FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 1-2

FCSB - POLI IAȘI 1-2 // NOTE GSP: Mediocritate, numele tău e FCSB! 9 jucători au avut evoluții CATASTROFALE contra Iașiului

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2019 09:00

POLI IAȘI - FCSB 1-2 // Fără antrenor, fără idei, fără valoare, echipa lui Gigi Becali a pierdut și contra Iașiului, 1-2, și e la un punct de retrogradare. Roș-albaștrii au făcut o nouă partidă dezastruoasă și au ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1. 

Nimic nu a adus aminte aseară de aura de invincibilitate pe care FCSB o avea acum câteva sezoane, iar actualii jucători din echipa lui Becali nu par decât niște replici ieftine ale fotbaliștilor care au făcut performanță în tricoul roș-albastru. 

Aproape toată defensiva FCSB-ului a fost comică aseară, doar Iulian Cristea primind notă de trecere (5). Andrei Vlad a gafat la golul doi și a primit 3, aceeași notă pe care a primit-o fundșul dreapta Belu, în timp ce Andrei Marc și Panțâru au luat 4. 

Inexistenți la jumătatea terenului

FCSB n-a avut, practic, mijloc, iar revenirea lui Pintilii n-a adus nicio îmbunătățire vizibilă: căpitanul roș-albaștrilor a primit 4, la fel ca Oaidă, Ovidiu Popescu și Mihai Roman I. 

La capitolul dezamăgiri poate fi trecut cu ușurință și Thierry Moutinho. Chiar dacă a fost integralist, jucătorul de la CFR Cluj a fost inexistent, fiind notat cu 4.

Singurii care au primit o notă decentă din echipa lui Andronache au fost Florin Tănase, marcatorul golului, Harlem Gnohere și Adi Popa. Toți au primit nota 6, francezul și Popa revitalizând cât de cât ofensiva în repriza a doua. 

3a fost nota primită de Vergil Andronache, antrenorul FCSB-ului

Teja și ai lui, tot mai sus

Din tabăra oaspeților s-au remarcat Frăsinescu și Loshaj, cei doi marcatori ai ieșenilor, ambii fiind recompensați cu 8, aceeași notă primită și de Mihai Teja, cel care a transformat echipa într-o veritabilă candidată la play-off.

FCSB - POLI IAȘI 1-2 // NOTE GSP: Mediocritate, numele tău e FCSB! 9 jucători au avut evoluții CATASTROFALE contra Iașiului

Vezi și: 

VIDEO Narcis Răducan chiar și-a intrat în drepturi! Intervenție categorică după meci: „Așa nu se poate continua!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (23)
tandd
tandd  •  19 August 2019, 18:31

10pct diferenta dupa primele 6 etape si fara sa joace cu nici-o contracandidata eu zic ca e imens,cred ca deja campionatul e incheiat ptr fcsb ca pana la urma asta ar fi mai important iar guimaraes......prefer sa ma abtin in situatia de fata dar jucand la fel fcsb sigur n-are nici o sansa si nu vad eu sa se metamorfozeze in cateva zile cu inca 2-3 jucatori in plus care au jucat si n-au facut diferenta pana acum

207979096630676
Popirlan Ionel  •  19 August 2019, 15:34

***,fecesebeaua a fost tot timpul mediocra doar ca unii arbitrii nenorociti ii bagau mereu in joc...ciobanul stie el de ce.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

amicu
amicu  •  19 August 2019, 14:54
Postat de bigbolo pe 19 August 2019, 12:26

Pentru ce a primit 6 Tanase, pentru innot?

tanase mana moarta, gura bogata. Un pacalici car enu are nicio treaba cu fotbalul. Acum 5-6 ani nu prindea nici loturile de liga a 2-a, acum e capitan la fcsb ca ii plae ciobanului sa manance telemea cu el la masa

Vezi toate comentariile (23)
Comentează