FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Conflict intern la FCSB » MM Stoica a intervenit: „N-am știut ce s-a întâmplat! Sper să reușesc să rezolv problema”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, se implică în conflictul dintre Peluza Nord și jucătorii roș-albaștrilor. +18   FOTO
Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, se implică în conflictul dintre Peluza Nord și jucătorii roș-albaștrilor.

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2022 21:51 / Actualizat luni, 07 martie 2022 22:07

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, se implică în conflictul dintre Peluza Nord și jucătorii roș-albaștrilor.

„Înseamnă că nu te duce prea mult mintea” » Nemulțumirea lui Florin Tănase, după victoria cu Voluntari
FCSB - FC Voluntari 1-0
„Înseamnă că nu te duce prea mult mintea” » Nemulțumirea lui Florin Tănase, după victoria cu Voluntari

Mihai Stoica: „Am vorbit cu Mustață, sper să rezolv”

Stoica a luat legătura cu Mustața și spune că nemulțumirea liderului de galerie a venit inițial de la faptul că Tănase și Oaidă au refuzat să salute suporterii și în deplasarea de la Pitești, cu FC Argeș (0-1).

Am vorbit ieri cu Mustaţă, sper să reuşesc să mediez probema asta, a fost o neînţelegere. 

Băieţii s-au dus la fani, cei din galerie le reproşau, iar Tănase şi Oaidă au plecat. Le reproşau că nu s-au dus să salute galeria nici la Piteşti şi chiar nu am ştiut despre treaba asta. Din moment ce oamenii merg în ţară după tine, e logic să mergi şi chiar să accepţi şi critici dacă sunt într-un registru acceptabil”, a declarat MM Stoica, potrivit Telekom Sport

Mustață, mesaj amenințător pentru Florin Tănase

„Tănase fost îndemnat de către anumite persoane să se întoarcă înapoi (n.r - din drumul spre galerie) A făcut un gest urât cu mâna și a plecat la vestiar, alături de «Maradona» Oaidă. Să-l întrebe Florin Tănase pe Rică Neaga ce pățea acum 15 ani de zile când punea piciorul pe minge. Niciun căpitan de la Steaua nu și-a permis să facă aceste lucruri și să ignore suporterii! 

Datorită nouă au câștigat multe meciuri. Dacă își permite să facă astfel de lucruri, o să-i demonstrăm cum stă treaba. Nu e corect să te comporți așa în fața suporterilor. Iei 30.000 de euro și ne ignori?! Să-i întrebe pe căpitanii de echipă de dinaintea lui cum stau lucrurile. Dacă nu iese public să le ceară scuze suporterilor, eu, Mustață, îi garantez că o să vadă ce se întâmplă la următorul meci! Florin Tănase să se pregătească!”, a spus Mustață, la Pro X. 

+14 FOTO

Ne-a revoltat, pur și simplu, faptul că Tănase, căpitanul echipei, nu vrea să vină să ne salute. Au fost oameni care au încercat să-l întoarcă, dar a refuzat. Le-am explicat băieților de ce nu am cântat, iar ei au înțeles, dar de Tănase vom avea grijă de acum încolo. În ciuda jocului slab, a diferenței de CFR, a vremii, noi am fost acolo.

Tănase ne-a sfidat. Incredibil gest! E căpitanul echipei! Rămânem la părerea, că în afara lui Keșeru, în echipa nu există steliști. De acum înainte, galeria îi răspunde lui Tănase, ca și lui Oaidă- Maradona, așa cum merită. Pe restul i-am asigurat că din play-off vom fi alături de ei.
Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1

FCSB, ignorată de galerie în timpul meciului cu Voluntari

Ultrașii din Peluza Roș-Albastră au protestat la meciul FCSB - FC Voluntari 1-0, din ultima etapă a sezonului regulat. Au refuzat să își încurajeze favoriții, în semn de protest față de rezultatele recente.

Aproximativ 1.000 de fani au fost prezenți în peluză la disputa de pe Arena Națională. În semn de protest față de modul în care Gigi Becali conduce echipa și față de rezultatele slabe din perioada recentă, ultrașii FCSB au refuzat să își încurajeze favoriții.

Fanii conduși de Gheorghe Mustață au afișat un mesaj înaintea fluierului de start: „Nu ne meritați!”. Apoi a fost liniște totală. Suporterii nu au ridicat nici steagurile de gard, lucru de preț în lumea ultras.

VIDEO. Dumitru Dragomir nu mai crede în FCSB: „Nu prinde nici locul 2!”

Citește și alte știri despre FCSB:

Tavi Popescu, MVP în FCSB – FC Voluntari » Cine a dezamăgit + ce notă a luat Târnovanu

„Înseamnă că nu te duce prea mult mintea” » Nemulțumirea lui Florin Tănase, după victoria cu Voluntari

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
229465902041427
Vasile Dinca  •  08 Martie 2022, 16:03

De cand sunt obligati jucatorii sa salute galeria? Cine esti tu mai Mustata? Mai intai galeria trebuie sa incurajeze, sa nu distruga, sa nu injure. Sa aplaude daca jucatorii merita, nu sa aiba pretentii! Daca cei doi au considerat ca nu merita sa fie salutata, foarte bine, nu au salutat si gata! Nu poti sa i obligi sa te salute. NU VOI PLATITI JUCATORII SI NICI PRETENTII SA NU AVETI! Cine sunteti voi?- niste neica nimeni! Nu va place cum joaca- nu mergeti la meciuri! Ca la teatru- aplaudati numai daca va place si fara petentii!!!

contrabas3
contrabas3  •  08 Martie 2022, 11:31

“ Iei 30.000 de euro și ne ignori?!” - Lol! Tu îl plătești pe Tase, bă Mustață? Cine te crezi, mă? Vezi-ți de treaba ta!

baddog26
baddog26  •  08 Martie 2022, 09:34

Mustață, trebuie să înțeleagă, ca nu jucătorii sunt proncipalii vinovați. Cand jj coach, face experimente cu Serban, cu Dumiter, cand iese si critica jucatorii in public, cand jucatorii stiu ca el face primul 11,ca el face schimbarile, normal că apar si sincope, indiferent cat de talentati sunt anumiți jucători. E jucaria lui si nimeni nu v a schimba asta pana ce ciobi nu v a inchide ochii!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează