FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE // FCSB. AS Roma, ofertă pentru Florinel Coman! Gigi Becali: „Am vorbit azi, le-am spus că vreau toți banii acum”

Florinel Coman este dorit de o echipă din Europa, care oferă 8 milioane de euro în schimbul său +49   FOTO
Florinel Coman este dorit de o echipă din Europa, care oferă 8 milioane de euro în schimbul său

Articol de GSP - Publicat marti, 14 aprilie 2020 20:20

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a dezvăluit că a primit o nouă ofertă pentru „perla” echipei, Florinel Coman (21 de ani).

După oferta din partea echipei americane Orlando City, Gigi Becali a primit o nouă propunere pentru transferul lui Florinel Coman. De data aceasta, din Europa. Astăzi, în ziua în care jucătorii FCSB-ului au reluat antrenamentele.

Propunerea clubului european nu l-a mulțumit însă pe Gigi Becali, care așteaptă mai mulți bani în schimbul tânărului jucător: „Azi am primit încă o ofertă din Europa pentru Coman, că ar da 8 milioane și 10% dintr-un viitor transfer, banii toți odată. Eu am zis 10 milioane și 20% (n.r. dintr-un viitor transfer), banii toți odată. Nu las mai jos!”, a declarat Becali la TV Digi Sport.

AS Roma îl vrea pe Florinel Coman

Latifundiarul nu a dezvăluit de unde a venit oferta pentru Coman, mărturisind că știe doar că este vorba despre un club din Europa: „Nu știu eu de unde e oferta, știu doar că din Europa”. Antena Sport susține însă că ar fi vorba de AS Roma, locul 5 din Serie A.

Italienii l-au ochit pe Florinel Coman încă de la începutul anului, însă s-au lovit de prețul ridicat. (Detalii AICI)

„La mine prețurile nu scad. Eu cumpăr pe timp de criză, e mai ieftin. Dacă pot să iau jucători din Liga 1, da. Eu cumpăr pe timp de război, iar pe timp de pace vând” - Gigi Becali, finanțator FCSB

GALERIE FOTO. Cadre inedite din București, în plină pandemie de COVID-19

+45 FOTO

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali și Valeriu Iftime, dialog spumos în direct la TV: „Suntem posedați! Facem afaceri în Săptămâna Mare? Mi-ați dat ultimatum... Ce, trecem Prutul?!”

Avertisment pentru Andrei Chindriş: ce s-a ales de tinerii cumpărați de Gigi Becali în ultimii 5 ani

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (29)
felix_grandet
felix_grandet  •  15 Aprilie 2020, 09:50
Postat de Dan Dumitrescu pe 15 Aprilie 2020, 09:05

Nu va intrebati de unde disperarea asta de a-l vinde pe Coman plimband asa-zisele oferte de pe un mal pe altul al Atlanticului in conditiile in care celorlalti jucatori le-au fost taiate salariile? Aici ar trebui sa sapati voi, gesepistii, si veti afla de ce fcsb-ul respira greu, dar nu de Covid-19. Acolo este o bomba cu ceas care va exploda cat de curand.

FC FCSB e faliment de mult. Ei trag mâța de coadă și încearcă o ultimă șmecherie, tipic bișnițarilor. Dar nu au ce vinde, Europa nu o vor prinde (n-au echipa ca să treacă de 4 tururi preliminarii) și mai vin și deciziile din procesele pe care Steaua și alții li le-au intentat.

189254898748309
Claude SH  •  15 Aprilie 2020, 09:49

Sa fim serioși! Prima data e înșelăciunea cu America cu presa de acolo și asa zisul interes a celor de la Orlando, iar acum Roma, poate, poate musca cineva momeala

felix_grandet
felix_grandet  •  15 Aprilie 2020, 09:47

Vedeți că ați încurcat minciunile! ROMA îl vrea pe Man. :))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează