FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Dică s-a scuzat în primele 3 minute ale conferinței: „Am fost înțeles greșit!”

Nicolae Dică // foto: Imago Images
Nicolae Dică // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat sambata, 30 iulie 2022 14:06 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 14:18

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul lui FCSB, și-a început conferința de presă premergătoare meciului cu FCU Craiova prin a-și prezenta scuze față de presa scrisă și televiziuni. 

„De când am semnat cu Steaua, nu mai citesc presa. Înainte făceam același lucru. Nu vreau să mă încarc cu lucruri negative. 

Îmi doresc ca la mine în vestiar să se vorbească doar pozitiv, să nu apară lucrurile negative. Nu-mi doresc să citesc presa, nu vreau să văd anumite lucruri”, a spus Nicolae Dică la conferința de presă ce a urmat meciului dintre FCSB și Saburtalo de joi, scor 4-2.

Astăzi, Nicolae Dică a început conferința de presă dinaintea meciului cu FCU Craiova prin a retracta respectivele afirmații.

FCSB, gata să rezolve transferul dorit de Becali: „Gigi mi-a zis că s-au cam înțeles”
FCSB
FCSB, gata să rezolve transferul dorit de Becali: „Gigi mi-a zis că s-au cam înțeles”

Nicolae Dică: „Îmi prezint scuzele față de presă și televiziuni”

„Înainte să vorbesc despre jocul de mâine, aș vrea să încep cu un lucru important, vizavi de o declarație pe care am dat-o după jocul din Europa.

Aș vrea să-mi prezint scuzele față de presă și televiziuni după ce am spus că nu citesc presa pentru că nu vreau să mă încarc negativ.

Am spus acest lucru nu pentru că aș avea ceva cu oamenii din presă sau cu analiștii - știți foarte bine că și eu sunt angajat la o televiziune, fac și eu parte din acest grup -, chiar nu am nimic cu aceste persoane. Uneori chiar mă pot ajuta analizele unor foști antrenori și jucători, chiar dacă sunt negative.

Cred că am fost înțeles greșit. Am spus-o în ideeea în care sunt și persoane care jignesc. De asta îmi doresc ca în această perioadă să intru. Nu vreau să citesc jignirile, să fiu încărcat cu lucruri negative.

Când nu am echipă, intru și citesc de 2-3 ori pe zi, văd emisiunile, nu pierd nimic. Îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva”, a precizat Dică.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Keșeru dezvăluie cum a ratat un transfer senzațional la Arsenal: „Wenger m-a dat peste cap!”

Valeriu Iftime, după ce a fost „interzis” în fotbal timp de 6 luni: „Mă deranjează enorm imaginea asta de om nociv”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
klaudiumosoiu
klaudiumosoiu  •  30 Iulie 2022, 19:40

Ai coloana de omida, dar omida cu bani. Oricum .......... nu ai coloana vertebrala. Doar inca o persoana de pus la colectie. Colectia celui cu bani ...... iar cei care se vand pentru banii altora sunt ............. ????????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează