FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Propunere în direct pentru Dennis Man: „Sună-mă! Un club a făcut o ofertă” » Replica Anamariei Prodan

Impresarul Florin Manea s-a oferit să-l ajute cu un transfer pe Dennis Man (22 de ani, extremă stânga), fotbalistul lui FCSB care se află într-o formă sportivă excelentă.
Impresarul Florin Manea s-a oferit să-l ajute cu un transfer pe Dennis Man (22 de ani, extremă stânga), fotbalistul lui FCSB care se află într-o formă sportivă excelentă.

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 18:12 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 18:42

Impresarul Florin Manea s-a oferit să-l ajute cu un transfer pe Dennis Man (22 de ani, extremă stânga), fotbalistul lui FCSB care se află într-o formă sportivă excelentă.

„Sună-mă dacă vrei să te transferi, să fii și tu important. Dacă o echipă mare te vrea, te cumpără. Nu contează suma pe care o cere pentru tine. Man a fost transferat pe la 4 echipe în ultima perioadă. M-a sunat un club, nu dau nume. Vrea să dea 5 milioane pentru Man și 40% dintr-un viitor transfer. 

L-am sunat pe Argăseală și mi-a zis că nu are rost și îl deranjez pe Gigi. Eu cred că era o afacere bună, pentru că mai repede se vindea de la acel club intermediar decât de la FCSB. Gigi are o rețetă care i-a reușit, dar eu cred că toate declarațiile astea ale Anei îi fac rău”, a spus Manea pentru Prosport.

Anamaria Prodan: „Cum să te faci de râs în acest fel?”

În replică, Anamaria Prodan, agentul lui Man, i-a răspuns lui Florin Manea. Cei doi impresari nu sunt în cele mai bune relații și au avut mai multe schimburi dure de replici de-a lungul timpului.

Eu am timp să ascult toate prostiile lui Manea? Din lipsă de ocupație poate debitează așa ceva. Cum să te faci de râs la TV și să te bagi în seamă cu jucătorii altor agenți? Așa se fac transferurile? M-am distrat puțin, dimineață, cu familia lui Dennis. Chiar am râs pe această temă. 

Ce să facem? Îi tolerăm, că-s mici și nu au de niciunele… Repet: este mic, ce să-i fac? Nu-l băgăm în seamă, că-l facem să creadă că el chiar contează dacă-i dăm replica. Să fie sănătos el și familia lui și să-i dea Dumnezeu să facă și el un transfer mare în viața lui”, a declarat soția lui Reghecampf pentru sursa citată.

VIDEO Match preview Clinceni - FCSB: roș-albaștrii își înfruntă foștii campioni

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB își înfruntă trecutul » Dream Team-ul lui Reghecampf iese în calea formației lui Becali

Gigi Becali vrea să combată COVID-19 cu medicamente care nu sunt aprobate de Ministerul Sănătății: „Bă, nu trece cu paracetamol!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
10arecare
10arecare  •  16 Octombrie 2020, 00:21

Manea e ala de zicea ca are jucător la Juventus si ca jucatoru lui o sa fie singurul care o sa joace in top 5 campionate ???? :))))))) ManeaNeicaNimeni , noroc că porți numele cuiva care a făcut ceva in sport ... Ca altfel te stie lumea doar cu șmecherii de coltu străzii... Ai rămas in anii 90 vere

romeverest
romeverest  •  16 Octombrie 2020, 00:19

Daca Prodanca continua sa-l trateze de sus pe Manea, s-ar putea ca acesta sa renunte la bunul lui simt si sa ne spuna multe lucruri despre sotia -impresar, mai ales in perioada cat au stat in Statele Unite !! Ar fi bine sa stea in banca ei !! Oricum....nici ea nu a vandut vreun jucator de-al ei in fotbalul din Vestul Europei !! Tot urla prun ziare precum ca ea la va dut pe Stanciu la Anderlecht, dar toata lumea cunoaste faptul ca secundul lui Daum de la nationala Romaniei a efectuat acel transfer, ea fiind prezenta doar la semnarea actelor !! Ciocul mic cucoana !!

johnwick
johnwick  •  15 Octombrie 2020, 23:09
Postat de liga303 pe 15 Octombrie 2020, 21:34

Bah dar astia de unde vin cu aberatiile de 4 sau 10 milioane pentru un *** dah copil care n-a jucat nici macar odata fotbal adevarat la viata lui? Serios, fara gluma...pe unde dracu sa joace asta? Vede cineva martzoaga asta facand fatza jucatorilor si ritmului din Bundesliga sau Serie A? Pai marele Eanis dupa cateva saptamani la echipa mare a fost expediat la juniorii Fiorentinei. Prodanca si restul isi vor comisionul...isi bat joc de amaratul asta si il prostesc sa astepte dupa oferte imaginare...ii distrug putinele sanse sa devina fotbalist, fiecare zi petrecuta in Romania insemana plafonare, poate chiar regres.

voi, ăstia retrogradabilii, nu prea le-aveți cu fotbalul, de-aia sunteți la retrogradare

Vezi toate comentariile (17)
Comentează