FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - OȚELUL 0-2

FOTO Gest prostesc în urma căruia Florinel Coman putea rata derby-ul cu CFR Cluj » A evitat șmecherește suspendarea, la ultima fază

Coman, în plan îndepărtat, l-a lovit ușor pe Cisotti +26   FOTO
Coman, în plan îndepărtat, l-a lovit ușor pe Cisotti

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2023 22:33 / Actualizat duminica, 03 decembrie 2023 23:24

Gestul prostesc al lui Florinel Coman (25 de ani) din FCSB - Oțelul 0-2 era să îl coste prezența la derby-ul de runda viitoare cu CFR Cluj, însă șeptarul roș-albastru a evitat șmecherește absența în Gruia, forțând spre final al doilea cartonaș galben.

În următoarea etapă de campionat, FCSB va avea parte de o deplasare extrem de complicată, pe terenul uneia dintre rivalele la titlu, CFR Cluj.

Lucrurile păreau să se complice și mai tare pentru roș-albaștri astăzi, în timpul partidei cu Oțelul, pentru că cel mai important om al echipei, extrem Florinel Coman, a primit „galben”, situație în care ar fi fost suspendat următoarea etapă. 

UEFA a stabilit urnele pentru Liga Națiunilor 2024/2025 » Putem înfrunta chiar una dintre adversarele de la EURO! Grupa accesibilă și grupa dificilă
LIGA NAȚIUNILOR
UEFA a stabilit urnele pentru Liga Națiunilor 2024/2025 » Putem înfrunta chiar una dintre adversarele de la EURO! Grupa accesibilă și grupa dificilă

Florinel Coman urma să fie suspendat la CFR Cluj - FCSB, dar a evitat șmecherește acest scenariu

Florinel a fost avertizat ce „centralul” Marcel Bîrsan în minutul 58 al confruntării, la scorul 0-1. S-a întâmplat înainte ca FCSB să execute o lovitură de colț, după ce șeptarul roș-albaștrilor s-a ciondănit cu unul dintre adversari, Juri Cisotti.

Aplecat lângă Coman, italianul l-a provocat pe român și i-a pus mâna pe gheată jucătorului de la FCSB. Coman a reacționat nervos și a replicat cu o palmă peste capul adversarului.

Gest prostesc în urma căruia Florinel Coman putea rata derby-ul cu CFR Cluj » A evitat șmecherește suspendarea, la ultima fază
Coman, în plan îndepărtat, l-a lovit ușor pe Cisotti

Bîrsan avea ochii pe cei doi și a scos cartonașul galben, deși Coman ar fi putut primi chiar „roșu” pentru un astfel de gest.

Eliminat pe final, Florinel Coman va sta, de fapt, în Cupă

Era al patrulea „galben” văzut de Coman în acest sezon, ceea ce însemna la acel moment că Florinel urma să fie suspendat cu CFR Cluj. 

Nu va fi așa, pentru că șeptarul roș-albastru a forțat al doilea galben în ultimele minute, fiind mai concentrat la acest aspect pe final decât să încerce să o readucă pe FCSB în joc. A reușit să-l provoace pe „central” să scoată al doilea „galben”, astfel că a fost eliminat și va sta în Cupă, cu FCU Craiova, nu și în campionat. 

VIDEO: primul gol înscris de Oțelul Galați cu FCSB

Tot despre FCSB - Oțelul:

Pedepsit la pauză! A riscat și n-a fost iertat de Gigi Becali
FCSB - OȚELUL
Pedepsit la pauză! A riscat și n-a fost iertat de Gigi Becali
L-a faultat sau nu pe Ovidiu Popescu? Gol controversat în FCSB - Oțelul, validat după 3 minute de analiză VAR
FCSB - OȚELUL
L-a faultat sau nu pe Ovidiu Popescu? Gol controversat în FCSB - Oțelul, validat după 3 minute de analiză VAR

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
rumunek
rumunek  •  04 Decembrie 2023, 11:02

Știm că e foarte important să subliniem ce merita Coman, ce nu face Coman, cât de penibil și irascibil e Coman. Totuși e interesant ce merita căpitanul Oțelului, poate o laudă, o primă sau un premiu pentru șmecheria lunii din partea vlogerilor gsp. Nici nu mi-a contează dacă avea galben deja, dacă merita să-l ia înainte la cele 4 simulări sau la faulturile făcute. Astea sunt amănunte în lumea presei sportive, unde ca potențial 60 e mai mare decât 40.

danglumetu
danglumetu  •  04 Decembrie 2023, 10:58

''gest prostesc, evitare smechereasca''! halal sa-ti fie, grigore!

balderis
balderis  •  04 Decembrie 2023, 10:16
Postat de mario_rdfe_ pe 04 Decembrie 2023, 03:05

Fotbalul din Romania, arbitri,televiziuni, telespectatori, au ajuns bataia de joc a lui coman ! Nu se poate asa ceva ! Injuri la fiecare meci, lumea priveste la televizor si iti citeste pe buze limbajul tau...arbitrii sunt terfeliti de tine, adversarii la fel, mai vii si la declaratii si spui lucruri traznite prin care agiti oamenii ! Nu se poate asa ceva.....pana cand i se permite ?!? Nu intervine nimeni ? Sau asteptati sa fie urecheat pe strada de oameni ? Ca idee, Sergio Ramos a luat 9 etape de suspendare ptr ca a "cersit" al doilea galben ! Sa vedem masurile..sa vedem maine ce pateste coman la comisie ! Sa vedem si noi un articol in acest ziar unde cineva are tupeu sa scrie de ceea ce face asta care juca fotbal in picioarele goale prin cartierul chercea, pana sa il ia Hagi la Viitorul !

Mai știu pe Amzăr spre exemplu, care înjură din primul minut !!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează