FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB schimbă strategia! Becali anunță că un stelist cu 6 trofee revine pentru a ajuta defensiva: "Semnăm pe un an"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 11:31

FCSB a negociat cu mai mulți fundași centrali, dar echipa roș-albastră nu a ajuns la niciun acord cu vreunul.

Patronul Gigi Becali a dezvăluit că FCSB va schimba strategia și va semna un contract cu fundașul stânga Iasmin Latovlevici, 32 de ani. Astfel, Marko Momcilovici, actualul fundaș stânga, va fi folosit ca dublură pentru postul de fundaș central.

"O să aducem un fundaș stânga. O să semnăm cu Iasmin Latovlevici. Facem contract pe un an. Ne ajutăm de el, el se ajută de noi. Cum am făcut și cu Cristi Tănase.

Latovlevici și Rusescu sunt oameni alături de care am câștigat trofee și bani. Mi-au adus bucurii.

Îl aducem pe Latovlevici pentru că Junior Morais nu poate juca joi-duminică, iar Momcilovici va absenta o lună", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Iasmin Latovlevici este liber, după ce și-a încheiat contractul cu Galatasaray și s-a antrenat de mai multe ori sub comanda lui Dică. Acesta a mai jucat la FCSB din 2010 până în 2015, cucerind 6 trofee.

176 de meciuri 
a adunat Latovlevici la FCSB, pentru care a marcat de 12 ori 

250.000 €este cota lui Latovlevici, potrivit transfermarkt

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
100002473541087
Danut Ognean  •  13 August 2018, 19:17

fcsb echipa epavelor pensionare

atentu
atentu  •  13 August 2018, 15:54

În curând, la FCSB ( echipa adunăturilor de puşcăriaşi ) o nouă şi spectaculoasă revenire în forţă ! Enache. Gabriel Enache !!!

1776365605757168
Popescu Alexandru  •  13 August 2018, 15:40

Ce sa mai caute Latovlevici la Steaua?In loc sa aduca fundasi centrali tot umbla cu carpeli!Ce fel de manager e MM, care nu e in stare sa aduca de cand s-a terminat campionatul trecut si pana acum niste fundasi centrali pe care sa se poata baza echipa?Gigi adu un manager ca lumea, care sa se priceapa la transferuri!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează