FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - OȚELUL 0-2

EXCLUSIV „Iată că se pricep și românii” » Ce a remarcat Victor Becali după FCSB - Oțelul

Articol de - Publicat luni, 04 decembrie 2023 09:46 / Actualizat luni, 04 decembrie 2023 10:08

Victor Becali, fost impresar, a comentat la GSP LIVE înfrângerea suferită de FCSB pe Arena Națională, 0-2, cu Oțelul Galați.

Vărul patronului de la FCSB a remarcat prestația slabă a elevilor lui Elias Charalambous și spune că aceștia nu au putut să-și arate valoare ca urmare a jocului prestat de Oțelul.

Fără milă după FCSB - Oțelul: „E greu de înțeles de ce Coman nu e eliminat”
FCSB - OȚELUL 0-2
Fără milă după FCSB - Oțelul: „E greu de înțeles de ce Coman nu e eliminat”

Concluziile lui Victor Becali după FCSB - Oțelul

„Pentru Oțelul a fost un meci extraordinar. E o echipă care stă foarte bine în teren. E muncitoare și harnică, așa cum a fost Dorinel Munteanu ca jucător. Oțelul aleargă foarte mult și stă foarte bine în teren. Eram convins că FCSB va avea un meci greu.

Se vede că Dorinel lucrează mult cu jucătorii. Iar ei aleargă foarte mult. Dublau foarte bine. Când era un jucător de la FCSB în margine ca să centreze, mereu erau doi de la Oțelul ca să-l blocheze. În plus, Oțelul nu a venit să se apere. A venit să joace, a făcut presing din primul minut.

FCSB nu a putut să-i facă jocul. FCSB a câștigat multe meciuri prin valoare individuală a jucătorilor, dar acum nu a mai putut. FCSB câștigă meciuri pentru că are jucători de valoare, care pot face diferența. Dar în ultimele meciuri... FCSB a început bine campionatul, dar aseară a fost depășită total. Cred că jucătorii știau ce-i așteaptă, dar nu au putut mai mult. Nu au putut!

Nu cred că aleargă nimeni mai mult ca Oțelul. Și nici nu știu cine e preparator (n.r. - Florin Axinte și Laurențiu Iorga). Noi în România vorbim de un singur preparator... Uite că sunt și preparatori români. Oțelul aleargă mult, se vede că e bine pregătită. Cred că jucătorii aleargă și în somn. E bine pregătită echipa”, a spus Victor Becali la GSP LIVE.

VIDEO Primul gol marcat de Oțelul în meciul cu FCSB

Citește și: 

Viorel Moldovan cere „să intervină UEFA” în cazul lui Florinel Coman: „Dă-i roșu direct și stă două etape. La revedere, l-ai potolit!”

Reacție din studio, după anunțul surprinzător al lui Munteanu: „Becali vrea să devină antrenor, Dorinel vrea să fie patron!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
DrSoma
DrSoma  •  04 Decembrie 2023, 15:33

Ceea ce trebuie remarcat la Otelul e CALITATEA paselor! Simpla conditie fizică fără calitate tehnică e muncă de sisif! Fcsb are conditie fizică dar nu are potența fizică și mai ales nu are calitate tehnică!!! Nu știu să șuteze, să centreze, să dea corect cu capul în minge în nici o zonă a terenului, să atace spatiile libere, să dribleze eficient. Asta e munca antrenorilor SPECIALIZAȚI!!! Specialisti in diverse execuții ,centrari,șuturi,etc dezvoltate în munca individuală, individualizata și de grup. Cine crede că alergatul produce calitate tehnică e ***. Iar execuțiile trebuiesc însușite de toți jucătorii!!! A trecut vremea explicațiilor imbecile că ratezi sau nu dai pase corecte că ești fundaș sau mijlocaș defensiv. Orice jucător, de pe orice post ,trebuie să știe baza meseriei postului pe care l-a prins faza. Diferența se face la procentul reușitelor dar care nu trebuie sa fie foarte mare.PS Tarnovanu nu a avut și nu are antrenor!? Numai asa se poate explica celebra săritură din timpul execuției atacantului! Sau poate lipsește IQ-ul? După un timp te mai interesezi și singur de tainele meseriei tale????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

frontline
frontline  •  04 Decembrie 2023, 10:20

Otelul are antrenor pe cand Fcsb are nevoie de un antrenor . Gigi nu o sa ia titlul pana nu o sa si puna un antrenor .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează