FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Reacția lui MM Stoica, după dezvăluirile GSP despre banii pompați din Ungaria la Sepsi: „E super OK! Problema mea e ce se întâmplă la Steaua”

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2023 07:01 / Actualizat miercuri, 22 martie 2023 09:21

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a reacționat după dezvăluirile GSP.ro, legate de banii pe care Guvernul din Ungaria i-a investit la Sepsi.

Gazeta Sporturilor dezvăluie că în raportul financiar al clubului Sepsi Sfântu-Gheorghe sunt prezentate încasări de peste 11 milioane de euro. Însă mai mult de jumătate din sumă, 6 milioane de euro, provine din subvenția din partea Guvernului Viktor Orban de la Budapesta. 

Mihai Stoica a comentat situația de la Sepsi și a comparat-o cu cea de la CSA Steaua, club deținut de Ministerul Apărării Naționale și care, pentru moment, nu are drept de promovare în Liga 1.

Mai pierdem un „tricolor”? A refuzat să se prezinte la U20, după ce inițial fusese convocat de principiu la U21: „În viață mergi unde ești apreciat”
ROMÂNIA
Mai pierdem un „tricolor”? A refuzat să se prezinte la U20, după ce inițial fusese convocat de principiu la U21: „În viață mergi unde ești apreciat”

Reacția lui Mihai Stoica după ce a aflat că Guvernul Ungariei a dat 6 milioane de euro către Sepsi

 „Dacă Guvernul nostru nu dă nimic, să dea cel maghiar. Bine, Guvernul nostru dă la o echipă care nu are drept de promovare. Dă foc banilor! CSA nu are viitor! Dacă se schimbă Legea Sportului, indiscutabil, sunt de acord să fie în prima ligă. Pe mine mă interesează să fie cluburi care funcționează. 

Habar nu am ce se întâmplă la Sepsi, dar eu primesc cu drag această veste, pentru că ţin la jucătorii de acolo. Steaua şi Sepsi n-au nicio legătură. Guvernul român dă foc banilor! Echipa aia a fost făcută peste noapte. S-a făcut ca să facă ce? 800 de fani vin la meci, 700 se plimbă pe lângă stadion şi aşa mai departe. Gigi Becali vine cu banii lui, pentru că are, dar pentru noi e un avantaj că mai e o grupare bogată, care nu are nicio problemă. Creștem dacă jucăm împotriva lor.

E OK ce se întâmplă la Sepsi. E important dacă orice club primește un investitor care pompează bani. Nu mă interesează dacă sunt de la stat sau de la privat, mă interesează să crească această competiție. E super OK. Îmi convine ca ungurii să-şi facă lobby în România, dacă pe noi ne ajută”, a spus MM Stoica la Orange Sport.

Citește și: 

Variantă „bombă” » Tertipul prin care FCSB vrea să-l țină pe Pintilii pe bancă până la finalul sezonului

5 titulari de la FCSB depind de Becali » Cazurile sunt foarte diferite, deci ce se întâmplă cu contractele?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
forumer.47
forumer.47  •  22 Martie 2023, 19:25

Problema reala sunt cele 75 de milioane de euro din BANII PUBLICI AI ROMANIEI dati de catre ANRP clubului puscariasilor, clonatilor. Zecesebeaua Pesedista mananca bani publici pe paine.

Dobermannul
Dobermannul  •  22 Martie 2023, 13:02
Postat de elgabri pe 22 Martie 2023, 09:47

Si FCSB e tinuta cu bani furati de la stat !!

Alta mancare de peste. Nimeni in Romania nu s-a imbogatit altfel decat luand de la stat in diverse moduri permise sau nepermise de lege. Asta e deocamdata capitalismul romanesc, capitalism de praduiala dupa 1989. Daca piata ar fi fost libera si justitia neaservita ceea ce s-a luat fara drept se intorcea unde trebuia si apareau si la noi averi cladite cat de cat pe merit. Dar noi am preferat nu sa luptam cu sistemul ticalosit si s-o stergem in strainatate. Acum sistemul e biruitor si revine la prima lui iubire: comunismul.

Dobermannul
Dobermannul  •  22 Martie 2023, 12:47
Postat de bridges pe 22 Martie 2023, 10:12

Ce se intampla la Steaua se intampla la zeci de echipe din fotbalul romanesc, banii din bugetele locale, deseori alimentate si cu bani de la Guvern, sunt tot bani publici. Ca s-a gasit o "portita", prin care banii ajung pe un alt traseu la cluburi, asta e apa de ploaie, tot bani publici sunt, tot de acolo pleaca, doar ca mai trec si pe la un intermediar. Fondul problemei ramane.

Exact. Ne formalizam de CSA dar nu bagam de seama ca ban public este cam peste tot in fotbal. Personal am vorbit de anomalia CSA doar ca un exemplu ca acei care ne conduc nu-si mai ascund comunismul de care sunt bantuiti.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează