FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV „Toată lumea știe performanțele lui!” » Cine e rivalul care laudă revenirea lui MM Stoica pe banca FCSB-ului

MM Stoica revine de luni pe banca FCSB-ului / foto: Cristi Preda (GSP)
MM Stoica revine de luni pe banca FCSB-ului / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 19:36 / Actualizat duminica, 22 august 2021 20:20

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, va reveni pe banca roș-albaștrilor la meciul de luni seara cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Decizia a fost luată ca urmare a sosirii lui Edi Iordănescu.

Invitat vineri la GSP Live, Cătălin Munteanu, fost mijlocaș la Dinamo și Steaua, a comentat revenirea lui MM pe banca roș-albaștrilor, cel poreclit „Cap de Zmeu” fiind convins că mutarea va reprezenta un uriaș plus pentru FCSB.

VIDEO Cătălin Munteanu, despre revenirea lui MM Stoica: „E un lucru bun pentru FCSB”

„Revenirea lui MM e un alt plus pentru FCSB. Chiar dacă în ultimul timp n-a mai fost implicat foarte mult, toată lumea știe performanțele pe care le-a avut la toate echipele la care a fost. Va fi un plus pentru FCSB dacă stă pe bancă. E altceva dacă stai acolo, poate ajuta altfel echipa”, a declarat Cătălin Munteanu, la GSP Live. 

„NEBUNUL” renunță! Cu ANTRENOR și MANAGER, FCSB are o șansă!
EDITORIAL
„NEBUNUL” renunță! Cu ANTRENOR și MANAGER, FCSB are o șansă!

Mihai Stoica, după revenirea lui Edi Iordănescu: „N-am crezut că există ceva sau cineva care să facă asta”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a fost convins de Edi Iordănescu (43 de ani) să revină pe banca vicecampioanei.

Edi Iordănescu are un contract beton la FCSB, cu clauze clare care să împiedice implicarea finanțatorului Gigi Becali. Noul antrenor vrea titlul, iar pentru asta a mai avut o cerință. Simte că revenirea lui Mihai Stoica pe bancă ar cântări decisiv.

Relația dintre Mihai Stoica și Edi Iordănescu nu a fost mereu una bună. Au depășit însă problemele, iar managerul general al celor de la FCSB este pregătit pentru bătăliile care vor urma în Liga 1.

„N-am crezut că există ceva sau cineva care-mi poate reda motivația profesională. Bine ai venit, Edi”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook, la câteva ore după conferința lui Edi Iordănescu.

„Lucrurile din trecut cu MM sunt clare. Au fost momente mai puțin fericite, dar au vorbit orgoliile din noi. Ce nu știți e că MM a mai avut vreo două tentative de a mă aduce la masa discuțiilor. Înainte de a merge la CFR, am avut întâlniri cu el, am vorbit despre posibilitatea ca într-o zi să ajung aici. 

A avut un rol decisiv în ceea ce înseamnă comunicarea dintre noi. Suntem suficient de maturi și inteligenți pentru a realiza că doar împreună putem reuși lucruri importante pentru club. O solicitare a mea a fost ca MM să fie din nou pe bancă - Edi Iordănescu, despre MM Stoica

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB a pierdut un jucător de top! Iordănescu: „Nu intră în calcule pentru meciul cu Sepsi”

VIDEO Sepsi, în gardă înaintea meciului cu FCSB: „Un lucru mă neliniștește”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  22 August 2021, 21:42

Chiar avea nevoie FCSB de un clovn pe banca! Bun venit parnaisului!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează