FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Dică îl contrează tăios pe Florin Tănase, după ce atacantul i s-a confesat lui Becali: „Să reușească să dea goluri, apoi să vorbească!”

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul lui FCSB
Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul lui FCSB

Articol de - Publicat sambata, 15 octombrie 2022 13:39 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2022 14:12

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul lui FCSB, a comentat tăios vizita pe care Florin Tănase i-a făcut-o lui Gigi Becali. Jucătorul legitimat acum la Al-Jazira, în Emirate, i-a transmis patronului de la FCSB că „antrenorii străini nu se compară cu românii”.

Vineri, în urma dublei rușini suferite de FCSB în Conference League, 0-5 atât în tur, cât și în retur cu Silkeborg, Gigi Becali a dezvăluit că a fost vizitat de Florin Tănase, fostul căpitan al echipei, care i-a vorbit elogios despre metodele de antrenament din străinătate.

Nicolae Dică a fost deranjat de observațiile lui Tănase, pe care l-a „taxat” la conferința de presă de astăzi, premergătoare meciului cu UTA: „Am văzut că este un băiat care îi spune patronului despre antrenamente, care se pricepe mult la fotbal”.

Nicolae Dică nu-l menajează pe Tănase: „E așa mare cunoscător? Să-și vadă de meserie!”

„Florin Tănase de unde știe el? Are două luni de când lucrează cu un antrenor străin și a devenit așa mare cunoscător încât știe și antrenorii străini? Cred că ar trebui să-și vadă de meseria de jucător și atât! Să reușească să dea goluri și apoi să vorbească despre antrenori”, a continuat Dică.

„Eu m-am apucat să notez antrenamentele la 28 de ani. M-am lăsat la 34 de ani, iar atunci credeam că sunt bun-bun. Dar când am intrat în antrenorat, am văzut că știam doar 10% din meseria de antrenor”, a încheiat antrenorul de la FCSB.

Știți cum facem? Vă aduc tot ce am făcut eu de când sunt aici, luați și din altă parte și vedeți care sunt metodele de antrenament. Câte ore să ne antrenăm? Ne antrenăm și cu mingea, vă spun eu!

Faceți rost de un ciclu săptămânal din orice țară, de la orice antrenor, și vă arăt ciclul săptămânal cu care lucrăm noi. Apoi faceți voi comparația. Hai să vedem ce se lucrează acolo și ce se lucrează la noi!

- Nicolae Dică, antrenor FCSB

Ce a dezvăluit Gigi Becali despre discuția cu Florin Tănase

În cadrul intervenției televizate în care a mărturisit că a luat în calcul angajarea unui antrenor străin, Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis Tănase, vândut de FCSB la Al-Jazira în august:

„Florin Tănase mi-a zis: «Bre nea Gigi, nu mai spune tot ce îți zic eu». A venit la mine la palat și mi-a zis că antrenorii străini nu se compară cu ce se întâmplă în România, că sunt total diferiți în antrenamente.

I-am zis «Spune-mi exact ce e diferit» și mi-a zis câteva lucruri. Total diferit ceea ce se face în străinătate cu ceea ce se face în România. I-am spus lui Dică: «Uite, bă tată, asta, asta și asta». Și s-a supărat: «Înseamnă că dumneavoastră nu aveți încredere în mine»”.

Dică și Florin Tănase, „la cuțite” de câțiva ani

Dică a revenit la FCSB în finalul lunii iulie, la scurt timp înainte ca Florin Tănase să plece la Al-Jazira. Dică l-a pregătit pe Tănase și în perioada iunie 2017 - decembrie 2018, plus la echipa națională, unde i-a fost „secund” lui Mirel Rădoi.

Tănase a contribuit la plecarea lui Dică de la FCSB din 2018. Tănase avea un statut special, el discuta la telefon direct cu Becali și i-a transmis că Dică nu era un antrenor îndeajuns de bun. „Nici nu transpirăm în antrenamente!”, avea să povestească Gigi că îi transmisese Tănase.

Nicolae Dică s-a enervat când a plecat de la FCSB și i-a pomenit pe fotbaliștii care îi suflau informații lui Becali: „Sper ca aceia care au vorbit cu patronul despre cât durau antrenamentele să marcheze dublu de acum încolo!”

Mai multe știri din Liga 1: 

Tamaș l-a jignit, numindu-l „boschetar”, el îi ia apărarea și acuză un complot: „A fost dirijat să facă asta”

Verdict contra lui Gigi din vestiarul FCSB: „Garita nu poate face față la noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
VanBasten
VanBasten  •  16 Octombrie 2022, 04:42

Sifoane si sifonari

edi14021971
edi14021971  •  16 Octombrie 2022, 00:05

Doi clovni, unul în activitate, ca jucator, celălalt, ca așa zis antrenor. Să nu ne mai mirăm că suntem praf și pulbere la fotbal cu asa specimene.

calinescu_
calinescu_  •  15 Octombrie 2022, 20:58

DU-TE DICA ....!!! TANASE ARE IQ DE 100 DE ORI MAI MARE CA DICA ...!!! Cum sa-i faci profesori pe acesti fotbalisti saraci cu duhul ...???? Ei cu piciorul sunt asi , insa intelectul e minimal...!!! Dica nu-i singurul ...!!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează