FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ne îndreptăm spre suspendarea lui Pintilii! Antrenorul lui FCSB, pârât oficial la comisii

Mihai Pintilii riscă inclusiv suspendarea / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Mihai Pintilii riscă inclusiv suspendarea / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 15:46 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 15:50

Gata, „cazul Pintilii” a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină din cadrul Federației. Școala de Antrenori, condusă de Lucian Burchel, s-a sesizat în cazul antrenorului de la FCSB, un posibil verdict fiind așteptat luni, 23 ianuarie.

Situația ambiguă a lui Mihai Pintilii de la FCSB, cap de afiș în presa de sport în 2023, se află acum printre cauzele aflate pe rol la Comisia de Disciplină și Etică a FRF. Forul condus de Lucian Burchel n-a dat vreun pas înapoi și l-a pârât pe antrenorul de facto al vicecampioanei României.

Ne îndreptăm spre suspendarea lui Pintilii! Antrenorul lui FCSB, pârât oficial la comisii
Situația lui Pintilii va fi dezbătută în Comisia de Disciplină

Pintilii nu are licență nici măcar pentru un secund, A, nu are nici carnet de antrenor. El a început cursurile și va căpăta carnetul cam într-un an.

4 etapea fost suspendat fiecare dintre Croitoru, Poenaru și Prepeliță, pe care tot Școala de Antrenori i-a pârât Comisiei de Disciplină. FCSB riscă să-l aibă pe Pintilii doar în tribună în primele partide oficiale din anul acesta

Urmează suspendarea lui Pintilii?

Astfel, Pintilii riscă să vadă din tribună câteva meciuri din campionat, după ce directorul Școlii de Antrenori a sesizat Comisia de Disciplină și solicită ca Mihai să fie pedepsit. Burchel argumentează cu o decizie pe care roș-albaștrii nu au ascuns-o, aceea de a-l lăsa acasă pe Leo Strizu, singurul om din staff cu licență Pro.

Situația la zi. Ce se va întâmpla cu Mihai Pintilii în perioada următoare: 

  • va fi trecut în continuare ca delegat pe foaia de joc și va sta pe bancă 
  • va face obiectul unei judecăți a Comisiei de Disciplină, după ce Lucian Burchel i-a făcut plângere fiindcă a condus antrenamentele în cantonamentul din Antalya

VIDEO Cadre surprinse de GSP în cantonamentul FCSB din Antalya

Citește și alte știri despre FCSB:

Programul etapei #24 din Liga 1 » Când se joacă derby-ul de titlu CFR Cluj - FCSB

Va fi spectacol! Câte bilete s-au vândut la Hermannstadt - FCSB, cel mai așteptat meci al primei etape din 2023

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (88)
thirtheen
thirtheen  •  21 Ianuarie 2023, 13:12

Caz tipic de prostie.Nenea Burchel care nici fotbalist nu a prea fost nici antrenor (2 ani in liga 3 a) e DIRECTORUL scolii de antrenori si dicteaza cine e antrenor si cine nu.Zau? Ce poate sa te invete nenea Burchel? Ce nu a fost in stare sa invete ca fotbalist? Zau ca toate sunt cu fundul in sus .Cum de nu-i interzice SUA lui Bill Gates sa faca softuri ca nu are studiile facute ?? Zau cum?

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  20 Ianuarie 2023, 23:57
Postat de tictictic pe 20 Ianuarie 2023, 22:51

Nenea janta, scoala reprezinta munca degeaba si timp pierdut doar pentru prosti! Exact la fel considera si Gigi Becali; din punctul asta de vedere va asemanati ca doua picaturi de apa!!! Deci e limpede ca tu nu pentru scoala, studii si inteligenta il invidiezi si-l dusmanesti pe nea Gigi, ca sunteti de-un leat in privinta asta...:)))

Cumva fetele lui Becali o întrec că studii pe fetita dv. plecata in bejanie ?Dacă sunteți ,,vechiul ,,ticbic....Dacă nu sunteți îmi cer scuze dar totuși ...fetele lui Becali nu cred că ar face de rușine un părinte sau scoala....

tictictic
tictictic  •  20 Ianuarie 2023, 23:12
Postat de Dobermannul pe 20 Ianuarie 2023, 22:56

La nimic ce poti raspunde dacat cu un citat reprezentativ persoanei in cauza: "Pe nea janta asta il bantuie Gigi Becali zi si noapte de vreo 20 de ani; i s-a insurubat in creier si nu mai scapa... alta viata nu mai are!:))) Pacat de el ca e inca tanar, zice ca avea 4 ani in '86 cand Steaua castiga CCE...:) Deh, talpanist de mic:))) Sa te faci de ras zilnic in halul asta pe un forum oarecare de pe net...bleah!!! Sa n-ai tu viata ta... sa-si bata joc un oier de mintea ta in halul asta, 20 de ani, sa joace in capul tau non-stop, sa-ti controleze existenta, gandurile, timpul si simturile... Doamne fereste!"

La cei 50 de ani ai lui, asta inca n-are nimic care sa conteze... Pe vremea lui Ceasca ar fi primit repartitie de la fabrica intr-un camin de nefamilisti...:)))

Vezi toate comentariile (88)
Comentează