FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Mirel Rădoi știe care sunt lipsurile lui Dennis Man: „A avut o cădere. Acolo mai poate îmbunătăți”

Dennis Man are un final de 2020 excelent. foto: Gazeta Sporturilor
Dennis Man are un final de 2020 excelent. foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 17:44 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 17:56

FCSB. Mirel Rădoi, selecționerul României l-a urmărit atent pe Dennis Man în ultimele meciuri și crede că acesta ar trebui să-şi îmbunătăţească nivelul fizic din finalul partidelor.

„E la un nivel competitiv bun în momentul de faţă. M-am uitat la ultima partidă: până în minutul 32 a fost cel mai bun de pe teren, numărul de sprinturi a fost destul de ridicat pentru 30 minute. 

După aceea, a avut o cădere când l-au trecut atacant. Din punct de vedere fizic, mai poate îmbunătăţi finalul partidelor, dar ca formă sportivă, are realizări la fiecare partidă", a spus Rădoi la TV Telekom Sport.

Ce face Dennis Man în noiembrie? 

În ultimele săptămâni, s-a născut o dilemă de proporții: cum ar trebui procedat cu doi dintre cei mai buni tineri jucători, intrați deja și în circuitul naționalei de seniori, dar care sunt în continuare eligibili și pentru tineret, fiindcă sunt născuți după 1 ianuarie 1998? E vorba despre Ianis Hagi și Dennis Man.

După înfrângerea cu Austria, 0-1, și lui Mirel Rădoi i s-a adresat aceeași întrebare: unde vor merge jucători precum Hagi și Man? Replica lui a lăsat să se înțeleagă că, de fapt, prioritatea e la naționala de tineret: "Depinde ce anume își dorește Mutu. Dacă vrea anumiți jucători, discutăm și probabil că ei vor merge la tineret".

8din cele 9 meciuri ale României U21 în actuala grupă preliminară pentru CE s-au disputat cu Man pe teren

5 milioane de euroeste cota de piață a lui Dennis Man în acest moment

VIDEO Toate informațiile despre Chindia Târgoviște - FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB. Dennis Man, de neoprit! A pus-o pe Dinamo într-o situație umilitoare

FCSB. Jurnaliștii francezi, lăsați cu gura căscată de golul de la 80 de metri al lui Mihai Udrea: „Un moment de geniu pentru tânărul portar al Stelei?”

FCSB. Mirel Rădoi, sfat pentru Florinel Coman: „Să nu facă greșelile mele! Poate rata un transfer”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
nicolae_zamfir
nicolae_zamfir  •  02 Noiembrie 2020, 19:13

Denis e un super jucător. Îl strică un pic doar lipsa forței, a tehnicii și vidul instalat în locul inteligenței. 15 milioane de euro mi se pare prețul perfect. Man va fi FîCîSîBî-ist pe viață.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează