FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Rusescu și Bourceanu îi răspund lui Adi Popa: „La ce echipă ai jucat atunci?”

Sărbătoarea FCSB după titlul câștigat în 2013/ foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Sărbătoarea FCSB după titlul câștigat în 2013/ foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 09:11 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 09:37

Raul Rusescu (35 de ani) și Alexandru Bourceanu (38) a comentat declarațiile lui Adi Popa (35), conform cărora FCSB „face un marketing agresiv pentru a arăta că e Steaua”.

Cei 3 au fost coechipieri la FCSB, au cucerit împreună titlul în 2013 și au ajuns în optimile Europa League, după ce au eliminat dramatic Ajax. După 0-2 în Olanda, roș-albaștrii au câștigat pe Arena Națională cu 2-0 și s-au impus la loviturile de departajare. 

MM Stoica, ironie devastatoare la adresa lui Adi Popa: „Incompleți mai sunt și englezii ăștia”
FCSB - CSA
MM Stoica, ironie devastatoare la adresa lui Adi Popa: „Incompleți mai sunt și englezii ăștia”

Erau eliminați ulterior de Chelsea, deținătoarea trofeului Champions League la ace moment și echipa care câștiga Europa League în 2013, cu 2-3 la general.

„La ce echipă juca Adi Popa atunci, cu Ajax și Chelsea?”, l-a întrebat Raul Rusescu pe Adi Popa, potrivit Prosport.

Rusescu: „Au fost la toate meciurile despre care spun că echipa nu a existat”

„La toate meciurile despre care spun că echipa nu a existat, ei erau acolo. Peluza Sud era acolo. Pe acest subiect, nu am mai discutat cu el de ceva timp, dar este părerea lui. Dacă el asta crede, atunci ce pot eu să îi spun? Dacă el crede că noi facem parte dintr-un «masterplan», asta e…”, a declarat Rusescu, potrivit sursei menționate.

„N-aș ști cum să comentez ceea ce a spus Adi și în principal nici nu aș vrea. Ideea e că fie că s-a numit Steaua, fie că s-a numit FCSB, noi am jucat împreună la o echipă. Să negăm existența acelei echipe… pentru că practic asta facem în momentul în care spunem că da, s-a înființat CSA (n.r. - echipa de fotbal) în 2017, vorbim despre o echipă care s-a desființat, să spunem, în 2001-2003. 

Nu putem să negăm existența acelei echipe. Oamenii care au fost pe stadion nu pot să nege existența acelei echipe. Noi am jucat la o echipă. Acum, noi trebuie să vedem ce se întâmplă cu echipa aia și cei care spun că acea echipă nu a existat trebuie să vină cu argumente.

Nu eu trebuie să demonstrez că echipa nu a existat! Ei trebuie să demonstreze că echipa nu a existat!”, a declarat Bourceanu, căpitanul FCSB în 2012/2013, când cei 3 jucau împreună, potrivit sursei menționate.

Adi Popa: „Ideea că FCSB este Steaua e indusă cu forța”

„Nea Gigi e foarte smart, nu degeaba a reușit în viață și a făcut atâția bani. Marketingul lor vizavi de brand și de ceea ce susțin că sunt este foarte agresiv și foarte puternic. Ăsta este adevărul. Nu trece săptămâna fără să se discute că «FCSB este Steaua». 

Ideea asta, la cât de agresivă și puternică este, este indusă cu forța. «Îl spălăm pe creier, FCSB este Steaua». Iar cine nu cunoaște cu adevărat va lua de bună: «Da, așa e». Aici ține de percepția fiecărui om. Dacă omul asta crede în sinea lui... și eu am crezut, nu ascund. 

Marketingul și campania lor foarte agresive te pot induce în eroare și au efect la foarte mulți suporteri, oameni, copii. Mai ales dacă cealaltă parte nu combate asta”, a afirmat Popa la emisiunea „Națiunea Stelistă”.

Citește și:

Insider GSP » Echipa Gazetei a asistat la calvarul primelor ședințe de recuperare ale lui Dragoș Iancu în baza FCSB: „Nu-l urăsc pe Țicu! Vorbesc la două-trei zile cu el”
HERMANNSTADT
Insider GSP » Echipa Gazetei a asistat la calvarul primelor ședințe de recuperare ale lui Dragoș Iancu în baza FCSB: „Nu-l urăsc pe Țicu! Vorbesc la două-trei zile cu el”
VAR inexplicabil » L-au „uitat” pe Bordeianu în analiza VAR?!
POLI IAȘI - SEPSI OSK 1-0
VAR inexplicabil » L-au „uitat” pe Bordeianu în analiza VAR?!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
fabulos
fabulos  •  20 Octombrie 2023, 16:39

Becali este convins că echipa antrenată de Daniel Oprița nu va ajunge niciodată să facă pasul la ”masa bogaților”. ”Aș vrea să vă spun un lucru! Tot întrebați și nimeni nu poate să deslușească chestiunea asta cu CSA. Ei pot face două lucruri: societate comercială sportivă pe acțiuni sau societate comercială non-profit. Alte soluții nu au!”, a spus Becali, într-o intervenție telefonică în direct, găzduită de emisiunea Digi Sport Special. Gigi Becali: ”Marca Steaua e patrimoniul Armatei”. Finanțatorul vicecampioanei Ligii 1 a spus și cum poate deveni CSA Steaua o echipă care să nu mai aparțină de MApN. ”Ca să facă Asociație, trebuie să dea echipa cu hotărâre de Guvern. O să fie întrebați de ce au dat 5 milioane de euro dacă acum o dau gratis. După care, ea e societate comercială, marca STEAUA E PATRIMONIUL ARMATEI, nu o poți da decât prin hotărâre de Guvern și licitație. Nu au cum să facă societate comercială, să vină cineva să transfere toate bunurile, jucătorii, stadionul, nu au cum. Doar Asociație pot să facă. Nu e nici timp și nu au cum să o facă! Trebuie să-și asume răspunderea, un ministru sau prim-ministru. După aia, asociația trebuie să țină echipa din cotizații, că nu mai pot primi bani de la Armată.''' https://www.digisport.ro/fotbal/liga-2/gigi-becali-e-convins-ca-proiectul-csa-steaua-n-are-niciun-viitor-s-au-incurcat-ca-puiul-in-lana-1824467 Va spune actionarul majoritar de la Fcsb cum sta treaba cu CSA Steaua Bucuresti.

mirstelistu
mirstelistu  •  20 Octombrie 2023, 15:40

Mascota asta nu ar mai trebui bagata in seama, un *** frustrat si atat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalinut111_2
catalinut111_2  •  20 Octombrie 2023, 15:14

Curioși suntem toti sa vedem cu cine o sa țineți cand se retrage Becali

Vezi toate comentariile (12)
Comentează