FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // EXCLUSIV Florinel Coman a fost propus la Roma, afacerea s-ar putea face la vară! De ce au rămas surprinși italienii

Articol de , - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 00:00

Florinel Coman, 21 de ani, a fost recomandat giallorossilor zilele trecute, însă formația din Serie A a transmis că nu are bani în prezent pentru transferuri și așteaptă mercato de vară. Cel puțin nu cât dorește Gigi Becali: peste 10 milioane de euro!

Florinel Coman a sosit la Marbella alături de coechipierii de la FCSB, însă zilele trecute fotbalistul de 21 de ani a fost propus pentru un transfer celor de la AS Roma.

Florinel Coman, preț inhibitiv pentru Serie A

Agenți care au lucrat și la alte afaceri în Liga 1 - printre care mutarea de la începutul lui 2020, Hervin Ongenda de la FC Botoșani la Chievo Verona - au dorit să intermedieze o tranzacție spectaculoasă, aceea a lui „Mbappe al lui Gigi Becali" la gruparea de pe locul 5 din Serie A.

Însă romanii au fost surprinși de-a dreptul când au aflat sumele solicitate din România: peste 10 milioane de euro, cu tot cu bonusuri de performanță să se ajungă la dublarea prețului, adică la 20 de milioane de euro!

A rămas ca golgeterul la zi al Ligii 1, cu 10 reușite, să fie monitorizat în continuare și în sezonul de primăvară de către scouterii grupării și, dacă va continua să impresioneze, atunci să se mai discute în vară de un eventual transfer.

Florinel Coman a intrat în baza de date AS Roma

Oricum, AS Roma nu este interesată în acest mercato invernal să aloce sume mari pentru transferuri. Coman a intrat în baza de date a grupării italiene, iar emisarii clubului vor asista la partidele importante pe care FCSB le va juca în 2020, probabil, încă de la primul derby al sezonului, pe 2 februarie, contra lui CFR Cluj.

5,5 milioane de euroeste cota lui Florinel Coman pe transfermarkt.com

12goluri și 9 assist-uri a strâns Coman în 27 de partide în acest sezon pentru FCSB

3milioane de euro a plătit Becali Viitorului pentru a-l aduce pe Florinel în august 2017

"Cine este Mbappe în România? Coman? Este devalorizant pentru el, dacă înțelegeți. Cine scoate astfel de expresii?! Dacă respectivul ar fi fost Mbappe sau copia lui, stai liniștit, ar fi fost cluburi din străinătate care s-ar fi mișcat de multă vreme"
Ladislau Boloni, antrenor Antwerp

În cel mai bun moment al carierei

Florinel Coman continuă pe trendul pozitiv arătat și la Euro 2019, acolo unde a ajuns cu naționala de tineret până în semifinalele competiției. Fotbalistul este la al treilea sezon la FCSB, și și-a egalat deja performanța din ediția anterioară. Are 12 goluri în 27 de partide în toate competițiile, exact același număr de reușite pe care le-a avut anul trecut în 38 de meciuri. În primul sezon în roșu-albastru a strâns 4 goluri în 30 de meciuri.

Cât a refuzat de la lusitani

Florinel Coman este principalul produs pentru export al lui Gigi Becali, iar patronul ține la preț. Vărul său, Ioan Becali, chiar a deconspirat că extrema stângă a avut ofertă de la Sporting Lisabona și Gigi a refuzat 9 milioane de euro. Și Benfica a fost trimisă la plimbare! "Coman putea merge pe 9 milioane la Sporting, dar Gigi nu a acceptat, a vrut procente, a vrut nu știu ce. Doar el a avut oferte de genul ăsta. S-a discutat și de varianta cu toți banii deodată, Gigi n-a vrut. Gigi a cerut 10 milioane de euro, plus bonusuri, plus nu știu ce. Și Rui Costa, de la Benfica, e cu ochii pe el. Oricum, e alt Coman acum, mai cuminte, e așezat cu viața privată", a spus Giovanni.

Jucătorul cu care Becali recunoaște că și-a luat țeapă: „Am crezut că e Maradona! Dar a păcălit fotbalul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (50)
magic4ever
magic4ever  •  15 Ianuarie 2020, 13:09

Vise...nu o sa plateasca nimeni cat viseaza Becali...

sexilian
sexilian  •  15 Ianuarie 2020, 11:27

branza e buna dar buduful e gaurit........,geoala zeci de meleoane la putina.....

parpalache
parpalache  •  15 Ianuarie 2020, 10:44

Cum bre l-a propus la Roma cu 10 milioane,cand acum vreo cateva zile shou man-ul GG, zicea ca a refuzat 10 milioane de la o echipa din Premier League?Iar acum iar "au fost surprinsi"cei de la Roma?Asa cum au fost surprinsi sa afle ca il doreau pe Man?Iar ei nici nu stiau?

Vezi toate comentariile (50)
Comentează