FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Valeriu Iftime, după ce a fost „interzis” în fotbal timp de 6 luni: „Mă deranjează enorm imaginea asta de om nociv”

Valeriu Iftime
Valeriu Iftime

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2022 11:51 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 13:00

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a comentat decizia FRF de a-l interzice în „oricare activitate legată de fotbal” pe o perioadă de 6 luni, după jignirile aduse arbitrului Horațiu Feșnic în luna mai.

În ciuda formulării, hotărârea Comisiei de Disciplină și Etică nu-l afectează serios pe Iftime. Decizia presupune că acesta nu va putea reprezenta oficial clubul la acțiunile FRF, LPF și AJF și nu va putea semna documente în numele clubului pe perioada menționată.

Într-o intervenție telefonică din această dimineață, Iftime și-a prezentat scuzele pentru jignirile aduse arbitrului de centru și a admis că a greșit la momentul respectiv.

Becali își freacă palmele! Licitație pentru Florin Tănase » Chinezii s-au speriat de interesul din Golf și au trimis o nouă ofertă: „El decide unde vrea să joace”
FCSB
Becali își freacă palmele! Licitație pentru Florin Tănase » Chinezii s-au speriat de interesul din Golf și au trimis o nouă ofertă: „El decide unde vrea să joace”

Valeriu Iftime, după ce FRF l-a „interzis” în fotbal pentru 6 luni

„Sincer, nu știu cât de «liber» sunt acum. Dacă riscăm să vorbim? Sper să nu fie atât de restrictivă chestiunea asta. În orice caz, 6 luni nu mai sunt nici patron, nu am niciun fel de funcție la FC Botoșani.

Eu mă simt prost, starea asta de om nociv în fotbal mă deranjează enorm. Numai să spună cineva că sunt un om rău, nociv, indiferent de domeniu, și mă simt prost. Vreau să fiu un om bun, milostiv, credincios, să nu am niciun fel de dușman. Până la urmă, în fotbal depun energie, muncesc.

Îmi pare rău, am spus după meciul cu Craiova lucruri destul de rele. Nu-mi face cinste să jignesc un om, sincer. Îmi pare rău pentru faptul că uneori, purtat de nervozitate și de tensiunea meciului, se întâmplă astfel de lucruri.

Mi-am cerut scuze, am cerut să vorbesc cu el să-mi cer scuze direct fără a primi ceva, doar pentru a fi liniștit. Mai greșim atunci când ne ia valul. Nu sunt un om periculos, violent, ba din contră, cred că sunt împăciuitor. Când ți se spune că ești periculos, sigur că te doare. Mai mult nu pot spune”, a reacționat Iftime la Pro Arena.

Valeriu Iftime: „Mihai Teja, cel mai interesant antrenor cu care am lucrat”

Între timp, FC Botoșani se pregătește pentru meciul cu FC Hermannstadt din etapa 3 de campionat. Cu o victorie, moldovenii ar avea maximum de puncte și ar urca pe prima poziție, fiind singura echipă care s-ar lăuda cu 3 victorii în începutul de sezon.

Înaintea partidei, Iftime a ținut să amintească de suspendare și a lăudat munca antrenorului Mihai Teja:

„Echipa nu mai este a mea 6 luni de zile. Sunt spectator din Botoșani căruia îi place foarte mult fotbalul. Echipa asta din Botoșani are șansa de a urca pe locul 1. Va fi un meci interesant, cred că putem face un joc frumos. La cum l-am văzut pe Mihai și echipa pe care o avem acum, cred că putem produce fotbal.

Mihai, pentru mine, este cel mai interesant antrenor pe care l-am avut până acum. Mă surprinde într-un mod foarte, foarte plăcut. Marius rămâne prietenul meu, a făcut lucruri frumoase aici (n.r. - întrebat dacă l-a înțepat pe Marius Croitoru, fostul antrenor de la Botoșani). 

Mihai merită toată atenția, în primul rând prin modul în care vorbește. Știe să-și construiască grupul”, a precizat finanțatorul clubului. 

Vreau să vă spun că pe Mateus, jucător care a vrut să plece de două ori și a fost într-o luptă continuă cu antrenorul, l-am văzut zâmbind. Are un talent extraordinar.

- Valeriu Iftime

VIDEO » Rebranding complet la FC Botoșani

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Adrian Mutu o avertizează pe Craiova: „Noi nu suntem Vllaznia”

CFR e aproape de o nouă insolvență, dar Dan Petrescu mai vrea transferuri: „Trebuie să aducem din străinătate neapărat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
superdaniel72
superdaniel72  •  30 Iulie 2022, 14:40

*** Simplu! Deci ce cauti in liga1??? Pe cine reprezinti si care iti sunt interesele, DNA???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

superdaniel72
superdaniel72  •  30 Iulie 2022, 14:37

Nu este o imagine. Chiar ESTI, un om nociv!

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  30 Iulie 2022, 14:18

Vezi ,prietenul și idolul tău Becali la făcut de mai multe ori cu ou și oțet pe arbitrul Kovacs și nu a pățit nimic !?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează