FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

FCSB o egalează pe CFR în topul favoritismelor în Liga 1! „Roș-albaștrii”, ajutați serios în meciul cu Chindia

Brigada care a condus Chindia - FCSB l-a avut la centru pe Andrei Chivulete
Brigada care a condus Chindia - FCSB l-a avut la centru pe Andrei Chivulete

Articol de , , - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 10:55 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 11:22

După meciul de luni, de la Giurgiu, 2-0 cu Chindia, în care a beneficiat de două erori grave ale lui Andrei Chivulete, FCSB a devenit și ea o echipă care a fost ajutată de arbitri în actualul campionat.

Definiția nepotismului în arbitrajul românesc: Andrei Chivulete

Înaintea partidei cu Chindia, raportul pro-contra, pe care FCSB îl avea în privința deciziilor greșite ale brigăzilor, era de 4-3. Acum el a ajuns la 6-3, exact cât are șiCFR, iar cele două împart poziția a doua în clasamentul celor mai avantajate cluburi în primele 9 runde. Pe primul loc se află Hermannstadt, singura formație din Liga 1 împotriva căreia nu s-a făcut nici măcar o eroare, în schimb, a beneficiat de 9 greșeli mari.

Cum a greșit Andrei Chivulete în Chindia - FCSB » GSP i-a schimbat nota!

  • n-a văzut un penalty pentru gazde, la faultul lui Miron asupra lui Pițian, la scorul de 0-1;
  • n-a acordat un 11 metri clar la talpa pe care Crețu i-a aplicat-o lui Neguț în repriza secundă, a fost un fault grosolan, s-ar fi impus și cartonaș galben.

Pentru prestația de la meciul Chindia - FCSB 0-2, Chivulete junior a fost notat cu 7 în caseta meciului, însă mai ales la al doilea penalty pe care nu l-a acordat gazdelor, reluările TV care au arătat în mod clar faultul lui Crețu au fost redate de televiziuni la mult timp după terminarea jocului, nu în timpul acestuia. Din acest motiv, GSP a luat decizia de a-i schimba calificativul, iar nota pe care o primește Andrei Chivulete este 4!

VIDEO. Cornel Șfaițer: „Important e să aducem VAR-ul cât mai repede în România!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

CFR Cluj a luat decizia! Acționarul a anunțat dacă echipa se prezintă la meciul cu FC Argeș: „Asta este”

Paulo Vinicius forțează revenirea » Unde se va trata stoperul de la CFR Cluj pentru a accelera recuperarea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
mushu23
mushu23  •  05 Noiembrie 2020, 11:35

E un articol scris de trioul ***. ce vreti mai mult. Nu stiu daca a sesizat altcineva in afara de trioul urat mirositor ca FCSB a avut nevoie si a fost ajutata de catre arbitrii. Deveniti pe zi ce trece din ce in ce mai penibili. Am reinceput sa accesez prostportul pentru ca la voi nu ma mai pot uita. *** ***. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicolae_zamfir
nicolae_zamfir  •  04 Noiembrie 2020, 13:01
Postat de luciann pe 04 Noiembrie 2020, 12:48

Vreau sa fur imnul Rapidului!?:))) De unde ai mai scos-o si p-asta!? Nici n-am cum sa-l fur, chiar daca as vrea, cum naiba sa-l fur!?:)))

Imnul nu e ceva palpabil. Era vorba ca vrei sa ti-l insusesti. Mai exact sa-l atribui FC FCSB-ului.

rumunek
rumunek  •  04 Noiembrie 2020, 12:50

Prima informație șocantă e că pentru a concepe acest articol, extrem de evaziv și fără materiale care să susțină ceva scris acolo, a fost nevoie de trei băieți. Nu pot să îi definesc așa cum ar fi exact, din cauză de reguli de exprimare pe forum, dar nici nu pot fi obligat să-i numesc ce nu sunt, adică ziariști. Deci, niște băieți. Plec de la posibilitatea să fi existat acele faze, dar căutând pe site-urile televiziunilor de sport care transmit meciurile și care analizează cu ajutorul unor foști arbitrii greșelile de arbitraj, nu am găsit nici o frază, titlu, notă, video despre presupusele penalty-uri neacordate. Mai mult, e al doilea articol azi apărut cu aceleași propoziții, cu alt titlu, al cărui scop este să adune accesări. Prin urmare, băieții aceștia au un comportament de troll rus, aruncă niște aberații în rețea, iar unii (iar nunpot să spun lucrurilor pe nume, pentru că trăim într-o lume prost făcută) mușcă momeala și fără să verifice, o iau ca bună. Nu e prima dată, așa lucrează băieții, atâta pot.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează