FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Omul care l-a crescut pe Florinel Coman: „Sunt stupefiat! Cineva din anturajul lui l-a sfătuit foarte prost” » Ce îi reproșează clubului FCSB în cazul „Permisul”

Laurențiu Calu este șeful școlii de fotbal Luceafărul Brăila unde a crescut Florinel Coman +15   FOTO
Laurențiu Calu este șeful școlii de fotbal Luceafărul Brăila unde a crescut Florinel Coman

Articol de - Publicat marti, 23 februarie 2021 11:23 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 15:12

Laurențiu Calu este șeful școlii de fotbal Luceafărul Brăila unde a crescut Florinel Coman. De aici, actuala vedetă de la FCSB s-a transferat în 2011, la 13 ani, la Academia Hagi, deși avea varianta de a merge la o academie din Anglia.

Prieten bun de familie cu părinții lui Coman, Calu spune că a fost „stupefiat” luni seară, când a citit știrea că fostul său jucător a fost prins circulând cu 165 de kilometri la oră și fără a avea un permis eliberat de autoritățile din România.

Laurențiu Calu, omul care l-a crescut pe Florinel Coman: „Sunt stupefiat!

Nu-mi vine să cred! Știam că nu are permis, că se pregătește și că face școala de șoferi. Nu știu cine l-a sfătuit să faca treaba asta cu permis de Ucraina, dar l-a sfătuit foarte rău. Probabil e cineva din anturajul lui. E o inconștiență ce a făcut, dar să știți că Florinel nu e un element rău. 

Nu e infractor, nu provine dintr-o familie săracă. E dintr-o familie normală, de oameni muncitori. Taică-su lucrează și acum șofer pe un camion care transportă cereale”, spune Calu, contactat de Gazetă.

„FCSB trebuia să-l ajute pe Coman”

Directorul de la Luceafărul Brăila crede că probleme din viața lui Coman au ca sursă forma sportivă slabă din ultima perioadă:

„Probabil trece printr-o perioadă mai grea și nu are un sprijin. Îl cunosc foarte bine și știu că lui îi trebuie cineva lângă care să-i dea încredere tot timpul. Mă uitam la el în timpul meciurilor și văd în el o frustrare, cauzată probabil de presiunea mare. El încearcă, ajunge în situații de a da gol, trage la poartă, dar nu îi intră. În astfel de momente, ar trebui să-l susțină cineva. Clubul ar trebui să aibă un om care să se ocupe de toate problemele care îl frământă pe un jucător. Cluburile mari au psihologi. Așa ar trebui să aibă și FCSB, mai ales că e un club care vrea să vândă jucători pe sume mari în străinătate”.

Calu crede că scandalul permisului îl va afecta pe jucătorul lansat de el în fotbalul mare, deși speră să nu se întâmple așa. „E o problemă ce s-a întâmplat, dar lumea ar trebui să ajute acum. Clubul, presa, toată lumea. E un jucător important pe care nu ne permitem să-l pierdem”.

EXCLUSIV Omul care l-a crescut pe Florinel Coman: „Sunt stupefiat! Cineva din anturajul lui l-a sfătuit foarte prost” » Ce îi reproșează clubului FCSB în cazul „Permisul”
Laurențiu Calu / FOTO: Fanatik

Citește mai multe știri despre cazul lui Florinel Coman:

Ilie Dumitrescu, despre scandalul cu Florinel Coman: „Dădeai o poză, 50 de dolari și luai carnetul. Nu glumesc!”

Poliția Rutieră putea afla în 10 secunde dacă documentul arătat de Florinel Coman e valabil: „Făceau asta și gata”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (63)
ali.bec
ali.bec  •  23 Februarie 2021, 20:52

Eheeei, asta-i cu totul alta treaba. Dacă e director școlar e logic ca trebuie sa arate ca cineva din Las Fierbinți

1693757154177867
Alberta Serban  •  23 Februarie 2021, 18:34

"Mutu este doar un *** obraznic" spunea candva M.Zamparini antrenor italian.Asa si Coman,fara performantele lui Adrian.Caracterul, statutul FCSB-ist , anturajul dubios ,suficienta si societatea l-au adus aici.Sunt destui care conduc fara permis in RO ,unii enervant de regulamentar tocmai pentru a nu fi prinsi. El insa, in loc sa mearga regulamentar cu musca pe caciula fiind,a comis-o .Interesant ce va pati...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thefixer
thefixer  •  23 Februarie 2021, 17:31

Calu zici ca e fratele lui Gelu Duminica, psihologu’ ala obosit de tot il imping televiziunile la inaintare! Ce a ajuns jesepe:)))

Vezi toate comentariile (63)
Comentează