FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Vlad Chiricheș, conferință cu „săgeți” » A izbucnit la prezentarea oficială: „E prea mult! Aș merita mai mult respect”

Vlad Chiricheș a revenit la FCSB +9   FOTO
Vlad Chiricheș a revenit la FCSB

Articol de - Publicat vineri, 28 iulie 2023 14:37 / Actualizat vineri, 28 iulie 2023 16:28

Vlad Chiricheș, abia transferat de FCSB, a susținut, vineri, prima sa conferință de presă de la revenirea la clubul de suflet. 

Fundașul central în vârstă de 33 de ani a vorbit despre raționamentul din spatele deciziei de a reveni în România, le-a răspuns pe un ton acid contestatarilor săi și a transmis un mesaj de actualitate: „FCSB trebuie să joace în Ghencea!”.

Vlad Chiricheș: „Văd că toată lumea așteaptă foarte mult de la mine!”

„Sunt foarte fericit și mândru că m-am întors. E un semn să revin după 10 ani la echipa care m-a ajutat să trec la următorul nivel, să mă dezvolt în carieră. E o mândrie pentru mine că am revenit. 

Ar trebui să-i mulțumesc patronului, lui MM. S-au gândit la mine și au avut încredere că pot fi acel element care să ajute echipa să câștige campionatul și să ajungă în grupele Conference League. De aici a plecat totul și, până la urmă, ne-am înțeles. 

Am avut un feeling că cei de la FCSB se gândesc la mine. Când am primit un telefon de la patron, mi-a surâs ideea. Probabil e un pic greu la început, după 10 ani în care am stat plecat. Dar, până la urmă, a ieșit cum trebuie să fie. Normal că e emoționant să revin. 

E și o anumită presiune, dar e normală, nu? Văd că toată lumea așteaptă foarte mult de la mine și sper din toată inima că voi ajuta echipa asta să câștige campionatul și să reprezinte ce e ea, de fapt - campioana României. 

Sper să devenim campioni, ăsta ar fi scenariul perfect. Până atunci, este o speranță că lucrurile vor merge foarte bine. O să muncim foarte mult și o să încerc să mă ridic la cel mai înalt nivel și să ajut echipa să câștige campionatul.

Am o relație foarte bună cu Pintilii, nu e nimic ciudat. Cei din staff mă tachinau, îmi tot spuneau să vin. Pinti și Elias mă tachinau zilnic: «Hai, semnează, hai, vino!»

- Vlad Chiricheș, fundaș FCSB

Vlad Chiricheș și Mihai Stoica, după revenirea fundașului la FCSB (foto: Cătălin Stroia)
Vlad Chiricheș și Mihai Stoica, după revenirea fundașului la FCSB (foto: Cătălin Stroia)
Vlad Chiricheș și Mihai Stoica, după revenirea fundașului la FCSB (foto: Cătălin Stroia)
Vlad Chiricheș și Mihai Stoica, după revenirea fundașului la FCSB (foto: Cătălin Stroia)
Vlad Chiricheș și Mihai Stoica, după revenirea fundașului la FCSB (foto: Cătălin Stroia)
+5 FOTO

Vlad Chiricheș, mesaj acid pentru contestatari: „Aș merita mai mult respect!”

Chiricheș a devenit ofensiv în momentul în care unul dintre reporterii prezenți la conferință l-a chestionat pe marginea problemelor sale de ordin fizic:

„Chiar aș vrea să vorbesc despre acest aspect (n.r. - cel al fragilității sale fizice și al deselor accidentări suferite în ultimii ani). Am văzut niște vorbe aruncate cu mult prea multă ușurință și răutate... Să fiu numit pacient și multe altele... E prea mult! Pentru ce am făcut eu ca sportiv pentru fotbalul românesc aș merita mai mult respect! 

Ăsta este sportul, poți avea accidentări. Am încercat mereu să am o alimentație bună, să mă pregătesc, să mă odihnesc suficient, dar au fost momente în care corpul meu a cedat. Sunt într-o formă foarte bună acum, mă simt foarte bine, lucrez cu cei mai buni preparatori, Tommy Neubert și Ovidiu Kurti, și ei mă ajută să fiu la un nivel foarte bun. 

Sper ca acest nivel să mă țină cât mai mulți ani. Am încredere foarte mare în preparatorii de la FCSB și sunt sigur că mă vor ajuta foarte mult. Chiar a fost o săptămână intensă de antrenamente, am lucrat bine”. 

„Trebuie să poată, în primul rând!” » Dezbatere în direct despre transferul lui Chiricheș la FCSB
FCSB
„Trebuie să poată, în primul rând!” » Dezbatere în direct despre transferul lui Chiricheș la FCSB

Vlad Chiricheș vrea în Ghencea: „Mi-aș dori foarte mult să jucăm acolo!”

Vlad Chiricheș a atins și unul dintre subiectele de actualitate din fotbalul românesc:

„Mi-aș dori cel mai mult să jucăm în Ghencea. Ar fi extraordinar pentru suporteri! Am văzut în toată perioada aceasta cât de iubită e echipa, cât de mult e așteptată să revină în casa ei. Sper să reușim să jucăm acolo. Ar fi scenariul perfect”. 

Îmi doresc să am un sezon bun la Steaua, să câștig campionatul. Vreau să las lucrurile să se întâmple în mod firesc. Apoi, lucrurile vor merge ca pe roate.”

A fi lider înseamnă mai mult decât a purta o banderolă!

- Vlad Chiricheș

Citește și alte știri despre FCSB: 

VIDEO „Trebuie să poată, în primul rând!” » Dezbatere în direct despre transferul lui Chiricheș la FCSB

Florin Tănase, după ce a rămas liber de contract: „M-am gândit să revin la FCSB, dar apoi s-a întâmplat asta”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (85)
Yuri_macel
Yuri_macel  •  30 Iulie 2023, 12:28
Postat de ED_BAD pe 30 Iulie 2023, 11:53

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ED_BAD
ED_BAD  •  30 Iulie 2023, 11:53
Postat de Yuri_macel pe 29 Iulie 2023, 12:17

Am iesit. A zis *** sa mai vin. Si ca nici ea nu te iubeste.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsb_clar_e_steaua
fcsb_clar_e_steaua  •  30 Iulie 2023, 03:22
Postat de Catalynn_1 pe 29 Iulie 2023, 13:18

E greu sa le evite, sunt cam 3/4 din total … si unde vrei sa râdă de fcsbisti!? Gsp e locul ideal, aici mai sunt si fcsbisti care încearcă sa ne păcălească ca au un IQ mediu măcar. Daca intri in alte părți unde colcăie fcsbistii, sunt praf! Ceva gen te mai uiți pe la știri si vezi licee unde nu a promovat Bac’ul nimeni si te intrebi cum e posibil sa fie chiar toți in halul asta de prosti!? Ei bine, intri pe un site cu fcsbisti si te lovește realitatea in moalele capului!

Să ii spună FCSB in continuare, nici nu mai contează, echipa contează, continuatoarea.

Vezi toate comentariile (85)
Comentează