FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Iar s-a păcălit Becali? » Insistă cu strategia care a stors-o deja de 3,7 milioane de euro pe FCSB

Fundașul central Rachid Bouhenna (30 de ani) este al 11-lea jucător care ajunge de la CFR Cluj la FCSB. În ultimii 15 ani, roș-albaștrii s-au tot păcălit cu fotbaliștii ochiți în Gruia. +8   FOTO
Fundașul central Rachid Bouhenna (30 de ani) este al 11-lea jucător care ajunge de la CFR Cluj la FCSB. În ultimii 15 ani, roș-albaștrii s-au tot păcălit cu fotbaliștii ochiți în Gruia.

Articol de - Publicat miercuri, 22 iunie 2022 17:25 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2022 17:25

Fundașul central Rachid Bouhenna (30 de ani) este al 11-lea jucător care ajunge de la CFR Cluj la FCSB. În ultimii 15 ani, roș-albaștrii s-au tot păcălit cu fotbaliștii ochiți în Gruia.

Bouhenna a fost prezentat deja de FCSB, algerianul fiind primul transfer reușit de vicecampioană în această fereastră de mercato.

Gigi Becali l-a prezentat pe Dawa într-o conferință savuroasă » A apărut în șlapi și i-a fixat clauza pe paginile Gazetei: „Atât vreau pe el!”
FCSB
Gigi Becali l-a prezentat pe Dawa într-o conferință savuroasă » A apărut în șlapi și i-a fixat clauza pe paginile Gazetei: „Atât vreau pe el!”

FCSB s-a păcălit cu jucătorii transferați de la CFR Cluj

Mutarea realizată de FCSB confirmă simpatia clubului patronat de Gigi Becali față de fotbaliștii CFR-ului, fie că sunt transferuri directe, contra unor sume de bani, fie jucători culeși gratis, imediat după ce aceștia se despart de „feroviari”, așa cum e și cazul lui Bouhenna.

Între 2007 și 2022, 10 jucători au plecat de la CFR Cluj pentru a semna mai apoi cu FCSB. Becali a cheltuit pe aceștia 3,75 milioane de euro și a recuperat numai 75.000€. 

FCSB n-a dat cu adevărat lovitura cu niciunul dintre ei. De altfel, 9 au fost puși pe liber, majoritatea după un singur sezon la bucureșteni, și acela modest. Excepțiile sunt Romeo Surdu și Paulo Vinicius. Chiar dacă n-au excelat, cei doi au fost jucători importanți într-o anumită perioadă.

Două transferuri gri

Romeo Surdu » A fost transferat de FCSB de la CFR cu un milion de euro! Atacantul venit în 2007 la roș-albaștri a avut probleme de adaptare, bifând în prima stagiune numai 12 partide, 5 ca titular, în care n-a reușit niciun gol. În următoarele două sezoane la FCSB, Surdu a strâns 72 de apariții și 12 goluri. A fost cedat liber de contract la Rapid în 2011.

Iar s-a păcălit Becali? » Insistă cu strategia care a stors-o deja de 3,7 milioane de euro pe FCSB
Romeo Surdu

Paulo Vinicius » A evoluat sezonul trecut la FCSB (25 de meciuri, două goluri), după ce a fost pus pe liber de CFR. Un jucător de bază în prima parte a campionatului, a pierdut primul „11” în play-off și din cauza unei accidentări. Va împlini în august 38 de ani, unul dintre motivele pentru care vicecampioana a renunțat la brazilian. În plus, n-a mai fost la același nivel ca la CFR.

Iar s-a păcălit Becali? » Insistă cu strategia care a stors-o deja de 3,7 milioane de euro pe FCSB
Paulo Vinicius

8 transferuri ratate

Antonio Semedo » Becali l-a achiziționat cu 1,2 milioane de euro în 2008, însă extrema a plecat din Ghencea după numai un an, gratis, la Unirea Urziceni. La FCSB, Semedo a marcat doar trei goluri.

Pantelis Kapetanos » În primul „mandat” la FCSB (2008-2011), „vârful” a reușit 32 de goluri în 83 de meciuri oficiale. Transferat de la CFR în 2013 în schimbul a 200.000€, grecul n-a confirmat la roș-albaștri și a doua oară (15 meciuri, 5 goluri), fiind cedat liber la Skoda Xanthi.

Cătălin Carp » A venit gratis la FCSB, a plecat liber de contract. Mijlocașul defensiv a strâns numai 9 meciuri în Liga 1 în sezonul 2015/16.

Gregory Tade » Avea 23 de goluri pentru CFR Cluj în 57 de partide, iar Rădoi „gira” transferul său în 2015. O jumătate de milion de euro a costat-o pe FCSB mutarea francezului, pus pe liber în vara anului 2016 după 37 de meciuri și 7 goluri în roș-albastru.

Semedo (stânga)
Jakolis
Carp
Kapetanos
Larie (stânga)
+4 FOTO

Sulley Muniru » Cumpărat cu 500.000€ tot în 2015, mijlocașul defensiv și-a reziliat contractul cu FCSB în 2017. Nu s-a impus la bucureșteni și a plecat în urma unui conflict cu Florin Tănase.

Când te duci într-o țară străină, cum ar veni ca un român să dea cu pumnul unuia de acolo? S-au lovit ce s-au lovit la antrenament... O să vedeți, da? Dacă era o reacție rasistă, atunci el trebuia să vină la mine și să-mi zică și atunci era amendat Tănase, da?
Gigi Becali, patron FCSB

Antonio Jakolis » Era transferat de FCSB de la CFR Cluj în 2016 contra sumei de 350.000 de euro. Extrema din Croația, care a bătut palma cu FC Argeș, a bifat 37 de apariții la FCSB - un gol și 6 pase decisive - și a plecat în 2019 la APOEL Nicosia, potrivit Transfermarkt, în schimbul a 75.000€.

Ionuț Larie » În prezent la Farul, stoperul îmbrăca de 24 de ori tricoul FCSB-ului în sezonul 2017/2018. A fost lăsat să plece liber, așa cum a și venit de la CFR, în Kazahstan, la Tobol Kostanay.

Dacă joci fără fundaș central, joci doar cu unul și altul face cadouri (n.r. Larie), nu ai cum să te califici cu Plzen
Gigi Becali, patron FCSB

Thierry Moutinho » A rezistat la FCSB o jumătate de sezon, stagiunea 2019-2020. A adunat 13 meciuri și o singură pasă decisivă.

Bouhenna nu mai conta la CFR Cluj

Bouhenna a început ca om de bază sezonul precedent la CFR. A profitat de accidentarea gravă pe care a avut-o Burcă și de faptul că acesta a lipsit în primele luni.

În iulie și august 2021 a disputat 8 jocuri în Liga 1 și Champions League, fiind de fiecare dată titular. După venirea lui Dan Petrescu, dar și după ce Burcă a devenit apt de joc, algerianul a ieșit încet-încet din calcule, iar în noiembrie și decembrie 2021 a mai evoluat doar în 5 partide, dintre care în două a bifat câte 3-5 minute. În pauza de iarnă a și fost scos de pe lista cu jucătorii eligibili pentru Liga 1.

Iar s-a păcălit Becali? » Insistă cu strategia care a stors-o deja de 3,7 milioane de euro pe FCSB
Bouhenna devine al 11-lea jucător care pleacă de la CFR și ajunge apoi la FCSB

6 luniau trecut de la ultimul meci jucat de Bouhenna, a fost integralist în CFR - FC Argeș 1-0, pe 19 decembrie 2021

Gigi Becali s-a contrazis singur cu transferul lui Bouhenna

„Dacă ai luat jucători dați afară de CFR, cum să te bați cu CFR la titlu?”, spunea Gigi Becali, patronul FCSB, despre Rapid, chiar înainte ca vicecampioana să ajungă la un acord cu Bouhenna.

„Nu o iau în calcul pe Rapid în lupta la titlu. Nu te poți bate la campionat cu o echipă care ți-a dat 2-3 jucători de care vrea să scape. Nu ai cum să te bați cu ei! Nu zic de mine, zic de CFR. Rapid nu se poate bate cu CFR. La titlu puteai să te bați dacă Șucu băga 10 milioane”, declara Becali, sâmbătă, la Pro Arena.

Rapid i-a transferat de la CFR Cluj în această vară pe Florin Ștefan și Valentin Costache, jucători pe care Dan Petrescu nu se mai baza.

Adrian Neaga la GSP Live: „Dawa nu este de FCSB. Sunt mulți jucători din provincie care n-au ce căuta la echipe mari”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru FCSB: „S-a mișcat bine, dar mai e nevoie de ceva. Dacă vrei titlul, nu poți face experimente!”
FCSB
Ilie Dumitrescu, avertisment pentru FCSB: „S-a mișcat bine, dar mai e nevoie de ceva. Dacă vrei titlul, nu poți face experimente!”
Farul a mai transferat un jucător de la FCSB! Contract pe 3 ani
FARUL
Farul a mai transferat un jucător de la FCSB! Contract pe 3 ani

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
supidor
supidor  •  23 Iunie 2022, 08:11

Încă o dată se vede stilul bramburist al lui *** și al lui MM, care conduc (?) FCSB-ul. Alegeri aiurea de jucători, alelegeri târzii, jocuri amicale cu echipe care nu-i solicită mai deloc...CFR Cluj a plecat în pregătiri cu aproape toți jucătorii nou-transferați, au jocuri cu un ritm și dificultate din ce în ce mai mare. Astfel, au timp să creeze relațiile de joc ale noilor veniți, să creeze sudură între jucători...la FCSB, amatorism, amatorism, amatorrism!!! Triunghiul portar și cei doi fundași centrali, trebuie să fie cel mai sudat, să se cunoască foarte bine, or, dacă unul vine azi peste 5 zile altul, etc, nici vorbă că se poate realiza așa ceva! Vine un vărf. Bun. Când? La el, același lucru, echipa trebuie să-l cunoască, când se demarcă, când sprintează, etc, etc! Nici locul 2 nu va fi în noul campionat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasileroaita
vasileroaita  •  22 Iunie 2022, 21:17
Postat de Dobermannul pe 22 Iunie 2022, 18:52

Oricum face el ce face si castiga iar echipa lui e in top chiar daca nu are sustinere politica ba chiar din contra in timp ce atatia alti investitori au disparut din peisaj cu echipele lor cu tot.

Becali rezista tocmai datorită sprijinului politic! Și al Mafiei!

reflector
reflector  •  22 Iunie 2022, 20:54

GSP publicați zilnic mai multe articole cu acest individ șef la fcsb, *** !! Oare atât de jos a ajuns GSP ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează