FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Apărare de „viitor” pentru FCSB » 3 milioane de euro pentru 3 jucători de bază ai lui Gheorghe Hagi

Gigi Becali dorește să aducă la FCSB 3 jucători de bază de la Viitorul +49   FOTO
Gigi Becali dorește să aducă la FCSB 3 jucători de bază de la Viitorul

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 aprilie 2020 00:22

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, dorește să achiziționeze trei dintre jucătorii Viitorului: Virgil Ghiță (21 de ani), Radu Boboc (20 de ani) și Cătălin Căbuz (23 de ani).

Afacerile pe axa Viitorul - FCSB continuă. Gigi Becali a pus ochii pe „stâlpii” din apărarea echipei lui Gheorghe Hagi, în schimbul cărora ar fi dispus să ofere 3 milioane de euro, informează AntenaSport.

Înlocuitor pentru Bălgrădean

După atacantul Florinel Coman (21 de ani) și mijlocașii Ionuț Vînă (25 de ani), Dragoș Nedelcu (23 de ani) și Florin Tănase (25 de ani), toți aduși de la echipa din Constanța, patronul FCSB s-a reorientat și caută să transfere fundași și portar, posturi deficitare pentru roș-albaștri.

După trădarea lui Cristi Bălgrădean, care a semnat pe ascuns cu CFR Cluj, antrenorul Bogdan Vintilă a rămas cu doar două opțiuni între buturi: tinerii Andrei Vlad și Toma Niga. Astfel, transferul lui Cătălin Căbuz pare oportun.

800.000 euroeste cota de piață a lui Cătălin Căbuz, potrivit transfermarkt

De la Chindriș la Ghiță

După ce negocierile cu FC Botoșani pentru Andrei Chindriș (21) s-au blocat, FCSB se pare că l-a etichetat pe tânărul Virgil Ghiță drept înlocuitorul perfect pentru Bogdan Planic. Însă nici transferul fundașului central de la Viitorul nu va fi ușor de realizat: pe fir se află și Universitatea Craiova, care va lupta cu echipa din capitală pentru semnătura lui Ghiță. 

900.000 euroeste cota de piață a lui Virgil Ghiță, conform transfermarkt

Radu Boboc, cel mai tânăr dintre cei trei fotbaliști doriți de Gigi Becali, evoluează în dreapta apărării și ar reprezenta înlocuitorul perfect pentru Vali Crețu, trecut de 30 de ani.

1.1 milioane de eurovalorează Radu Boboc, conform transfermarkt

GALERIE FOTO. Cadre inedite din București, în plină pandemie de COVID-19

+45 FOTO

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre FCSB:

Un fost oficial al FRF e sigur că Gigi Becali a salvat Steaua: „CSA nu poate juca în Liga 1”

Orlando City nu stă după FCSB » Americanii au pus ochii pe Nicușor Bancu și Valentin Mihăilă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
florar
florar  •  18 Aprilie 2020, 13:27
Postat de spartcapus pe 18 Aprilie 2020, 12:32

Iar tu care sustii contrar verdictelor justitiei ca abominatia ciobanului infractor este steaua, ce esti? Tot un prost, dar un prost hotărât!

T u daca te prostesti consideri ca mai existi ca suporter...Ce breaz esti!!!Care Rapidulet il ti sub perna?

spartcapus
spartcapus  •  18 Aprilie 2020, 12:32
Postat de florar pe 18 Aprilie 2020, 11:13

Prost este cel care sustine o echipa moarta dupa 2003,care revendica palmares pentru anii trecuti dar nu spune nimic de datoriile imense...

Iar tu care sustii contrar verdictelor justitiei ca abominatia ciobanului infractor este steaua, ce esti? Tot un prost, dar un prost hotărât!

florar
florar  •  18 Aprilie 2020, 11:13
Postat de steauanuefcsb pe 18 Aprilie 2020, 10:41

Care Steaua, prostule?

Prost este cel care sustine o echipa moarta dupa 2003,care revendica palmares pentru anii trecuti dar nu spune nimic de datoriile imense...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează