FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

EXCLUSIV FCSB sau Farul? Fostul component al Generației de Aur și-a ales favorita în lupta la titlu: „Ar fi campioana meritorie”

Duelul Tavi Popescu - Borza va decide titlul în Superligă / FOTO: Gazeta Sporturilor +26   FOTO
Duelul Tavi Popescu - Borza va decide titlul în Superligă / FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 17:10 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 19:44

Fost component al „Generației de Aur”, Gheorghe Mihali dă verdictul în lupta în doi dintre Farul și FCSB pentru titlul de campioană. Stoperul naționalei din anii ‘90 are o favorită certă: o vrea campioană pe echipa fostului coleg Hagi. 

Mai sunt patru etape din play-off, iar bătălia pentru campionat se prefigurează a fi o afacere palpitantă în doi, după ce „regina” ultimelor cinci ediții, CFR, n-a luat niciun punct din precedentele două runde. 

După cum anticipează și bookmakerii, clubul lui Hagi și FCSB s-au desprins în mari favorite, astfel că, cel mai probabil, vom asista la un remake al duelului din 2017, sezonul în care Viitorul le-a „suflat” roș-albaștrilor titlul în ultima etapă. 

Delegare cu dedicație anti-Hagi? Farul - Rapid va fi arbitrat de „centralul” care a produs un scandal uriaș în Giulești și despre care Balaj a spus: „Are spatele asigurat”
FARUL - RAPID
Delegare cu dedicație anti-Hagi? Farul - Rapid va fi arbitrat de „centralul” care a produs un scandal uriaș în Giulești și despre care Balaj a spus: „Are spatele asigurat”

Gică Mihali și-a ales favorita în lupta la titlu: „Ar fi campioana meritorie”

Într-un interviu acordat Gazetei săptămâna aceasta, Gică Mihali s-a pronunțat și asupra luptei la vârf din Superligă, fiind de părere că trofeul va ajunge la Constanța. Pe ce se bazează fostul mare fotbalist?

„Farul câștigă campionatul! A condus aproape tot campionatul, ar merita să câștige ei titlul. Să conducă tot campionatul și să piardă? Nu cred. Farul merită inclusiv din punct de vedere al jocului. Dacă va câștiga, va fi o campioană meritorie”, a spus Gică Mihali, într-un dialog cu Gazeta Sporturilor în care a vorbit și despre prăbușirea lui CFR Cluj

Din păcate, noi trăim ca să jucăm în Europa, să mergem să luăm niște firimituri din Conference League. Sunt buni și ăia, vă dați seama...

- Gheorghe Mihali

Final infernal în Superligă: bătălia teribilă pentru Conference League decide titlul

De 9 sezoane, de când s-a introdus noul sistem de desfășurare a primei ligi, niciodată n-a existat o luptă așa de încinsă atât pentru titlu și cupele europene, cât și pentru evitarea retrogradării.

Farul continuă să fie favorita bookmakerilor în duelul pentru supremație întrucât e singura care e la mâna ei. Constănțenii au nevoie de 9 puncte în ultimele 4 etape, însă FCSB mizează pe ajutorul „dușmanilor” de la CFR, CSU Craiova și Rapid, care trebuie să-și câștige locul în Europa. Analiza detaliată a Gazetei Sporturilor e AICI!

Farul devine campioană:

  • dacă mai face cel puțin 9 puncte în ultimele 4 meciuri, indiferent de celelalte rezultate
  • dacă adună până la final cu cel mult 3 puncte mai puțin decât FCSB și maximum 5 puncte sub ce va face CFR
  • dacă va termina la egalitate cu oricare dintre echipele care se află sub ea în acest moment

FCSB devine campioană:

  • dacă va câștiga toate meciurile până la final, iar Farul, în afara jocului direct, va mai face măcar un egal
  • în cazul în care va aduna cu cel puțin 4 puncte mai mult decât Farul, dar cu maximum un punct mai puțin decât CFR
  • dacă meciul cu Farul se termină egal, atunci FCSB trebuie să ia cu 4 puncte mai mult decât constănțenii în celelalte 3 meciuri
  • dacă pierde cu Farul, atunci FCSB ar avea nevoie de 9 puncte în celelalte runde, iar Farul să mai adune cel mult două puncte

VIDEO Florinel Coman e categoric: „Suntem mai puternici decât Farul și CFR!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Delegare cu dedicație anti-Hagi? Farul - Rapid va fi arbitrat de „centralul” care a produs un scandal uriaș în Giulești și despre care Balaj a spus: „Are spatele asigurat”

FCSB, aliat-surpriză pentru meciul cu Sepsi: „E o veste neașteptată, dar senzațională”

Răsturnare de situație: galeria Rapidului face deplasarea la Farul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează