FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO MM Stoica, dezlănțuit în conferință: „Am făcut un transfer UNIC, mai am un singur obiectiv acum!” + Anunță o pierdere importantă pentru următorul meci

Mihai Stoica, la conferința de vineri / foto: Cătălin Stroia (GSP) +9   FOTO
Mihai Stoica, la conferința de vineri / foto: Cătălin Stroia (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 28 iulie 2023 15:15 / Actualizat vineri, 28 iulie 2023 16:14

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a fost prezent, vineri după-amiază, la conferința de prezentare a lui Vlad Chiricheș, cel mai important transfer reușit de roș-albaștri în această vară. MM consideră că revenirea fundașului e sinonimă cu câștigarea titlului, pe care clubul îl așteaptă din 2015. 

„Obiectivul personal e titlul #27. Aveam și două obiective intermediare: primul s-a bifat, revenirea lui Vlad. Al doilea e revenirea în Ghencea!

Noi am ținut legătura cu Vlad Chiricheș de-a lungul timpului. L-am găsit foarte schimbat. Experiența acumulată în asemenea campionate l-au metamorfozat, bineînțeles că în sensul bun. Dacă vom reveni în Ghencea, vom găsi și acolo un stadion ultramodern, mult diferit față de cum l-am lăsat acum mulți ani. Cred că aceste două ingrediente lipseau pentru ca FCSB să redevină campioană!”, și-a început MM discursul. 

Vlad Chiricheș, conferință cu „săgeți” » A izbucnit la prezentarea oficială: „E prea mult! Aș merita mai mult respect”
FCSB
Vlad Chiricheș, conferință cu „săgeți” » A izbucnit la prezentarea oficială: „E prea mult! Aș merita mai mult respect”

Mihai Stoica, în extaz după revenirea lui Chircheș: „Un transfer unic!”

„Există mai multe tipuri de lideri. Vlad Chiricheș e primul jucător român care a plecat de la un club important la altul plătindu-se sume importante (n.r. - de la Tottenham la Napoli). Mi-e greu să cred că cineva ne poate împiedica să luăm campionatul! E un transfer unic! A semnat cu noi căpitanul echipei naționale. E cel mai important transfer. 

Limbajul trupului lui Vlad a fost cel pe care-l așteptam. A fost o persoană cu care am avut tot timpul o relație extraordinară. Era la Napoli, iar în pauza competițională venea și se antrena cu noi. El a fost tot timpul al nostru! De asta suntem atât de bucuroși că s-a materializat revenirea lui acasă”, a declarat MM, care a atins apoi mai multe subiecte de actualitate: discuțiile privind revenirea în Ghencea, o problemă de lot pe care a evitat s-o dezvolte, meciul cu Oțelul sau lupta la titlu din Superligă.  

Vlad Chiricheș și Mihai Stoica, după revenirea fundașului la FCSB (foto: Cătălin Stroia)
Vlad Chiricheș și Mihai Stoica, după revenirea fundașului la FCSB (foto: Cătălin Stroia)
Vlad Chiricheș și Mihai Stoica, după revenirea fundașului la FCSB (foto: Cătălin Stroia)
Vlad Chiricheș și Mihai Stoica, după revenirea fundașului la FCSB (foto: Cătălin Stroia)
Vlad Chiricheș și Mihai Stoica, după revenirea fundașului la FCSB (foto: Cătălin Stroia)
+5 FOTO

Mihai Stoica, despre...

...discuțiile privind stadionul Ghencea. „Nu mă ocup eu de negocierile pentru Ghencea. Cred că nici n-aș fi avut răbdare. Cred că pentru așa ceva e nevoie de o persoană zen, nu de una nervoasă și surescitată. Aștept din moment în moment să aud că vom juca acolo. Prima oară am plecat după fentă, acum am convingerea că vor juca, dar sper să nu fie un deja-vu. E complicat! Credeți-mă că avem atât de multe probleme cu deplasarea, terenurile, competițiile în care suntem angrenați... Doar de astfel de discuții n-aveam nevoie”.

... ce l-a deranjat în meciul cu CSKA 1948: „Cu scuzele de rigoare, mi-am dat seama, după a doua repriză de la Sofia, că n-avem două echipe suficient de valoroase. Am fost destul de nemulțumiți de prestațiile unor jucători și cred că mulți trebuie să înțeleagă că nu se pot prezenta așa la o echipă precum FCSB. (...) Nu există comoditate la un fotbalist de la FCSB. Există doar fotbaliști care au intrat pe teren miercuri și care n-au avut o prestație care să ne mulțumească pe noi!”

...următorul meci din Superligă: „Meciul cu Oțelul e foarte complicat din toate punctele de vedere. Întâlnim o echipă foarte agresivă. Cu UTA, în prima etapă, Oțelul n-a câștigat din cauza unui ghinion teribil, ratând o ocazie uriașă pe finalul meciului, dar și un penalty. Sunt gălățean și știu ce vorbesc. Meciurile cu Steaua reprezintă ceva deosebit pentru ei. Așa că va fi o partidă extrem de dificilă. Avem și un jucător pe care nu ne vom putea baza. Nu mă întrebați cine, că nu vă spun! Sper să-l putem recupera până joi (n.r. - la returul cu CSKA 1948).”

Nu, n-a spus Dorinel Munteanu că ne așteaptă un meci dur! Repet, n-a spus asta! (n.r. - iritat, se răstește la reporteri) A spus că ne așteaptă un meci agresiv, asta-i altceva. Am întâlnit agresivitatea celor de la Oțelul și într-un meci amical propus de noi, în care era să pierdem vreo trei jucători la acel meci. Cred că va fi un joc disputat în limitele regulamentului”.

...lupta la titlu și programul aglomerat: „Nu vrem să facem pași greșiți, cred că absolut orice punct va conta în această bătălie. Farul a câștigat la Sibiu, contra unei echipe foarte bune, cu rezervele. Apoi, CFR arată foarte bine, Craiova transferă un jucător valoros precum Alexandru Mitriță, Rapid poate pune oricând probleme. Nu e simplu! I-aș ruga pe cei care se pretind a fi analiști că eu nu vorbesc de factorul fizic neapărat! Însă pretinșii analiști ar trebui să știe că e dificil să pleci cu avionul la 05:00 dimineața, să stai prin aeroport. E ușor să arunci verdicte într-un studio când n-ai făcut niciodată asta. Eu știu cât de complicat e”. 

...alte posibile transferuri: „Eu zic să nu ne mai așteptăm la alte achiziții. Avem un lot valoros și echilibrat. Am adus jucători valoroși”. 

...„subiectul Florin Tănase”: „El e aici. Se antrenează. Tocmai a jucat teqball și a câștigat într-o manieră de mare campion. Am înțeles, din ce a declarat, că vrea să joace în străinătate și că se gândește să revină (n.r. - la FCSB) după câțiva ani. E copilul nostru, la fel ca Vlad Chiricheș, e oricând binevenit.

Citește și alte știri despre FCSB: 

VIDEO „Trebuie să poată, în primul rând!” » Dezbatere în direct despre transferul lui Chiricheș la FCSB

Mihai Stoica, după ce a văzut meciurile echipelor românești din Conference League: „Foarte, foarte slabi!” » Cine l-a surprins negativ

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (40)
cj1960i
cj1960i  •  30 Iulie 2023, 08:31
Postat de ap0klyps3 pe 28 Iulie 2023, 16:10

Vasalul nu are pic de decență

Daca stapanul ar plati-o pe fiica mea cu 4k lunar, as scoate cuvantul (decenta) din vocabular. M-as multumi si cu o cutie de carton.

snacks07
snacks07  •  29 Iulie 2023, 19:38

"Obiectivul personal e titlul # 27". A uitat să adauge : "uniţi spre ..." !

energydrik
energydrik  •  29 Iulie 2023, 17:11
Postat de Steliano48 pe 29 Iulie 2023, 09:29

A ajuns , in sfarsit , si in campionatul romanesc un fotbalist ! Oooo !! Doar nu credeati ca - i Chiriches !! Este Konoplyanka, mai baieti !!!!

Fost fotbalist, e si el in vacanta prin Cluj, a auzit ca e super atmosfera la Untold.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează