

MM Stoica/ foto: captură Orange Sport
MM Stoica/ foto: captură Orange Sport

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2023 23:08 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 23:26

MM Stoica (58 de ani) l-a înțepat printr-o postare pe pagina sa de Facebook pe Adi Popa (35 de ani), fost jucător la FCSB și CSA Steaua București, în urma ultimelor declarații ale fotbalistului despre războiul dintre cele două echipe.

Adi Popa a evoluat în două rânduri pentru FCSB, între 2012-2017 și 2019-2020, dar și pentru CSA Steaua, între 2021 și 2023. Aventura de la CSA l-a făcut pe „motoreta” să-i considere pe „militari” ca fiind adevărații continuatori ai Stelei istorice. 

A căzut transferul pus la cale de FCSB! Gigi Becali anunță: „Acum mi-a fost propus altul”
FCSB
A căzut transferul pus la cale de FCSB! Gigi Becali anunță: „Acum mi-a fost propus altul”

Adi Popa susține că ideea „FCSB este Steaua” este indusă cu forța

Adi Popa a declarat că tactica FCSB-ului este agresivă și încearcă să inducă cu forța ideea că «FCSB este Steaua»: „Nu trece săptămâna fără să se discute că «FCSB este Steaua». Ideea asta, la cât de agresivă și puternică este, este indusă cu forța. «Îl spălăm pe creier, FCSB este Steaua». Iar cine nu cunoaște cu adevărat va lua de bună: «Da, așa e»”.

MM Stoica i-a dat rapid replica lui Adi Popa

MM Stoica i-a dat rapid replica lui Adi Popa printr-o postare pe contul personal de Facebook.

Președintele FCSB-ului a scris: „Incompleți mai sunt și englezii ăștia. Cum să ai o echipă Reading și să n-ai și una Talking? La cât vorbește unul de pe la noi, ar fi fost căpitan.”

MM Stoica l-a ironizat pe „Motoretă” că vorbește prea mult și a făcut o referință la Reading, fosta echipă din Anglia pentru care a evoluat Adi Popa.

Adi Popa a fost cumpărat de Reading de la FCSB în 2017 pentru 600.000 de euro și a bifat 15 apariții în Championship, liga secundă engleză, marcând un singur gol. Englezii l-au împrumutat de mai multe ori pe Popa, la Al-Taawon, Ludogorets și FCSB, iar în 2020 l-au cedat liber de contract la FC Voluntari.

Vezi și alte știri:

Cât cheltuie fotbalul românesc într-un an? Suma tocată de cluburi, FRF, LPF trece de 160 de milioane + Chiricheș NU  e cel mai bine plătit din România
FINANCIAR
Cât cheltuie fotbalul românesc într-un an? Suma tocată de cluburi, FRF, LPF trece de 160 de milioane + Chiricheș NU e cel mai bine plătit din România
Ciobotariu, după a șasea înfrângere la rând: „Ce a făcut Chivulete nu mi s-a mai întâmplat în 18 ani de carieră!”
POLI IAȘI - SEPSI OSK 1-0
Ciobotariu, după a șasea înfrângere la rând: „Ce a făcut Chivulete nu mi s-a mai întâmplat în 18 ani de carieră!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
romeverest
romeverest  •  20 Octombrie 2023, 11:44

Multa lume se intreaba cu ce se mai ocupa MM la Fcsb avand in vedere ca echipa, tactica si transferurile le face numai pipereanul !! Simplu….se ocupa de postari pe retele de socializare, de ironii si jigniri la adresa fostilor jucatori ai clubului, sau a altor echipe care sunt in concurenta cu Fcsb !! Asta-i singura sa ocupatie !!

Adriann_1
Adriann_1  •  20 Octombrie 2023, 11:43
Postat de dobrin pe 20 Octombrie 2023, 03:48

Deci Motoreta face Reading si Talking si Mihai Stoica se ocupa cu Writing Books.

Iti dai seama ca dupa mintea subinginerului condamnat cu executare ar trebui sa vorbeasca el, nu un fotbalist care a jucat atat la Steaua cat si la fcsb :)) Probabil incarcerarea pentru executarea sentintei privative de libertate l-a facut expert in drept comercial :))

godot
godot  •  20 Octombrie 2023, 10:40

Vezi de cutia de carton, "slujitorule".

Vezi toate comentariile (30)
Comentează