FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Nicolae Stanciu explică ce șanse sunt să se facă comeback-ul lui Florin Niță: „Am vorbit și cu el”

Florin Niță a plecat de la FCSB în ianuarie 2018 +33   FOTO
Florin Niță a plecat de la FCSB în ianuarie 2018

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 aprilie 2020 13:25

În plin proces de tăiere a costurilor, Gigi Becali se pregătește să-l înlocuiască pe Bălgrădean la FCSB cu o soluție ieftină. Florin Niță, 32 de ani, s-ar putea întoarce gratis de la Sparta Praga.

Goalkeeperul cu două meciuri în naționala României mai are contract cu Sparta până în iunie 2021, însă clubul i-ar permite să plece liber în vara acestui an.

Iar fostul coleg al lui Niță, Nicolae Stanciu (26 de ani), este de părere că portarul român își dorește să revină la FCSB: 

„Am vorbit şi cu el, dar nu ştie nici el ce se va întâmpla. Din ce ştiu eu, mai are un an de contract aici, dar eu cred că nu ar fi imposibil, n-ar fi greu dacă Steaua l-ar dori. S-ar bucura să se întoarcă, pentru că ţine foarte mult la Steaua şi şi-ar dori să revină acasă, dar nu ştiu dacă se va întâmpla acest lucru", a declarat Stanciu pentru Antena Sport. 

Niță e rezervă la Praga, a bifat doar opt partide în acest sezon din campionatul ceh și vișiniii se află, oricum, într-o situație dezastruoasă față de tradiția lor, ocupă locul al nouălea, motiv pentru care clubul pregătește schimbări numeroase în vederea stagiunii următoare.

Varianta Niță, perfectă pentru Gigi Becali

Niță ar trebui să se încadreze și el în criteriile de la FCSB, n-ar avea cum să capete un salariu mai mare decât e cel al căpitanului Tănase. Portarul e plătit acum cu 20.000 de euro lunar în Cehia, așa că ar pierde niște bani revenind la FCSB.

E puțin probabil să primească vreo ofertă mai bună din partea altui club și el, este, oricum, legat de FCSB și de România, cu greu a fost convins în 2018 să plece în Cehia, chiar dacă îi erau oferiți bani mai mulți.

Becali l-a forțat să plece atunci, fiind sigur că avea să dea lovitura cu Andrei Vlad, un tânăr pe care Mihai Stoica i-l recomandase drept „Messi al portarilor". Vlad a adunat de atunci mai multe gafe monumentale decât meciuri bune.

GALERIE FOTO. Imagini din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+29 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB:

Opinie GSP » Mihai Rotaru a înscris în duelul cu Gigi Becali. Gestionează criza mai inteligent

Stadionul „Steaua” întețește conflictul FCSB - CSA » Gheorghe Mustață, contre dure în direct cu ultrașii din „Sud”: „Să vă ferească Dumnezeu să nu mai aibă Armata bani după pandemie!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
randdoom
randdoom  •  05 Aprilie 2020, 15:50

pana reincepe campionatul sper sa il aducem pe nita, cu el in poarta,castigam,campionatul la pas.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează