FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Tavi Popescu l-a dezamăgit pe Becali: „Nici măcar cinci bani nu pot să cer pe el!”» Cei 2 fotbaliști de la FCSB pe care speră să îi vândă

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FSCB, a renunțat momentan la gândul de a-l vinde pe Octavian Popescu (19 ani).
Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FSCB, a renunțat momentan la gândul de a-l vinde pe Octavian Popescu (19 ani).

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2022 18:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2022 18:00

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FSCB, a renunțat momentan la gândul de a-l vinde pe Octavian Popescu (19 ani). Își pune speranțele în alți doi fotbaliști, Darius Olaru (24 de ani) și Andrei Cordea (23 de ani). 

Gigi Becali spera să bată toate recordurile de transfer cu Octavian Popescu, dar evoluțiile „decarului” i-au tăiat entuziasmul. 

„Sunt probleme” » Ce a descoperit staff-ul FCSB-ului la Omrani
FCSB
„Sunt probleme” » Ce a descoperit staff-ul FCSB-ului la Omrani

Gigi Becali: „Pe Octavian Popescu nu pot să cer nici cinci bani”

„Nu cred, că nu ai pe cine să vinzi. Pe Florinel Coman nu-l văd să plece. De Tavi Popescu nici nu știu dacă la ora asta pot să spun că pot să cer măcar cinci bani pe el. Nu pot să spun asta. 

După care... E posibil Cordea sau Olaru, dar dacă nu joacă echipa, jucătorii valoroși nu ies în evidență, nu marchează goluri. Nu cred că o să vând în iarnă”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Octavian Popescu, într-un continuu regres

În cele 17 apariții stagionale, în Liga 1 și Conference League, Tavi a oferit o singură pasă decisivă. A fost criticat inclusiv de antrenorul Nicolae Dică: „Pe Tavi, la început, l-am folosit număr 10, ofensiv, apoi și în partea stângă. A zis că acolo se simte cel mai bine...”.

Octavian Popescu a pierdut și prima reprezentativă. Edi Iordănescu l-a ignorat și la trimis la naționala U21 condusă de Emil Săndoi, pentru meciurile amicale cu Spania U21 și Țările de Jos U21.

SUPERLIGA » VIDEO cu penalty-ul controversat din CS Universitatea Craiova - FCSB

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

UPDATE Alex Ioniță, incisiv: „Am primit un an de suspendare nemeritat, iar băiatul de la Dinamo prins cu cocaina a fost suspendat 3 luni! Asta-i România”

Au început lucrările la stadionul CFR-ului » Cerere oficială pentru a juca în „casa” rivalei + Costul total al operațiunii

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (11)
paolo15
paolo15  •  21 Septembrie 2022, 05:56
Postat de vasileroaita pe 20 Septembrie 2022, 22:24

Ce caută acest Tavi Popescu la Națională U 21?!

Ce cauti tu pe site?

vasileroaita
vasileroaita  •  20 Septembrie 2022, 22:24

Ce caută acest Tavi Popescu la Națională U 21?!

gicab
gicab  •  20 Septembrie 2022, 21:52

Nicio persoana implicată in fotbal nu îl poate lua in serios pe acest TAVI... auzi Tavi... un “patron” a ajuns sa spună Tavi... e total absurd... și când te gandesti ca Legende ale fotbalului românesc au văzut ceva la el

Vezi toate comentariile (11)
Comentează