FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, intervenție furtunoasă: „Acest arbitru m-a șocat!” » Faza reclamată de managerul FCSB

Mihai Stoica, 55 de ani, managerul general al lui FCSB, se declară șocat de asistentul Alexandru Cerei, în contextul meciului pierdut de roș-albaștri la Mediaș, cu Hermannstadt, scor 0-1. +3   FOTO
Mihai Stoica, 55 de ani, managerul general al lui FCSB, se declară șocat de asistentul Alexandru Cerei, în contextul meciului pierdut de roș-albaștri la Mediaș, cu Hermannstadt, scor 0-1.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2021 20:14 / Actualizat miercuri, 17 februarie 2021 20:45

Mihai Stoica, 55 de ani, managerul general al lui FCSB, se declară șocat de asistentul Alexandru Cerei, în contextul meciului pierdut de roș-albaștri la Mediaș, cu Hermannstadt, scor 0-1.

„M-a șocat Cerei! Cum să nu vezi așa ceva, când tu te uiți în acea direcție?! Numai dacă nu vrei nu vezi!”, a tunat MM în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Hermannstadt, iertată de un roșu în meciul cu FCSB

În minutul 52 al confruntării din Ardeal, Andrei Sîntean l-a lovit cu cotul pe Octavian Popescu, la marginea careului de 16 metri. Mingea se află în altă zonă a terenului, așa că atenția „centralului” Cătălin Popa era îndreptată acolo. Arbitrul asistent Cerei era însă excelent plasat.

MM Stoica, intervenție furtunoasă: „Acest arbitru m-a șocat!” » Faza reclamată de managerul FCSB

Când lovești cu cotul și mingea nu este acolo...  Sîntean se uită după jucător, îl vede unde este și lovește intenționat. Merită sancțiune, cotul acela dus în spate înseamnă comportament violent și nu poți da decât cartonaș roșu
Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional

Dan Udrea, întrebare pentru Becali: „Pe Colțescu, Chivulete, Cojocaru și Petrescu cine îi recuză?” » Să vedem realitatea care nu-i convine lui FCSB!

Toate detaliile înainte de FCSB - Chindia 

Citește mai multe știri despre FCSB:

MM Stoica sare la gâtul lui Ion Crăciunescu: „Se descalifică! Are o antipatie față de Gigi” » Fostul arbitru a intrat în direct: „Nu o să te iert niciodată pentru asta!”

GSP a făcut două simulări pe lupta la titlu în Liga 1 » În ambele scenarii, aceeași campioană din trioul FCSB - CFR Cluj - Craiova!

Becali e convins că Budescu vine la FCSB, dar o altă echipă a intrat pe fir: „Va fi prima lui opțiune din Liga 1, vă zic sigur”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
ioan.h
ioan.h  •  18 Februarie 2021, 15:17

I.Craciunescu afirma, in discutia cu MM, ca dansul este impartial. Nu, nu este impartial. Este penibil cand analizeaza fazele U Craiova. Gaseste tot felul de interpetari . La fel era si cand analiza prestatiile , ca arbitru, al fiului dansului. De asemenea este un tip razbunator. Nu uitati ura lui impotriva lui M. Avram. Mai mult, vazand cum se arbitreaza astazi in cupele europene , il cred depasit (pe IC ).

1948forever
1948forever  •  18 Februarie 2021, 11:14

ma mir cum nu a vazut craciunescu fault in atac si aici, chiar cartonasul rosu pt popescu, ca a lasat sa fie lovit cu cotul

remarque
remarque  •  18 Februarie 2021, 08:51
Postat de doar..titi pe 17 Februarie 2021, 22:03

da papleaca ..nu te-a scarbit cu ani la rand kvsc-ul (care by the way ...ar fi trebuit sa fie rivala voastra istorica!!!)a luat titlu dupa titlu cu arbitrii !!nu te-a scarbit conducerea kvsc , managementul kvsc si nici n-ai rupt site-urile de indignare , scriind cate un cersaf de comentarii .....da te scarbit mm !!...cum ca a ironizat un fault evident la portar !!!somnul mintii ..naste ...hateri ca tine !!!somn usor !!!

daca era vorba despre franari, comentam despre franari. Subiectul era insa MM. Ca sa ma cobor la nivelul tau inseamna sa parcurg un drum lung si plictisitor. Si in final fara sens.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează