FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO MM Stoica, enervat din cauza declarațiilor făcute la GSP Live despre Tavi Popescu: „Chiar el să vorbească? E exagerat!”

MM Stoica / Captură Orange Sport
MM Stoica / Captură Orange Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 aprilie 2022 10:10 / Actualizat sambata, 23 aprilie 2022 10:34

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a fost deranjat în urma declarațiilor pe care Marius Onofraș, fost jucător al roș-albaștrilor și campion cu Unirea Urziceni, le-a făcut la GSP Live despre „perla” Octavian Popescu.

Octavian Popescu, fotbalist cu cifre de-a dreptul impresionante în acest sezon, are parte de o expunere fără precedent pentru un fotbalist român de vârsta sa. Totuși, MM Stoica e de deranjat din cauza faptului că „oricine a ajuns să fie întrebat despre Tavi Popescu”.

MM Stoica: „Să vorbească Onofraş despre Octavian Popescu mi se pare exagerat”

„Şi cei care merg prin mall-uri şi fac sondaje, «ce parere aveţi de preţuri, ouăle sunt cum vă aşteptaţi, dar cât e kg de miel în viu?», cred că şi aici sunt întrebaţi ce parere au despre Octavian Popescu, dacă se va pierde, dacă ţine mingea prea mult, dacă foloseşte interiorul, dacă dă exteriorul cu 3 degete.

Niciodată nu a fost un subiect aşa de discutat. Oricine este întrebat de Octavian Popescu. Selecţionerul e normal să fie întrebat, dar chiar să vorbească Onofraş despre Octavian Popescu mi se pare exagerat. Pe Gheorghe Tadici nu l-am auzit încă să vorbească despre Tavi”, a spus un MM Stoica iritat, la Orange Sport.

Becali, avertizat de Marius Onofraș în privința lui Tavi Popescu: „E periculos! E posibil să se piardă”

La începutul lunii aprilie, Marius Onofraș, care a petrecut o scurtă perioadă și la FCSB, în sezonul 2010-2011, a discutat la GSP Live despre „explozia” lui Octavian Popescu, puștiul-minune al echipei lui Gigi Becali.

În dialogul purtat cu moderatorul Alberto Boțoghină, Marius Onofraș a spus că Tavi Popescu ar putea „deraia” de pe traiectoria pe care se află în prezent în cazul în care se va lăsa distras de „zgomotul” din jurul său.

„Tavi Popescu e un copil foarte bun, dar trebuie să existe foarte multă atenție cu el. În ultimii ani, de fiecare dată când a apărut un copil bun și și-a arătat valoarea pe teren, s-a produs imediat greșeala de a se spune că: «Gata, se vinde, vom lua nu știu câți bani pe el». Nu se așteaptă ca ei să-și demonstreze valoarea un an, doi.

E o grabă continuă, asta nu face bine nimănui. Fiind tineri, acești jucători sunt expuși multor lucruri negative care le-ar putea dăuna pe viitor. Nu există o bază solidă în ceea ce privește creșterea jucătorilor.

Se vorbește mult despre el. E valoros, foarte valoros, dar tinerii din ziua de azi nu reușesc și nu au experiența necesară pentru a se concentra strict pe partea sportivă. Toată această expunere e periculoasă. Dacă cineva nu e lângă el să-l țină cu picioarele pe pământ, e posibil să se piardă dacă nu reușește să-și consolideze ceea ce realizează acum”, a declarat Onofraș, la GSP Live.

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV A întors Istvan Kovacs armele? Arbitrii aprind lupta CFR Cluj - FCSB: transformare incredibilă față de sezonul trecut

De ce se teme MM Stoica pe terenul Farului: „Ar fi o tragedie pentru noi!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
paolo14
paolo14  •  24 Aprilie 2022, 09:14
Postat de 1_0_1_0_reloaded pe 23 Aprilie 2022, 16:39

Nici vorbă. Oricine e binevenit să vorbească despre păcală. E o reclamă bună. De altfel, nimeni nu poate spune nimic rău despre păcală, care are calități evidente, în afara faptului că încet-încet devine jucătorul gigist clasic, plin de sine, simulant și narcisist. Ăstea le semnalizează toți. Se mai leagă oamenii și de fizicul lui de pui de crevedia...în rest e peste hagi, ronaldo, mbapeu....normal...

P-aia cu Narcis unde ai văzut-o?

1390777371346478
Claudiu Capsa  •  23 Aprilie 2022, 17:41
Postat de amicu pe 23 Aprilie 2022, 16:47

Nu ne interesează ce spune omul care a aruncat gunoiul la găleată

50 de milioane de ruble

amicu
amicu  •  23 Aprilie 2022, 16:47

Nu ne interesează ce spune omul care a aruncat gunoiul la găleată

Vezi toate comentariile (20)
Comentează