FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Verdict contra lui Gigi din vestiarul FCSB: „Garita nu poate face față la noi”

Garita a jucat foarte slab în ultimul meci al lui FC Argeș, 0-0 cu Voluntari, când a și fost eliminat
Garita a jucat foarte slab în ultimul meci al lui FC Argeș, 0-0 cu Voluntari, când a și fost eliminat

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2022 09:57 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2022 11:43

MM Stoica, (57 de ani), managerul de la FCSB, a vorbit despre interesul lui Gigi Becali de a-l transfera pe Arnold Garita (27 de ani), atacantul lui FC Argeș.

După ce a fost criticat de Becali pentru abilitățile de scouter, MM Stoica a fost întrebat dacă a fost consultat de patron cu privire la posibilul transfer al lui Garita. „Nu, nu, nu vorbim de ceva timp”, a răspuns MM, la Orange Sport.

Ce l-a deranjat pe MM Stoica: „Pentru ce să mă duc? M-ai ironizat, e dreptul tău, dar nu-mi cere să vin ca să mă umileşti”
FCSB - SILKEBORG 0-5
Ce l-a deranjat pe MM Stoica: „Pentru ce să mă duc? M-ai ironizat, e dreptul tău, dar nu-mi cere să vin ca să mă umileşti”

MM Stoica: „Nu sunt convins că Garita poate face faţă la noi”

Eu consider că avem doi atacanţi de mare valoare. Unul este golgheterul campionatului (n.r. - Andrea Compagno), iar Billel Omrani a arătat cum a arătat la meciul cu Petrolul. Nu sunt convins că Garita poate face faţă la noi”, a declarat Mihai Stoica, potrivit sursei menționate.

Avizul negativ al managerului la adresa principalei ținte a lui Gigi Becali din următorul mercato vine după ce patronul roș-albaștrilor l-a criticat în public pe angajatul lui, reproșându-i că nu se pricepe la a „citi” potențialul unui fotbalist. 

Gigi Becali: „MM Stoica nu e un scouter bun”

„Mihai Stoica nu e bun pentru munca asta (n.r. - de scouter), nu a demonstrat-o. Cunoaște fotbal, este enciclopedie, numai că la munca asta nu se pricepe. Ăsta e un dar. Nu dau vina pe el, nu mă mai iau după el de mult, pentru că mi-am dat seama că nu se pricepe.

El se pricepe la fotbal în general, știe să conducă staff-ul, să adune jucători. Tot ce înseamnă fotbal, MM știe, dar nu se pricepe să aducă jucători”, a declarat Gigi Becali la „Liga Digi Sport”.

Gigi Becali confirmă interesul pentru Arnold Garita de la FC Argeș: „Vreau ca la iarnă să fie la noi”

Gigi Becali a confirmat informația că îl vrea pe Garita, publicată în exclusivitate în Gazeta Sporturilor.

„Garita a fost o chestiune de moment. L-am văzut în meciul cu noi (n.r. - câștigat de FCSB cu 3-2), în meciul lor cu Craiova (n.r. - 1-0 pentru FC Argeș). I-am și spus lui Dică înainte de meciul cu noi: «Să vezi ce ne face ăsta!» Și am văzut!

E puternic, am mai vorbit și cu alți oameni Are și viteză, a demonstrat-o cu Craiova. Și atunci, am dat un telefon și am dat ordin, vedem dacă poate să se materializeze. Am zis că la iarnă vreau să fie la noi. Să vedem dacă se poate rezolva problema și dacă Garita va fi la noi”, a spus Becali, la Pro Arena.

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali nu l-a uitat pe Gâlcă » Mitul demontat de patronul FCSB: „Nu făcea nimic”

Becali, scos din sărite de un jucător: „Tu vrei să joci fotbal când alergi 4 kilometri?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
MariusMitran69
MariusMitran69  •  16 Octombrie 2022, 04:00

Sa plateasca daca-l vrea, ca prea s-a obisnuit sa ia tot la 200-300.000. Nu zic ca acesti jucatori merita milioane, dar e al Argesului si trebuie platit pretul distrugerii celorlalte echipe. Daca e sa vorbim de valoare, amarata de Silkeborg cred ca ar bate fara probleme chiar si nationala Romaniei, deci fotbalisti din Superliga ar trebui vanduti pe sume derizorii.

mchereja
mchereja  •  15 Octombrie 2022, 18:51

Are dreptate memelu, nu oricine face față așa, fără rușine, la două meciuri pierdute cu 5-0... :))

John.Wick
John.Wick  •  15 Octombrie 2022, 14:30
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 15 Octombrie 2022, 13:29

La fc zecesebe ???

Nu, la Pyunik

Vezi toate comentariile (9)
Comentează