FOTBAL  »  Superliga  »  SISTEM DE JOC

FCSB se schimbă total! Dică a decis să preia tactica unui club uriaș din Europa! Iată cum va juca în sezonul viitor

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2017 10:17

Noul antrenor al lui FCSB nu a antrenat până acum la un nivel mai înalt decât liga a treia, dar se inspiră de la finalista Ligii pentru a-și învăța echipa să joace două sisteme diferite. 

Dică a dezvăluit deja că intenționează să joace 4-2-3-1 și 3-4-1-2, iar Gazeta a ajuns la concluzia că tehnicianul a fost inspirat de tactica lui Allegri din meciul tur cu Monaco, jucat în semifinalele Ligii Campionilor, când Juventus s-a impus cu 2-0.

"Bătrâna Doamnă" a apelat atunci la ambele sisteme de joc în același meci, în funcție de desfășurarea partidei, iar experimentul a fost un succes, având în vedere că Juve a anihilat unul dintre cele mai creative atacuri din acest sezon.

Echipa de start a lui Juve la Monaco: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Marchisio, Pjanici - Alves, Dybala, Mandzukici - Higuain

Cum ar putea arăta FCSB cu Dică: Niță - Pleașcă, Bălașa, Larie, J. Morais - Pintilii, Ov. Popescu - Man (Moruțan), Alibec, Fl. Tănase (Budescu, Teixeira) - Gnohere

Citește în ediția tipărită a Gazetei de astăzi și în Gazeta digitală mutările pe care mizează antrenorul stelist și care este compartimentul care îi pune cele mai mari probleme lui Nicolae Dică!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  24 Mai 2017, 16:32
Postat de ropo pe 24 Mai 2017, 14:19

Fcsb-faci ce spune becali

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

juliusmad
juliusmad  •  24 Mai 2017, 14:50

succes dica !!

iosif_.vs
iosif_.vs  •  24 Mai 2017, 14:28

Asta e articolul lui Remus Raureanu?? Numai asta vedea paralele intre Fcsb si Real Madrid.. Mai nou compara Fcsb cu Juventus..

Vezi toate comentariile (17)
Comentează