FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica îl distruge pe Tavi Popescu: „A pierdut echipa, nu mă mai rog de el”

Octavian Popescu (19 ani, extremă stânga) e criticat dur de Mihai Stoica, managerul general de la FCSB
Octavian Popescu (19 ani, extremă stânga) e criticat dur de Mihai Stoica, managerul general de la FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2022 22:55 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2022 22:58

Octavian Popescu (19 ani, extremă stânga) e criticat dur de Mihai Stoica, managerul general de la FCSB care în trecut spunea despre el, printre altele, că „E fenomenal! O să fim bucuroși să spunem că suntem contemporani cu el” sau „N-am întâlnit jucător ca Tavi Popescu de când sunt! Dacă ar pleca la Barcelona, ar fi titular”.

Rezervă și la România U21, Tavi Popescu a pierdut și susținerea lui MM, cel care l-a lăudat insistent până acum. Oficialul FCSB-ului susține că Popescu nu mai dă randament nici la antrenamente și îl pune la zid din cauza faptului că a apelat la un mental coach, informație dezvăluită în exclusivitate de GSP.ro.

Tavi Popescu l-a dezamăgit pe Becali: „Nici măcar cinci bani nu pot să cer pe el!”» Cei 2 fotbaliști de la FCSB pe care speră să îi vândă
FCSB
Tavi Popescu l-a dezamăgit pe Becali: „Nici măcar cinci bani nu pot să cer pe el!”» Cei 2 fotbaliști de la FCSB pe care speră să îi vândă

Mihai Stoica, manager FCSB: „Eu nu mai trag de Tavi Popescu”

„E clar că Tavi nu traversează o perioadă bună, şi la antrenamente realizările sunt mai puţine. Este puţin schimbat, eu m-am oferit să-l ajut cu orice, nu a apelat la ajutorul meu, nu ştiu ce are de gând, am aşteptat să vină, dar el nu a venit. Eu nu trag de el, a pierdut echipa, îi va fi foarte greu să joace acum. 

Nu există jucător de nivelul lui, în opinia mea, dar dacă această valoare nu este dublată şi cu o implicare totală a lui, dacă are alte preocupări, e problema lui. Nimeni nu îl aşteaptă! Nu pot discuta mai multe. După atâţia ani, nu mă mai rog de nimeni să joace fotbal. 

În momentul în care aud că un jucător apelează la un mental coach, acel jucător nu mai are interesul meu. Aceia sunt nişte impostori, înţeleg că e la mental coach, de atunci am văzut toţi ce joacă... Niciun fost mare jucător nu s-a făcut mental coach. Poate Ronaldo şi-a luat vreun mental coach ca să-l înveţe el meserie”, a declarat MM Stoica, potrivit Orange Sport.

Tavi Popescu e într-o perioadă dificilă, stresul e foarte mare pentru el la această vârstă, probabil şi sumele vehiculate de 40-50 de milioane au fost o problemă, probabil şi salariul mărit e o problemă. Ştim toţi valoarea lui, dar cred că e depăşit de toată această presiune. Nu mai e copilul acela care dădea un gol şi mergea la galerie, e mereu supărat, nu mai zâmbeşte.

- Giovanni Becali

Gazeta a scris astăzi despre decăderea lui Octavian Popescu, de nerecunoscut în ultimele luni, prăbușirea lui începând din momentul în care a fost convocat la națională, în iunie, și amplificându-se după ce a devenit unul dintre căpitanii echipei și după ce i s-a mărit salariul.

Unde era Octavian Popescu acum 4 luni

  • selecționat la echipa națională de seniori
  • a fost în lot și a jucat în meciurile din Liga Națiunilor
  • unul dintre golgheterii FCSB-ului, cu 6 goluri marcate în 4 luni de Liga 1

Unde e Octavian Popescu acum

  • selecționat la echipa națională de tineret, a pierdut naționala mare
  • e sub comanda lui Săndoi și se pregătește de două meciuri amicale
  • ZERO goluri marcate în ultimele 4 luni

4 luniau trecut de la ultimul gol marcat de Tavi Popescu, în FCSB - CFR 3-1, în ultima etapă a play-off-ului, de atunci a mai jucat 20 de meciuri pentru echipa de club și națională

Victor Becali îi ia apărarea lui Octavian Popescu: „Dacă echipa ar fi câștigat se vedeau mai puțin evoluțiile slabe ale lui”

Citește mai multe știri de actualitate:

Pe cine a lăsat Edi Iordănescu în afara lotului pentru meciul cu Finlanda

Gazeta a stat de vorbă la Helsinki cu doi dintre eroii lui Kuusysi Lahti care au jucat contra Stelei în 1986. Care e marea lor durere: „De ce n-o fi degajat nimeni mingea aia?!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
dandana
dandana  •  24 Septembrie 2022, 20:31
Postat de legio.sud pe 24 Septembrie 2022, 17:49

Pustiul a fost aburit de clanul Becali … orgoliul lui “ pai ce mă rog de Craiova sa joc “ așa se exprima înainte de a fi luat de acolo , deși antrenor era Piți ( a fost și lucrătura Piți cu Becali sa-l deturneze spre Berceni ) . Era chipurile nemulțumit ca nu-i Creșteau aia salariul la Craiova , spunea V.Becali ca avea 2000€ și vroia 5 … au greșit-o rău , părinții lui ca au pus botul , dacă rămânea la Universitatea nu patea așa , aia abordează altfel creșterea tinerilor valoroși … aviz amatorilor de Berceni .

An este decizia copilului. Dacă aștepta azi era titular fără dubii la Craiova. Dar na... Fcsb distruge jucători și nu creează. Ca copil cum era el și alți, ramai u de ești pe bani mai putini. Du-te la Craiova, CFR sau altele care te pot ajuta, nu care te vor strica. Și copii patroni sunt de vina ca i-au vândut unui mercenar cum este Becali. Asta nu vrea CL, nu pot trece departe să poată vinde jucători. El cu rotaru distrug copii în romania

dandana
dandana  •  24 Septembrie 2022, 20:27
Postat de legio.sud pe 24 Septembrie 2022, 17:51

Ești cumva “ Iliuta -subordonare “ de la Digi ?!?

Dar tu ești ****? Pe bune ce este dacă și-a exprimat părerea. Și eu cred ca ar putea crește, dar nu la fcsb. FCSB este echipa car distruge.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legio.sud
legio.sud  •  24 Septembrie 2022, 17:51
Postat de corectu pe 24 Septembrie 2022, 08:35

Eu totuși cred că O.Popescu își va reveni.Are valoare.I s-au adus prea multe laude,chiar și atunci când realizările lui erau modeste.Astfel echipele adverse i-au ghicit jocul și a fost ușor de anihilat.Trebuiesc schimbate traseele de joc. La meciul cu Anderlecht a fost o fază pe banda stângă în care Popescu era înconjurat de 4 jucători adverși.Ce făceau jucătorii noștri care au fost eliberați de„umbrele”lor?În loc să dea repede drumul la minge Popescu a încercat să-i dribleze. Echipele care joacă fotbal pasează mult,atacă pe benzi,șutează de la distanță Când Popescu a șutat ultima dată de la distanță și a prins cadrul porții?

Ești cumva “ Iliuta -subordonare “ de la Digi ?!?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează