FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Primul om din fotbalul românesc care-i cere lui Becali să-l dea afară pe Bogdan Vintilă: „Nu face față”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 10:02

FCSB // Au fost de ajuns 3 meciuri în 2020 pentru ca Bogdan Vintilă, antrenorul roș-albaștrilor, să aibă parte de primele contestări. 

Dacă Gigi Becali preferă deocamdată să-l menajeze pe Bogdan Vintilă, îndreptându-și nemulțumirile spre jucători, Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, e de părere că „principalul” de la FCSB nu e omul potrivit pentru a dirija un vestiar complicat cum e cel al vicecampioanei. 

„La FCSB sunt fotbaliști talentați, dar acolo nu face față domnul Vintilă.Acolo trebuie un manager al talentelor. Dincolo, cei de la CFR Cluj sunt foarte bine antrenați. Să nu-mi spuneți că Bordeianu e un număr 10, iar Burcă un fundaș dreapta veritabil. Ei sunt fotbaliști buni, bine antrenați”, a declarat Valeriu Iftime, la TV Digi Sport. 

1egal, o înfrângere și o victorie a strâns FCSB în cele 3 meciuri disputate în 2020, cu CFR Cluj (0-1), FC Voluntari (2-1) și Clinceni (0-0)

+7 FOTO

Se vede „mâna” lui Bogdan Vintilă! FCSB suferă după primul cantonament făcut sub comanda lui

Când a preluat FCSB din mers, rezultatele lui Bogdan Vintilă au fost foarte bune. După primul stagiu de pregătire în care a condus-o el, echipa se chinuie și contra celor mai slabe adversare din campionat

Antrenorii cer timp ca să-și impună ideile proprii și cei mai mulți dintre ei se bucură când competiția e întreruptă pentru o perioadă de pregătire. Un cantonament constituie o ocazie numai bună să repare nivelul pregătirii fizice, să-și cunoască fotbaliștii mai bine, să organizeze echipa mai atent.

Vintilă n-a avut posibilitatea de a lucra toți acești parametri imediat cum a preluat conducerea FCSB, fiindcă formația lui era în plin sezon, cu meciuri multe și dese. A avut noroc și a scos-o la capăt în acele condiții, a urcat cu roș-albaștrii din coada clasamentului până pe podium și a reintrat în lupta pentru titlu. Analiza detliată, AICI!

Match Preview Dinamo - FCSB

Vezi și: 

FCSB // Se vede „mâna” lui Bogdan Vintilă! FCSB suferă după primul cantonament făcut sub comanda lui

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  12 Februarie 2020, 17:06

Ce banc bun!!!

113087319635072
Constantin Constantin  •  12 Februarie 2020, 15:40
Postat de kikostel pe 12 Februarie 2020, 13:35

Niciodată nu se va vedea valoarea unui secund la FCSB, câtă vreme stă în umbra marelui oier. Dar Vintilă e super șmecher: profită de faptul că niciun antrenor nu accepta condițiile de la stână. Era un nimeni in fotbal, iar acum câștigă cât toți postacii de pe GSP la un loc. Bravo lui! Nu el e vinovat pentru ce merge prost acolo. Nici chiar nimicul numărul 1 din club, pe nume Stoica nu e vinovat.

Vintila a acceptat sa antreneze fcsb , pt un cv mai bogat . Face echipa Becali , nu spune ca nimeni ca nu , da Vintila ce face ? Nu e cu nimic mai sus ca Becali ...o petarda

931909806855043
Petrescu Dan  •  12 Februarie 2020, 15:09
Postat de Florea Stefan pe 12 Februarie 2020, 12:53

Eftime? Cine-i omul? N-am auzit prea multe despre el. N-a fost sportiv, n-a fost fotbalist.

Eftimie?Nici eu nu stiu cine e omul.De Iftime am auzit si el sigur nu a auzit de tine.E omul care investeste niste bani,ceea ce noi ceilalti nu prea facem,Cat despre marfa de export ar fi bine sa te mai uiti si sa vezi ca in lot la Botosani mai este un chindris,un ofosu,un rodriguez asa ca stai linistit ca liga1 nu e capitol incheiat pentru botosani,Si,an de an,la botosani mai apare un martinus,un cabrera,un ngadeu,morutan si altii

Vezi toate comentariile (22)
Comentează