FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - OȚELUL

VIDEO CU FAZA L-a faultat sau nu pe Ovidiu Popescu? Gol controversat în FCSB - Oțelul, validat după 3 minute de analiză VAR

Teles l-a deposedat pe Ovidiu Popescu și a înscris // foto: captură PrimaSport +9   FOTO
Teles l-a deposedat pe Ovidiu Popescu și a înscris // foto: captură PrimaSport

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2023 21:17 / Actualizat duminica, 03 decembrie 2023 21:37

Oțelul a deschis scorul în minutul 7 al meciului cu FCSB în urma unei faze controversate ♦ Teles l-a deposedat pe Ovidiu Popescu în interiorul careului și a înscris, gazdele au reclamat un presupus fault al portughezului, arbitrii VAR au validat însă reușita.

Doar 7 minute a rămas neschimbată tabela în FCSB - Oțelul, penultimul meci al etapei 18 din SuperLigă. Oaspeții au deschis scorul prin Samuel Teles, după o greșeală comisă de jucătorii lui Charalambous pe faza de construcție.

Scandal monstruos la o echipă din România! » Jucătorii l-au „băgat în ședință” pe antrenor chiar în vestiar după meci și i-au adus acuzații incredibile!
CHINDIA
Scandal monstruos la o echipă din România! » Jucătorii l-au „băgat în ședință” pe antrenor chiar în vestiar după meci și i-au adus acuzații incredibile!

Aflat în propriul careu, stoperul creat de Gigi Becali, Mihai Lixandru, l-a căutat cu o pasă scurtă pe Ovidiu Popescu, la marginea careului de 16 metri. Popescu a fost deposedat de Samuel Teles, care l-a „executat” pe Ștefan Târnovanu.

VIDEO. Faza controversată în urma căreia Oțelul a deschis scorul cu FCSB

Arbitrul central, Marcel Bîrsan, a validat golul, spre nemulțumirea gazdelor. Cei de la FCSB au protestat, reclamând un presupus fault în atac, dar nu au avut succes.

După aproape trei minute de analiză în camera VAR, unde se află Rareș Vidican și Ciprian Florin Danșa, decizia din teren, de validare a golului, a fost confirmată!

+5 FOTO

Reluările nu relevă dacă Teles lovește mingea înainte să-l doboare pe Ovidiu Popescu. Pare că mijlocașul FCSB-ului este cel care atinge balonul, apoi cade foarte ușor și-i permite adversarului să rămână în posesia mingii.

În urma protestelor, Mihai Lixandru, autorul pasei riscante spre Ovidiu Popescu, s-a ales cu un cartonaș galben.

Citește și: 

Giovanni Costantino își face praf jucătorii, după înfrângerea cu U Cluj: „Nimeni nu poate accepta așa ceva!”
U CLUJ - FCU CRAIOVA 2-1
Giovanni Costantino își face praf jucătorii, după înfrângerea cu U Cluj: „Nimeni nu poate accepta așa ceva!”
Gaură mare în apărarea Craiovei. Cu cine contra lui Hermannstadt?
CSU CRAIOVA
Gaură mare în apărarea Craiovei. Cu cine contra lui Hermannstadt?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
Pake
Pake  •  06 Decembrie 2023, 22:26

Eu la juniori a invatat ca din propriul careu nu dai pasa in centru niciodata! Dai lun de linie sau diagonala..dar eu am fost si raman nu amator!

johnwayne
johnwayne  •  06 Decembrie 2023, 18:46
Postat de supereduardo10 pe 05 Decembrie 2023, 09:46

A batut putin vantul pe la ureche,:))) Asa e cand esti invatat sa primesti pomana nu mai jucator de fotbal nu te numesti :)))

fix aia este ca ovidiu popescu nu cade aiurea niciodata. cade cand este lovit. a fost fault clar. nu a avut niciun motiv popescu sa cada acolo dac anu era fault.

eugenrc
eugenrc  •  05 Decembrie 2023, 22:46

In opinia mea Ovidiu Popescu a crezut ca este in careul advers si a incercat sa obtina un penalti.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează