FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - OȚELUL 0-2

Fără milă după FCSB - Oțelul: „E greu de înțeles de ce Coman nu e eliminat”

Articol de - Publicat luni, 04 decembrie 2023 09:13 / Actualizat luni, 04 decembrie 2023 11:14

Basarab Panduru și Constantin Zotta au avut un discurs dur după FCSB - Oțelul 0-2.

Fostul internațional și fostul arbitru au comentat gesturile făcute de Florinel Coman. Extrema de 25 de ani a primit galben în minutul 58, pentru înjurături la adresa arbitrului Marcel Bîrsan, iar în prelungiri a luat al doilea avertisment, astfel că va fi suspendat în meciul de Cupă, cu FCU Craiova.

După meci, Panduru și Zotta au căzut de acord: Florinel Coman trebuia eliminat în primă fază, când l-a înjurat pe arbitru.

Viorel Moldovan cere „să intervină UEFA” în cazul lui Florinel Coman: „Dă-i roșu direct și stă două etape. La revedere, l-ai potolit!”
FCSB - OȚELUL 0-2
Viorel Moldovan cere „să intervină UEFA” în cazul lui Florinel Coman: „Dă-i roșu direct și stă două etape. La revedere, l-ai potolit!”

Panduru și Zotta, duri cu Florinel Coman și Marcel Bîrsan

„Trebuia eliminat pentru injurii. Pentru astfel de manifestări există o singură culoare a cartonașului, roșu. E greu de înțeles de ce Bîrsan nu-l elimină pe Coman și cum acceptă. E la 2-3 metri. Nu poate spune că nu vede și nu aude. Coman a înjurat tot meciul, a fost foarte nervos.

La unele faze avea dreptate, dar de la a avea dreptate până la a înjura la fiecare acțiune e distanță mare”, a declarat fostul arbitru.

Acesta a fost completat de Basarab Panduru:

„După părerea mea, singurul vinovat, poate nu singurul, e arbitrul. De ce? Că acceptă să fie înjurat întruna, tot meciul. Poate nu vede, dar îi spune în față. Îl înjură în față. Face ce i se permite.

Și te gândești ce putea face Bîrsan în prelungiri? Să-i nu-i dea galbenul pentru că știe de ce face sau să-i dea? Corect era să-i dea. Putea să nu-i dea? De vină nu e Coman. De vină e cine îi permite. Iar acum, arbitrul e de vină”, a adăugat fostul fotbalist.

VIDEO Primul gol marcat de Oțelul în meciul cu FCSB

Marcăm doar din faze fixe. Steaua nu a fost obișnuită așa niciodată. Puteam să ne desprindem. Până la urmă, este bine că s-au încurcat și celelalte echipe. Nu am fost relaxați, am vrut să câștigăm acest meci. Era o șansă uriașă să mergem la 8 puncte. Asta este. Noi suntem vinovați, mai ales jucătorii de atac. Am vorbit cu suporterii, ne-au încurajat. Trebuie să mergem să batem CFR-ul. Mi s-a părut că Ovidiu Popescu își face preluare (n.r. la primul gol), jucătorul Oțelului încearcă să dea în minge, dar îl împinge din inerție. Mi s-a părut fault.

La primul meu cartonaș galben a vrut să-mi dezlege șiretul de la gheată și din inerție m-am lăsat cu mâna cu capul lui. La al doilea, stau în fața mingii, nu fluieră și scoate cartonașul galben. Mi-a spus că sunt nervos. Normal că am fost, am ratat din doi metri. Am fost jalnici cu toții. Orice jucător vrea să joace fiecare meci, nu m-am gândit să nu joc un anumit meci. N-am avut o construcție foarte bună, un joc total jalnic.

- Florinel Coman

Citește și:

Imagini halucinante surprinse de fotoreporterul GSP la marginea terenului, în ultimul minut din FCSB - Oțelul!

Reacție din studio, după anunțul surprinzător al lui Munteanu: „Becali vrea să devină antrenor, Dorinel vrea să fie patron!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Alesis
Alesis  •  04 Decembrie 2023, 13:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dakesis
dakesis  •  04 Decembrie 2023, 12:56

e bine ca florinel a invatat un cuvant, pe care il tot ia in gura - 'inertie'. A injurat din 'inertie'.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează