FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Mihai Stoica, virulent pe Facebook! S-a luat de Kovacs și Bălgrădean și a ironizat CFR-ul și fanii lui Hermannstadt: „Ne plac oile și mieii”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2020 12:32

După victoria celor de la FCSB cu CSU Craiova, 4-1, Mihai Stoica, managerul roș-albaștrilor, a postat un mesaj dur pe contul său de Facebook.

Oficialul FCSB a ținut să lămurească mai multe subiecte legate de echipa sa, printre care transferul lui Cristi Bălgrădean la CFR Cluj arbitrajul lui Istvan Kovacs de la meciul contra Craiovei, dar și ironiile și atacurile jignitoare ale fanilor lui Hermannstadt din Cupă.

„Când i-am spus lui Bălgrădean că am aflat că a semnat cu CFR și l-am întrebat de ce nu ne-a informat, mi-a răspuns că i-a fost rușine de mine. Când l-am întrebat dacă de colegii din vestiar cărora le-a ascuns faptul că i-a trădat nu i-a fost rușine, a tăcut. Cei de la CFR au recunoscut că au încălcat regulamentul din motive strategice, neinformându-ne. E posibil să aibă succes cu strategii de acest gen, vom vedea. În opinia mea, succes nu e să te elimine Sevilla în 16-imi, ci să treci de Ajax în aceeași fază. De asemenea, succes reprezintă calificarea în grupele UCL. Poate Bălgrădean era veriga lipsă din drumul lor hotărât spre grupe. Sau poate nu”, a scris MM Stoica. 

Mihai Stoica: „Aveam nevoie de un arbitraj ca al lui Kovacs”

Stoica a criticat faptul că Luis Nițu nu a fost pedepsit de Istvan Kovacs după ce l-a lovit pe Darius Olaru în minutul 2 al meciului cu Craiova și a postat o poză cu mijlocașul e la FCSB.

 „Aveam mare nevoie de un arbitraj ca cel al lui Kovacs din prima repriză. El a dat semnalul mobilizării. Să-l vezi pe Olaru comoționat, cu semn vizibil pe față și să nu iei nicio decizie disciplinară, să-i dai galben imediat lui Ovidiu Popescu pentru un atac la minge, doar așa poți transmite un mesaj fără echivoc. Sau poate omul a intrat mai greu în meci. De la 3-1 a arbitrat perfect”, a adăugat MM Stoica. 

FCSB. Mihai Stoica, virulent pe Facebook! S-a luat de Kovacs și Bălgrădean și a ironizat CFR-ul și fanii lui Hermannstadt: „Ne plac oile și mieii”
Așa arată Darius Olaru după meciul FCSB - Craiova

„Cosmin Vâtcă la FCSB e o glumă. E adevărat că membrii staff-ului joacă fotbal-tenis, dar, din câte am auzit, el e prea bun”
Mihai Stoica 

„Nouă ne plac oile”

Stelistul nu i-a iertat nici pe suporterii lui Hermnnastadt, care la meciul din Cupă, câștigat de FCSB cu 2-1, au afișat mesaje jignitoare către jucătorii de la FCSB și au lipit stickere cu oi pe scaune. 

„Câțiva tineri nervoși din orașul în care m-am născut au prezentat un banner «FCSB nu e Steaua». Aceiași tineri, și mai nervoși, au plătit 70 ron să vadă FCSB jucând, fără să le dea cu virgulă. Sticker-ele cu oi roș-albastre au fost apreciate. Nouă ne plac oile. Și mieii”, a mai scris MM.

Citește și: 

Florin Tănase, o nouă serie de declarații tari după victoria cu Craiova: „Am avut noroc! Meciul ăsta a fost o excepție”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  10 Martie 2020, 00:00

Si Dan Petrescu cand face echipa lui egal ! tipa ca un descreierat ca dc nu sa dat gazul laoparte , pe fata bai frate ! ca ce le trebuia lor un punct ! Doamne fereste ce a ajuns campionatul romanesc de fotbal ! Antrenorul campioanei sa planga in presa dc nu sa dat gazul laoparte =)) Se vede decand sa eliminat cartita din vestiarul stelei , echipa merge bine ! Cat de repede sa redresat ! Asta nu e coincidenta !

mioriticul
mioriticul  •  09 Martie 2020, 20:33
Postat de valyomanid4 pe 09 Martie 2020, 18:56

Ati observat ceva, MM e un fel de randoom, cand pierde fcfcsb dispare ca ...ala in ceata, dupa ce castiga, e tare in ironii...:))))

Dece „un fel”?

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  09 Martie 2020, 20:22

si la fiica-ta ii place sa o s..a dar o face pe ascuns,puscariasule!!!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează