FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Mihai Stoica și-a „tăvălit”, din greșeală, un jucător în public » Panduru a început să râdă în direct

Imediat după FCSB - Sepsi 1-1, Iulian Cristea (26 de ani, fundaș central) s-a plâns de condițiile terenului de la Mogoșoaia. +28   FOTO
Imediat după FCSB - Sepsi 1-1, Iulian Cristea (26 de ani, fundaș central) s-a plâns de condițiile terenului de la Mogoșoaia.

Articol de GSP - Publicat marti, 22 decembrie 2020 12:39 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 14:00

Imediat după FCSB - Sepsi 1-1, Iulian Cristea (26 de ani, fundaș central) s-a plâns de condițiile terenului de la Mogoșoaia.

  • FCSB - Sepsi s-a disputat în baza FRF de la Mogoșoaia, întrucât Arena Națională a fost indisponibilă din cauza unei probleme apărute la acoperișul stadionului - detalii, AICI!

„A fost un meci de luptă, ne pare rău că nu am putut să jucăm pe Naţional Arena. Ne avantaja un teren mai lung, mai lat, unde ne place să deschidem adversarii. Aici a fost un teren mai îngust, unde cei de la Sepsi s-au închis foarte bine. Fiind o partidă de luptă, ei au fost avantajați”, a declarat Cristea.

Prezent în studio-ul Telekom Sport, Basarab Panduru s-a amuzat pe seama afirmațiilor lui Iulian Cristea: „Dacă toată lumea face terenul aşa îngust, ce faci, nu mai câştigi niciun meci? E terenul foarte îngust, nu mai baţi pe nimeni 😂. Nu mai putem să jucăm dacă e terenul foarte îngust. Face toată lumea terenul îngust şi toată lumea o să aibă o problemă”.

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+24 FOTO

FCSB - Sepsi 1-1. Mihai Stoica: „Toate terenurile au aceleași dimensiuni”

Subiectul a fost abordat ulterior și de Mihai Stoica. Cel mai probabil, postarea acidă a oficialului FCSB s-a vrut o replică pentru Panduru, însă managerul general al roș-albaștrilor n-a știut că de la declarația lui Cristea a plecat totul și astfel și-a „taxat” indirect și propriul jucător. 

„Doar o informație pentru cei care urmăresc meciurile de Liga 1 și - crezând că le știu pe toate - sunt convinși că diferă dimensiunile terenurilor de joc. TOATE au aceleași dimensiuni, 105 x 68 m. Deci, cel de la Voluntari (sau Mogoșoaia) este identic cu cel de la Arena Națională (sau Craiova). ALTFEL, n-ar mai fi omologate la Liga 1. E condiție obligatorie pentru obținerea licenței”, a scris MM pe Facebook.

FCSB. Mihai Stoica și-a „tăvălit”, din greșeală, un jucător în public » Panduru a început să râdă în direct

Pentru jocurile oficiale din Liga 1: lungimea terenului este de 105 m, iar lăţimea de 68 m. Dacă din motive constructive ale stadionului dimensiunile de mai sus nu pot fi respectate, se pot admite următoarele dimensiuni: lungime 100–105 m, lăţime 64– 68 m
ROAF

VIDEO. Laszlo Dioszegy, bucuros după egalul cu FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB. Thomas Neubert lucrează „pe blat” » Adevărul despre „preparatorul-fenomen” s-a aflat acum! FRF confirmă

MM Stoica atacă: „Am fost alungați din nou” » Ce mesaje a primit la pauză cu Sepsi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
cornelcc
cornelcc  •  22 Decembrie 2020, 21:55

Multi priceputi pe net-ul asta! E adevarat ca, la fel ca hartia, suporta orice si pe oricine! Dimensiunile terenului de fotbal, acceptate de UEFA, sunt variabile, dar trebuie sa se incadreze in niste limite: lungime- minim 90, maxim 120 metri; latime - minim 45, maxim 90 metri. Orice teren aflat in aceste limite poate fi omologat de UEFA, evident cu conditia de a indeplini si alte criterii pentru meciuri oficiale. Asa ca s-au gasit doi *ziceti-le cum vreti*, pandi si mm, sa rada de Cristea, care chiar are dreptate! Terenul de la Mogosoaia este nu numai mai ingust, ci si mai scurt decat cel de pe Arena Nationala! De fapt, toate echipele din liga 1 au terenuri mai mari! Este evident ca un teren mic inghesuie ecipele, greu de priceput asta pentru sfertul de neuron al pandurului ... Dar deh, suntem romani si ne pricepem toti la politica si fotbal!

2326434450730479
Demeter Petru  •  22 Decembrie 2020, 18:29

pt domnul Mimi Stoica,terenurile nu au aceeasi dimensiune,asa ca mai pune mana pe carte Mimi!

zagna
zagna  •  22 Decembrie 2020, 17:31

MM, cum iti place sa te faci de ras ! Legat de latimea terenului, 68 -64= 4 metri, pentru un inginer sunt 4ooo mm, iar pentru MM sunt zero. Nu mai vorbesc de cei 5m diferenta de lungime ! MM isi ascunde vina, pentru ca el si staful tehnic trebuiau sa stie ca joaca pe un teren MULT mai mic decat sunt obisnuit !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează