FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - OȚELUL 0-2

Reacție din studio, după anunțul surprinzător al lui Munteanu: „Becali vrea să devină antrenor, Dorinel vrea să fie patron!”

Dorinel Munteanu +26   FOTO
Dorinel Munteanu

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2023 23:15 / Actualizat duminica, 03 decembrie 2023 23:45

Dorinel Munteanu (55 de ani), antrenorul de la Oțelul Galați, a comentat victoria cu FCSB, 2-0. Nou-promovata a ajuns la 23 de puncte, 3 sub locurile de play-off. 

Dorinel Munteanu s-a ținut de cuvânt: l-a avertizat pe Gigi Becali că va câștiga la FCSB acasă și așa a făcut, a anihilat liderul și a obținut 3 puncte prețioase în cursa pentru play-off.

Oțelul venea după o înfrângere, 1-3 cu Universitatea Craiova, astfel că acest succes l-a mai îmbunat pe componentul Generației de Aur.

În cadrul flash-interviului, Dorinel a spus că „rămâne să îi ajut financiar pe băieți, să le achit salariile și primele”.

Imagini halucinante surprinse de fotoreporterul GSP la marginea terenului, în ultimul minut din FCSB - Oțelul!
FCSB - OȚELUL 0-2
Imagini halucinante surprinse de fotoreporterul GSP la marginea terenului, în ultimul minut din FCSB - Oțelul!

Dorinel Munteanu, după FCSB - Oțelul 0-2: „Voi plăti primele și salariile săptămâna asta”

„Felicit băieții pentru tot ce au înțeles din înfrângerea cu Craiova, a fost o săptămână destul de încărcată pentru noi fiindcă am pierdut nemeritat cu ei, dar astăzi am avut în față liderul campionatului.

Jucătorii noștri au răspus la comenzi extraordinar, nu i-am dat nicio șansă adversarului. Cred că nu există semn de întrebare în privința victoriei.

Muncim în fiecare zi, jucătorii sunt conectați la antrenamente, la ceea ce le spun. Acum rămâne să îi ajut financiar, să le achit salariile și primele. Asta va fi o problemă, dar... sunt întârzieri, ca la fiecare echipă, dar voi plăti săptămâna asta. Băieții merită prima, ceea ce au de primit”, a spus Munteanu la Prima Sport.

Dacă Gigi Becali vrea să devină antrenor din patron, Dorinel vrea să fie patron din antrenor. A zis că «trebuie să le dau eu banii, să fac eu...»

- Costin Ștucan, jurnalist GSP, la „Fotbal Show”, pe Prima Sport

Dorinel Munteanu: „Avem echipa cel mai bine pregătită fizic!”

„Știind că avem jucători valoroși în față, jucătorii mei nu au arătat niciun fel de teamă față de FCSB. Au jucat exact cum le-am transmis, au avut încredere în ei, au fost dispuși la efort. Consider că echipa noastră este cel mai bine pregătită fizic.

Mai sunt foarte multe meciuri până la finalul campionatului. Sunt convins că-mi voi atinge obiectivul, chiar dacă unii au zis că sunt nebun. Nu facem o mare sărbătoare după această victorie, pentru că joi jucăm în Cupă, vrem să mergem mai departe.

Am stabilit două obiective importante în acest an și suntem în grafic. Cu această victorie am compensat cumva înfrângerea cu Craiova”, a adăugat antrenorul Oțelului.

Dorinel Munteanu: „Problema la FCSB e relaxarea”

Spre finalul interviului, Munteanu a analizat și ce nu s-a legat la FCSB.

„FCSB are incontestabil un lot foarte valoros. Problema este relaxarea lor, dacă ar fi câștigat ar fi avut 7 puncte avans (n.r. - ar fi fost 8), un avantaj destul de mare, și cred că au fost puțin relaxați. Din punct de vedere valoric însă, FCSB are cel mai valoros lot”.

VIDEO. Golul prin care Oțelul a deschis scorul cu FCSB

Mai multe știri despre Oțelul - FCSB:

Gest prostesc în urma căruia Florinel Coman putea rata derby-ul cu CFR Cluj » A evitat șmecherește suspendarea, la ultima fază
FCSB - OȚELUL 0-2
Gest prostesc în urma căruia Florinel Coman putea rata derby-ul cu CFR Cluj » A evitat șmecherește suspendarea, la ultima fază
Pedepsit la pauză! A riscat și n-a fost iertat de Gigi Becali
FCSB - OȚELUL
Pedepsit la pauză! A riscat și n-a fost iertat de Gigi Becali

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
mariussumerian
mariussumerian  •  07 Decembrie 2023, 18:02

Multumim, Dimco, Extraterestrul, Mișu, LostSociety! Jos pălăria pentru echipele voastre!

Nykugl31
Nykugl31  •  04 Decembrie 2023, 15:24
Postat de Braveheart.ro pe 04 Decembrie 2023, 09:01

Hai, nu vă luați nasu' la purtare că vi-l taie Bucureștiul, stați pe coada voastră.

Când a mai făcut un bucureștean un gălățean deștepților că fugeti că...câini p afara mai ales...când auziți d Galați....sa la fotbal alta poveste da coada ii ridicam lama.ta

Nykugl31
Nykugl31  •  04 Decembrie 2023, 15:22
Postat de Braveheart.ro pe 04 Decembrie 2023, 09:01

Hai, nu vă luați nasu' la purtare că vi-l taie Bucureștiul, stați pe coada voastră.

Nemeritat sa referit că nu a existat golul de 1-1 și dacă nu a existat poate altu era meciul......și la penalti a fost roșu deci clar viciere de rezultat....că Craiova a jucat mai bine adevărat....dar juca mai bine fara un om....ești sigur că dacă nu egală atunci nu se precipită și lasă spatii....otelul nu și-a putut face jocul de presing pe un gazon înghețat și sa jucat pe valoarea jucătorilor deci Craiova mai buna dar și ajutata de decizii proaste.am ziso de săptămâna trecută să vedeți la Steaua pe un gazon bun unde pot alerga băieții ce va fi

Vezi toate comentariile (17)
Comentează