FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Olimpiu Moruțan e tot mai căutat! Ce ofertă a primit FCSB: „O sumă colosală! Ar putea pleca la vară”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 08:43 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 14:09

Deși nu a impresionat la Campionatul European sub 21 de ani, mijlocașul Olimpiu Moruțan (21 de ani) atrage interesul cluburilor din străinătate.

Impresarul Florin Vulturar susține că jucătorul de la FCSB este pe lista mai multor cluburi din Europa, dar că, pentru moment, sunt doar tatonări. Acesta spune că singura ofertă primită de Becali a fost de 10 milioane de euro, de la Al Ain.

Moruțan ar putea pleca de la FCSB: „Sunt multe discuții”

„În acest moment sunt multe discuţii și speculaţii, dar vedem ce va fi. M-au contactat foarte mulţi scouteri, doi- trei directori sportivi de la echipe din Europa, dar nu e nimic concret. 

Ultima discuţie concretă a fost cu Al Ain, care insistă, dar e greu. A făcut o ofertă concretă pe la 10 milioane de euro. Suma este colosală, dar Olimpiu îşi doreşte să joace în Europa. Vom vedea la vară ce vom face.

Moruțan, ochit de două cluburi din Bundesliga » Începe asaltul pentru „perla” lui Becali!
FCSB
Moruțan, ochit de două cluburi din Bundesliga » Începe asaltul pentru „perla” lui Becali!

Nu pot să dau nume de echipe din Europa, a fost vorba de două, trei discuţii. Echipele acestea nu iau un jucător după două, trei meciuri. Chiar am dat mai multe detalii despre Moruţan unui club din Europa. Dar se interesează din mai multe puncte de vedere, când e vorba de transfer, viața extrasportivă şi alte lucruri. În Italia şi Germania am discuţii cu scouteri.

Cu siguranța, Spania ar fi cel mai bun campionat pentru el, dar trebuie să şi existe oferte de acolo. Dar şi Portugalia şi Germania cred că ar fi pe stilul lui. E posibil să plece în vară, sunt șanse 50% - 50%. 

Discutăm de la 20 de milioane de euro! Am vorbit cu domnul Becali şi asta e politica dumnealui de transferuri. E o sumă destul de importantă pentru un fotbalist din România. De la 12 milioane de euro la 20 de milioane de euro, e o diferenţă destul de mare”, a spus Florin Vulturar la Look Sport.

Becali vrea 20 de milioane de euro pentru Moruțan

Recent, Gigi Becali dezvăluia ce sumă cere pentru cel mai bun pasator din lotul echipei lui Toni Petrea. „Pentru Moruțan vreau 20 de milioane de euro”, spunea la finalul lunii martie patronul roș-albaștrilor. 

2.000.000 de euroeste cota lui Moruțan, potrivit transfermarkt

12 pase de golși 6 goluri are Moruțan în acest sezon de Liga 1, în 23 de meciuri

VIDEO FCSB, derby în Liga 1! Totul despre meciul contra Craiovei

Citește mai multe știri despre FCSB:

Marea problemă a lui Florinel Coman: „Toți îi spun că va juca la Real Madrid și că este regele României”

Gigi Becali, tranzacții cu FCSB » Chiar și jucătorii echipei plătesc o chirie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
mosvasile
mosvasile  •  03 Aprilie 2021, 19:45
Postat de parpalache pe 03 Aprilie 2021, 11:52

N-autitzi ba?Cica„la vara”!Dar la arabii aia mercato o fi „la vara”?Sau nu vrea sa ne zica„Florin Vulturar”asta!Care poti sa juri ca-i geaman cu una tatuata,care-i inregistrata ca„impresar”exact...in emirate!

Este exact pe stilul lu Annamaria Prodan reclama asta!Daca Man macar era avantajat de faptul ca il chema„Man”-nume ce induce in eroare cu privire la nationalitate si la campionatul din care provine-si avea si o tunsoare de vedeta-cu Morutzan e mai greu sa pacalesti pe cineva!Mai intai va trebui ca cooperativa sa il faca si pe el golgeter si sa-l„aleaga”cel mai bun jucator,dar se pare ca nu are noroc pentru ca jupanul s-a orientat catre tanarul Oct.popescu!

napocarepublica
napocarepublica  •  03 Aprilie 2021, 19:15

*** au distrus fotbalul romanesc.. felicitari Gigi,Jovani,victor ,Hagi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

amadeus2021
amadeus2021  •  03 Aprilie 2021, 17:56

Luni vine o nouă oferta fabuloasa pentru fotbalist, oferta de care stie doar GSP. Oferta va fi refuzată de Jiji...

Vezi toate comentariile (51)
Comentează