FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB riscă depunctarea! Deadline primit de Gigi Becali: „Mai are 14 zile la dispoziție”

Adi Popa (32 de ani) merge până la capăt în disputa cu FCSB. Mijlocașul de la Clinceni spune că Gigi Becali mai are la dispoziție 14 zile să îi achite banii restanți.
Adi Popa (32 de ani) merge până la capăt în disputa cu FCSB. Mijlocașul de la Clinceni spune că Gigi Becali mai are la dispoziție 14 zile să îi achite banii restanți.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 18:00 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 18:30

Adi Popa (32 de ani) merge până la capăt în disputa cu FCSB. Mijlocașul de la Clinceni spune că Gigi Becali mai are la dispoziție doar 14 zile ca să îi achite banii restanți. 

  • CONTEXT: Adi Popa s-a judecat cu fostul său club, după ce Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, a decis să îl bage pe fotbalist în șomaj tehnic odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus. „Motoreta” spune că are de primit 52.500 euro de la FCSB, sumă pentru care s-a luptat la Comisii.

În luna decembrie a anului trecut, Adi Popa a anunțat că a câștigat disputa juridică cu Gigi Becali. Timpul s-a scurs, iar FCSB e obligată să îi achite suma datorată. Din informațiile Gazetei, data limită este vineri, 29 ianuarie 2021. Din acel moment, clubul bucureștean riscă sancțiuni financiare, urmate, dacă întârzierea se prelungește, de depunctare.

Adi Popa amenință FCSB cu depunctarea

„Din câte știu, nu mi-au plătit restanțele. Bănuiesc că urmează o amendă pentru club și, din ceea ce am înțeles, se intră apoi în cele 14 zile pentru depunctare. Ei au avut termen limită până miercuri, mai au 14 zile până la depunctare, din ceea ce știu de la avocați, nu m-am ocupat eu", a declarat Adi Popa, la Look Sport+.

Adi Popa, caz asemănător cu Dan Nistor

Adi Popa este într-o situație asemănătoare cu Dan Nistor. Mijlocașul Craiovei a avut de recuperat 20.000 de euro de la Dinamo. Comisiile i-au dat dreptate, așa că formația din Ștefan cel Mare a fost obligată să îi plătească datoria. Risca o depunctare de două puncte pentru fiecare 15 zile de întârziere. 

VIDEO. Adi Popa a fost prezentat la Clinceni: „Încă nu m-am retras! Mă gândesc la echipa națională!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FC ARGEȘ - FCSB 0-0. Basarab Panduru, încântat de un jucător de la FCSB și-l vede la națională: „A depășit acel moment”

Ajutor nesperat pentru CFR Cluj în lupta cu FCSB: „Dacă se mai întâmplă asta, va avea probleme”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
wflo27
wflo27  •  27 Ianuarie 2021, 22:04

Motoreta era împrumutată. Nu-ți mai trebuie o returnezi. Avea salariu si de la englezi, nu producea 1 leu la FCSB-eu, deci? Daca era cliub de primarie sau minister, lua banii, ca erau picați de la buget, așa la baci, nu dai lapte....

iliedraperie
iliedraperie  •  27 Ianuarie 2021, 20:25
Postat de bigd pe 27 Ianuarie 2021, 19:55

E semitesla;)

adica semitesla aia cu care te motivezi dandu-ti impulsurile in zona mediana in caz de nevoie am inteles.cu tesla aia te ajuti si cand ai pana de cauciuc si bati in cercul jentii?

roja.azul_76
roja.azul_76  •  27 Ianuarie 2021, 20:13
Postat de catalynn pe 27 Ianuarie 2021, 20:09

Nu sta nimeni ma aici, in afara de tine desigur, 8 ore la doua articole ca sa scrie 60 de mesaje și sa stingă lumina. :-))))

Da, ma, am stat 8 ore in fata monitorului, nu? Las-o jos ca macane! Tu esti non stop cu ABAC-ul. Daca-ti numar comentariile din ultima saptamana, dai contorul peste cap!:)) Sa nu mai spun ca atunci cand nu scrii, stai undeva in "spate" si contorizezi!:))

Vezi toate comentariile (52)
Comentează