FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB se mută din nou! Gigi Becali a făcut anunțul: "A fost MM și a văzut! Gazonul e extraordinar"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2018 17:24

FCSB e gata să revină la București, pe Arena Națională, după 3 meciuri disputate la Voluntari, unde echipa n-a câștigat decât un singur joc, 2-0 cu Dunărea Călărași. 

Formația roș-albastră va juca începând de la meciul cu FC Voluntari, care se va desfășura la finalul lunii, pe cel mai mare stadion al țării, arenă devenită casa echipei după plecarea de pe Ghencea.

Anunțul a fost făcut de Gigi Becali, patronul FCSB, care a anunțat că directorul sportiv al clubului, Mihai Stoica, a inspectat gazonul și a fost plăcut surprins.  

Am înţeles că acum e un gazon extraordinar pe Arena Naţională. Chiar şi acum e bun. A fost MM, a văzut, a zis că terenul este extraordinar. O spun fără nicio ironie. Vom juca acolo, gata! E foarte bine, vă daţi seama”, a zis Gigi Becali la ProX. 

Citește și:  Becali, furios după meciurile rivalelor la titlu: "Aşa ceva nu mi-a fost dat să văd niciodată"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
para.para
para.para  •  09 Octombrie 2018, 09:56

Normal ca se muta inapoi ca doar i-a refacut fina gazonul pe banii bucurestenilor. Ce conteaza ca echipa voastra mai aduna vreo 800 pe meci, important e ca joaca gratis pe cel mai mare stadion al tarii.

rocky2
rocky2  •  08 Octombrie 2018, 23:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

indolentu
indolentu  •  08 Octombrie 2018, 21:40
Postat de manutd.steaua pe 08 Octombrie 2018, 21:34

Tu esti mai prost si mai obsedat de jiji decat ala dinaintea ta.Am zis eu ceva de jiji,sau ti se pare tie ca-mi pasa de personaj?

nu ba tirtane da tu fiind fan fecepatruconsoane automat iesti gigist minuta asa ca ssst si respect chiajna aaa si nu uita daca ietapa urmatoare va fi a gazdelor locu 4 scrie pe voi comsonatilor

Vezi toate comentariile (19)
Comentează