FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, replică dură pentru Csaba Asztalos: „Se vrea Alice în Ţara Minunilor”

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2023 07:51 / Actualizat sambata, 11 martie 2023 08:56

Mihai Stoica și Csaba Asztalos, președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, au un schimb de replici, după decizia Comisiei de Recurs, cu privire la meciul Sepsi – FCU Craiova.

Pe cine dă vina Mihai Stoica în cazul Sepsi vs FCU Craiova: „Eu am o problemă mare de tot!”
Sepsi vs FCU Craiova
Pe cine dă vina Mihai Stoica în cazul Sepsi vs FCU Craiova: „Eu am o problemă mare de tot!”

După ce a văzut declarația președintelui CNCD, oficialul FCSB s-a declarat deranjat și a avut o replică dură pentru acesta.

Mihai Stoica, replică pentru Csaba Asztalos: „Se vrea Alice în Ţara Minunilor”

„Nu prea înţeleg, dar mă rog. Eu m-am născut pe stadion. Tatăl meu a avut o ieşire şi cineva i-a zis « Sunt copii aici», iar el a a spus «Băi, știi ceva? Dacă vrei linişte, du-te la teatru!».

Ce să faci? Așa este. Oamenii vin pe stadion ca să se descarce Asztalos se vrea Alice în Ţara Minunilor. Nu se poate așa ceva! Nu suntem în ţara minunilor. Suntem într-o ţară în care se înjură! Așa se înjură și în Anglia, ca să-i explic lui Csaba Asztalos. Să meargă în Anglia și să vadă fair-play-ul britanic. Se înjură grav.

Se înjură în Grecia, se înjura în Turcia, Botswana sau Burundi. Se înjură peste tot. Aşa e pe stadion. Eu nu promovez chestia asta. Mie îmi înjură fata, nu îmi convenea la început, dar m-am obișnuit. Asta e situația. Ce putem facem noi?

Am spus-o de multe ori. Să vină forțele de ordine, să vadă cine înjură, să îl ia, să îl amendeze și să îl interzică pe stadion”, a spus Mihai Stoica la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

Csaba Asztalos l-a criticat pe Mihai Stoica

Președintele CNCD criticase verdictul și îi transmisese un mesaj lui MM Stoica.

„S-a creat deja un precedent. Înțeleg că putem merge pe stadioane să spunem orice. Văd că unii zic că s-au ales sportul și fair-play-ul. Nu. Sportul și meritul sportiv nu există în prezența xenofobei, a rasismului și a discursului de ură. Toate încep cu respect reciproc. 

Nu alegem între ele, altfel sportul nu există cu înjurături, cum zice domnul Stoica, cu folclor și așa mai departe. Să-și ducă copiii pe stadion să vadă ce înseamnă folclor”, a spus Csaba Asztalos pentru Fanatik. 

VIDEO Totul despre FCSB - Sepsi

Citește și: 

Primarul din Sf. Gheorghe, măsură radicală după decizia din cazul Sepsi vs FCU Craiova: „Scandaloasă, iresponsabilă, inacceptabilă! Acolo vom merge”

Patronul lui Sepsi sare în apărarea lui Andrei Chivulete: „De ce e vinovat? Dacă un arbitru fluieră regulamentar trebuie suspendat?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
iung811
iung811  •  11 Martie 2023, 13:12

Asta e, fiecare cu rolul lui. Asta e Prstanacul din Alba ca zăpada și cei șapte pitici!!!

1945sv0509
1945sv0509  •  11 Martie 2023, 13:07

Puscariasul s-a nascut pe stadion ?

Razvan
Razvan  •  11 Martie 2023, 13:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează