FOTBAL  »  Superliga  »  AMINTIRE

Keșeru dezvăluie cum a ratat un transfer senzațional la Arsenal: „Wenger m-a dat peste cap!”

Claudiu Keșeru
Claudiu Keșeru

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2022 09:52 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 11:24

Claudiu Keșeru (35 de ani), în prezent căpitan la UTA, a povestit cum a ratat transferul la Arsenal pe vremea când avea 19 ani.

În vara anului 2003, la vârsta de 15 ani, Claudiu Keșeru a fost cumpărat de la FC Bihor de Nantes, club la care a rămas până în 2010.

În perioada petrecută acolo, încheiată cu 16 goluri în 97 de meciuri, a fost urmărit chiar de Arsenal în vederea unui transfer. S-a întâmplat în 2006, într-un moment extraordinar pentru clubul londonez, care a jucat finala Liga Campionilor în acel an.

Scouterul trimis de antrenorul Arsene Wenger pentru a-l urmări pe Keșeru, Gilles Grimandi, nu a dat însă unda verde pentru transfer, un lucru pe care Claudiu și-l reproșează și acum.

Răzvan Lucescu, cadou pentru FCSB! Ajutor uriaș de la PAOK pentru grupele Conference League
FCSB
Răzvan Lucescu, cadou pentru FCSB! Ajutor uriaș de la PAOK pentru grupele Conference League

Claudiu Keșeru dezvăluie cum a ratat transferul la Arsenal: „Eram măcinat de gânduri infantile”

„La Nantes mă lamentam când nu jucam sau nu eram luat la prima echipă. Mergeam la echipa a doua, eram dezamăgit că nu am prins lotul la echipa mare și nu mai jucam nici acolo.

Mă măcinau niște gânduri infantile, de care astăzi îmi vine să râd. Îmi vine să-mi dau două palme și să-mi zic «ce prost ai fost!»

L-a trimis Arsene Wenger pe Gilles Grimandi să mă supervizeze la Nantes când aveam 19 ani... sunt lucruri pe care nu le-am zis de prea multe ori.

Întâmplarea care m-a dat peste cap a fost că în momentul în care am întâlnit-o pe Arsenal, în sezonul 2016/2017, cu Ludogorets, în Ligă, Arsene Wenger a venit la mine și m-a salutat: «Bună, Claudiu, îmi amintesc că l-am trimis pe Gilles să te supervizeze». Mi-a spus și anul!”, a relatat Keșeru în episodul 2 din seria „SuperLiga Show”.

Keșeru a înscris în returul cu Arsenal! 

Keșeru a avut cea mai productivă perioadă a carierei la Ludogorets, cu 139 de goluri și 44 de pase decisive în 243 de meciuri.

„Dubla” amintită de Claudiu a avut loc în grupele Ligii din sezonul 2016/2017. Arsenal a câștigat în Bulgaria, 3-2, într-un meci în care Keșeru și-a trecut numele pe tabela marcatorilor. La Londra, în tur, fusese 6-0 pentru „tunari”.

Citește și: 

Chiar are mână liberă la FCSB? Detaliul remarcat de Ilie Dumitrescu la debutul lui Dică: „Uite cât de mult contează că nu s-a băgat Gigi”

CFR Cluj se pregătește de o nouă insolvență! Ce discuție a purtat Nelu Varga + Cum poate fi amânată decizia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cr_portal
cr_portal  •  30 Iulie 2022, 17:12

"Îmi vine să-mi dau două palme și să-mi zic «ce prost ai fost!»". Bine că și-a dat seama până la urmă, alții nu reușesc până... în clipa finală. Pe de altă parte, nu e clar ce anume l-a dat peste cap? "Gilles Grimandi, nu a dat însă unda verde pentru transfer, un lucru pe care Claudiu și-l reproșează și acum.' Ce își reproșează, dacă ăla nu l-a vrut?

digei
digei  •  30 Iulie 2022, 13:11

N-a spus "Wenger m-a dat peste cap..." ca nu e Gigi Becali sau MM. I-a spus numele intreg, "Arsene Wenger", o minima formula de politete, un semn de respect. Doar nu erau din acelasi cartier al Piperei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează