CUPA ROMANIEI  ·  HERMANNSTADT - FCSB

Derapaje oribile la Hermannstadt-FCSB în Cupa României: „Țăran, incult, manelist... / Profilul fanului fcsbist” + poze cu oi pe scaune

Joi, 05 Martie, 21:50

Meciul dintre Hermannstadt - FCSB, 1-2, din sferturile Cupei României, a avut o parte neplăcută, fanii sibieni fiind protagoniștii unor momente jenante. 

Dintre cei 4.000 de fani care au fost prezenți la meci, unii au avut un comportament grosolan. Deși cele două echipe nu sunt rivale tradiționale, fanii lui Hermannstadt i-au atacat dur pe cei de la FCSB. 

Înaintea meciului, fanii sibienii au avut mai multe ironii și derapaje, afișând multe mesaje jignitoare la adresa rivalei FCSB: 

  • „Țăran, incult, manelist.../Profilul fanului fcsbist”
  • „fcsb NU E STEAUA”
  • „Nord, Sibiu suntem noi/ Iar ne p***m pe voi”

Mai mult, pe scaunele stadionului au fost lipite mai multe poze cu oi, colorate în roșu și albastru.

Vezi și: Medicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

Libertatea

Comentarii (94)

spartcapus  •  06 Martie 2020, 15:48
Postat de mdg1 pe 06 Martie 2020, 08:37

Sunt absolvent a doua facultăți, absolvent al unui curs de master, sunt născut și crescut în București, nu sunt țăran prin comportament și nici de la țară (nu ca asta ar fi o rușine) și cu atât mai puțin, nu sunt manelist. Dar țin cu FCSB, fosta Steaua, dacă asa prefera unii... Știu ca pare greu de crezut, dar nu toți musulmanii sunt teroriști, cum nu toți asiaticii au covid 19. Salut mințile luminate din Sibiu. Gânditorii epocii moderne.

Probabil ca esti exceptia care confirma regula! P.S.: ce parere ai despre permanentele derapaje oribile ale conducatorilor fcsb, Stoica si Becali la adresa adversarilor? Asa, ca intelectual fcsb-ist?

Nicola Gigi-Romeo  •  06 Martie 2020, 15:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bigbolo  •  06 Martie 2020, 13:36

Am citit articolul dar nu am vazut niciun derapaj. Tot ceea ce au spus sibienii este corect, iar ca fcsb nu e steaua stie toata tara.

Vezi toate comentariile (94)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1