INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SABURTALO 4-2

Chiar are mână liberă la FCSB? Detaliul remarcat de Ilie Dumitrescu la debutul lui Dică: „Uite cât de mult contează că nu s-a băgat Gigi”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2022 09:33 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 10:01

Ilie Dumitrescu (53 de ani), fostul mare internațional, a remarcat că FCSB nu a mai făcut schimbări la pauză la debutul lui Dică, în victoria cu Saburtalo, scor 4-2, semn că Gigi Becali nu a mai intervenit peste antrenor. 

Fostul atacant al Stelei consideră că Edjouma și Florinel Coman au avut o prestație ștearsă în prima repriză, iar în alte meciuri, în care deciziile nu aparțineau antrenorului, ar fi fost schimbați la pauză.

Răzvan Lucescu, cadou pentru FCSB! Ajutor uriaș de la PAOK pentru grupele Conference League
FCSB
Răzvan Lucescu, cadou pentru FCSB! Ajutor uriaș de la PAOK pentru grupele Conference League

În repriza secundă, cei doi s-au dovedit a fi decisivi în soarta calificării. Mai întâi, Edjouma a dus scorul la 2-0, cu un șut superb de la marginea careului. Saburtalo a egalat, dar Coman a marcat pentru 3-2, cu o lovitură de cap puternică, după centrarea lui Radunovic.

Ilie Dumitrescu îl laudă pe Nicolae Dică

„Vreau să remarc un aspect extrem de important, apropo de calificarea FCSB-ului. Uite cât de mult contează ca antrenorul să aibă puterea de decizie. Sunt convins că la alte jocuri, după desfășurarea din prima repriză, îl vedeam pe Edjouma schimbat, și nu mai spun de Florinel Coman.

Coman, chiar dacă nu e într-o seară foarte bună, e un jucător cu personalitate care în orice moment poate să ajute echipa. Asta s-a și întâmplat. E clar că în momentul de față s-a văzut o schimbare în jocul echipei, asta datorită lui Dică”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Citește și alte știri despre FCSB:

A comis-o Rotaru? » Pariul lui MM devine câștigător: cifre impresionante în FCSB - Saburtalo

Nou MVP la FCSB » Dică a făcut invers decât Becali și l-a salvat: a fost cel mai bun jucător de pe teren

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
campionii27
campionii27  •  30 Iulie 2022, 10:24

are dreptate ilie aici.eu tin minte un meci cu chindia de anul trecut in care olaru a jucat asa de slab ca 100% era schimbat la pauza daca becali facea schimbarile.a facut edi schimbarile si nu l-a schimbat pe olaru care a scos penaltyul din care budescu a dat golul victoriei in ultima secunda. oare nu are becali pe nimeni care sa il sfatuiasca ca si daca joci prima repriza mai slab,poti juca a doua foarte bine. nu-i cazul cand reprofilezi jucatori pe alte posturi,vezi ovidiu popescu care trebuia schimbat la pauza si nu mai avea cum sa greseasca la golul doi al giorgienilor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează