FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Imagini de la primul antrenament condus de Dinu Todoran la FCSB: jucătorii proaspăt transferați, prezenți

Dinu Todoran, la antrenamentul FCSB // foto: Răzvan Păsărică @ Facebook.com/FCSBOfficial +18   FOTO
Dinu Todoran, la antrenamentul FCSB // foto: Răzvan Păsărică @ Facebook.com/FCSBOfficial

Articol de - Publicat duminica, 13 iunie 2021 12:01 / Actualizat luni, 01 mai 2023 16:22

FCSB a publicat imagini de la primul antrenament desfășurat sub comanda lui Dinu Todoran (42 de ani), noul antrenor al echipei.

Sâmbătă dimineața, lotul lui FCSB s-a reunit la baza sportivă a clubului, din Berceni, unde Dinu Todoran a dirijat prima sa ședință de pregătire ca antrenor al „roș-albaștrilor”.

Asta după ce vineri, la Institutul Național de Medicină Sportivă, jucătorii de la FCSB care au revenit din vacanță efectuaseră vizita medicală.

FCSB, primul antrenament cu Dinu Todoran

FCSB a anunțat că Dinu Todoran „le-a comunicat noilor săi jucători programul de antrenamente, după care a condus ședința de pregătire” și că „al doilea antrenament a fost programat după amiază”.

foto: Răzvan Păsărică @ Facebook.com/FCSBOfficial
foto: Răzvan Păsărică @ Facebook.com/FCSBOfficial
foto: Răzvan Păsărică @ Facebook.com/FCSBOfficial
foto: Răzvan Păsărică @ Facebook.com/FCSBOfficial
foto: Răzvan Păsărică @ Facebook.com/FCSBOfficial
+14 FOTO

La ședința de pregătire condusă de cuplul Dinu Todoran - Thomas Neubert au participat cei 3 jucători transferați de FCSB în această vară, anume Alexandru Crețu, Andrei Cordea și Stipe Vucur, dar și Florinel Coman, care a ratat ultimele două luni ale sezonului trecut din pricina unei accidentări.

Dinu Todoran nu a avut parte de prezentare la FCSB, patronul Gigi Becali dezvăluind că antrenorul nu vrea să aibă de-a face cu presa

Cine conduce de fapt staff-ul FCSB și care e rolul lui Todoran

Pe hârtie FCSB are un antrenor nou, pe Dinu Todoran, însă șeful staff-ului tehnic e Mihai Pintilii, de fapt. Iar deciziile importante, alcătuirea lotului, alegerea titularilor și a schimbărilor, îi aparțin oricum patronului Gigi Becali.

Becali inovează în conducerea tehnică pentru sezonul următor: va avea pe bancă un „principal” cu licența Pro, altcineva o să se ocupe de pregătirea de zi cu zi a echipei, iar el va lua deciziile cele mai importante de acasă, inclusiv în timpul partidelor.

La FCSB, șeful staff-ului tehnic n-o să fie Dinu Todoran, va fi Pintilii. Fostul internațional va conduce antrenamentele zi de zi ca un antrenor principal, deși nu e calificat pentru postul acesta. „Pinti” nu are nicio licență, nici măcar „A”, diploma care i-ar permite să fie secund. Acesta e motivul pentru care el și clubul au nevoie de Todoran, folosit ca acoperire datorită licenței Pro.

VIDEO. Andrei Cordea, la vizita medicală de la FCSB: „Sunt un jucător dispus să lupte”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, plan SF: „Vreau un miliard de euro! Nu-mi stă nimeni în cale”

Gigi Becali a mințit! Cum a încercat să detoneze scandalul dintre Gikiewicz și FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
risc_mix
risc_mix  •  13 Iunie 2021, 18:31

Ba nea cici le-ai promis baietilor ca le faci biserica la cantonament. I-ai pacalit si baietii sunt disperati. Acum, in loc sa se duca la Liturghia de dimineata ii cheama Todoran asta la antrenament sa-i oboseasca

bombon
bombon  •  13 Iunie 2021, 13:04

S-a sfintit gazonul? S-a dat cu agheazma pe crampoane? S-au miruit barile? Astea sunt chestiunile esentiale, lasati sedinta de pregatire.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează