FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 1-1

Edi Iordănescu, după debutul cu stângul pe banca celor de la FCSB: „Avem tare mult de muncă”

Edi Iordănescu +40   FOTO
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat marti, 24 august 2021 00:05 / Actualizat marti, 24 august 2021 00:53

FCSB a obținut doar un rezultat de egalitate, scor 1-1 în meciul cu Sepsi. Partida de pe Arena Națională a consemnat debutul lui Edi Iordănescu pe banca roș-albaștrilor.

Toate detaliile despre FCSB - Sepsi, AICI!

La finalul partidei, antrenorul roș-albaștrilor a declarat că echipa sa este încă departe de nivelul la care trebuie să fie și că timpul este principalul inamic al celor de la FCSB.

„Am avut 4 zile la dispoziție rectific anumite lucruri, plus jocul din seara asta și primele concluzii sunt că avem tare mult de muncă, din toate punctele de vedere. E o echipă predominant tânără, e de muncă și trebuie să o luăm pas cu pas. 

Din păcate suntem în plină competiție și nu pot să intru foarte agresiv din niciun punct de vedere. Trebuie să fim echilibrați și maturi și cu răbdare să ducem echipa acolo unde îi e locul. 

În momentul de față suntem foarte departe. E un dezavantaj major că suntem în plină competiție și e diferență de puncte multe. Asta înseamnă presiune. Echipa a dorit, dar au fost multe momente de precipitare”, a declarat Iordănescu la finalul partidei.

Cele mai tari imagini din meciul FCSB - Sepsi

+36 FOTO

Iulian Cristea: „Mergem înainte, sperăm să câștigăm cu CFR Cluj”

FCSB - Sepsi 1-1 » Debut fals pentru Edi Iordănescu!

FCSB a dominat prima repriză. Radunovic le-a oferit în premieră emoții covăsnenilor. Din careu, muntenegreanul nu a prins cadrul porții (16). Apoi, a fost rândul lui Florin Tănase să rateze. Servit de Cordea la 11 metri, „decarul” roș-albaștrilor a șutat fix în Niczuly (20). 

Nici Vinicius nu a fost mai inspirat, reluarea sa cu capul din corner fiind direcționată pe goalkeeperul oaspeților (21). Ocaziile s-au răzbunat, iar Sepsi a dat lovitura până la pauză. Mai întâi, Golofca l-a ridiculizat pe Vinicius, însă a tras pe lângă. Sepsi a prins curaj și în minutul 37 avea să deschidă scorul. 

Din lovitură liberă, Aganovic a profitat de zidul așezat greșit de Vlad, a găsit o breșă între Ovidiu Popescu și Olaru și a înscris (37). FCSB a replicat, însă tentativele lui Coman, Olaru sau Cordea n-au adus egalarea. 0-1 după 45 de minute. 

Rolurile s-au inversat în partea a doua. Sepsi a ratat prima - Tamas (47), sut peste - iar FCSB a marcat. La un corner, Iulian Cristea a recentrat pentru Florin Tănase, plasat la colțul lung. Căpitanul roș-albaștrilor a marcat: „cap” sub transversală.

 Ovidiu Popescu a gafat nepermis în minutul 66, faultându-l pe Nicolae Păun în careu. Din fericire pentru FCSB și spre disperarea lui Leo Grozavu - suspendat pentru acest meci -, Vlad a apărat penalty-ul lui Mitrea. 

Deși ritmul a fost electrizant până la final, cu multe faze la ambele porți, nu s-a mai înscris. Doar o remiză la debutul lui Edi Iordănescu, iar FCSB rămâne la 9 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Oficial! Olimpiu Moruțan a fost vândut la Galatasaray

Gigi Becali anunță 3 transferuri la FCSB după plecarea lui Moruțan: „A jucat singur aseară”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mario78a
mario78a  •  24 August 2021, 00:30

multumim ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează