FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 2-0

FCSB - SEPSI 2-0 // Dică îl "înțeapă" pe Neagoe: "Mă așteptam să joace mai ofensiv, dar Sepsi a trecut mijlocul terenului doar din greșeală" » Cum explică modificările din primul "11"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 august 2018 20:14

Nicolae Dică, antrenorul lui FCSB, s-a declarat mulțumit de victoria cu Sepsi, 2-0, și îl penalizează pe antrenorul lui Sepsi: "Mă așteptam să joace mai ofensiv, dar Sepsi a trecut mijlocul terenului doar din greșeală".

"A fost un meci greu.  Mă așteptam ca Sepsi să joace mai ofensiv, dar echipa lor s-a mulțumit să se apere și să joace pe contraatac. Apoi, în repriza a doua, adversarii nu au mai avut șanse de a marca. Mă gândeam că se va termina 0-0, dar speram că vom reuși să marcăm dintr-o fază fixă. Nu eram mulțumiți cu un egal, mereu ne dorim victoria. Băieții au avut atitudine, am crezut că putem să marcăm și am reușit să câștigăm. 

E greu să joci pe un asemenea teren, să poți să contruiești în fața unei echipe care se apără cu 10 jucători în ultimii 30 de metri. Sepsi a trecut de câteva ori mijlocul terenului și atunci din greșeală!

Înainte de joc am riscat, am zis să sacrificăm acest joc pentru a odihni niște jucători. Planic a jucat toate meciurile până acum, mi-a spus că e obosit și l-am odihnit. L-am folosit pe Junior Morais fundaș central și a făcut-o foarte bine", a declarat Nicolae Dică, la Look TV. 

...despre duelul de joi din Europa League: "Rapid Viena e o echipă mai bună decât Hajduk, o echipă agresivă cu jucători care pot face diferența de la mijloc în sus. Ne va aștepta un meci foarte greu". 

...despre Raul Rusescu: "Trebuie să avem răbdare cu Rusescu, vine după o perioadă lungă de inactivitate. Ușor-ușor va reveni într-o formă fizică mai bună". 

...despre transferuri: "Nu e nicio problemă că nu mai vine niciun  fundaș central. Am făcut improvizații până acum, iar jucătorii nu m-au dezamăgit și au dat dovadă de caracter, precum Junior Morais (nr. care a jucat fundaș central cu Sepsi)". 

Echipa de start:

FCSB: Bălgrădean - Jakolis, Bălașa, J. Morais, Al. Stan - Ov. Popescu, Qaka - D. Man, D. Benzar, Fl. Coman - Rusescu
Rezerve: A. Vlad, Pintilii, Gnohere, Moruțan, I. Stoica, D. Toma, Teixeira
Antrenor: Nicolae Dică

CLASAMENT:

Vezi AICI cronica partidei FCSB - Sepsi 2-0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
100002473541087
Danut Ognean  •  20 August 2018, 11:31

mai schimbati dracului clasamentul ca e cfr-ul pe primul loc nu clona gigista *** gigiste ale gsp becali sport

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  20 August 2018, 10:17

ba mare antrenorul lu peste marioneta gigista dica ai vazut alt meci pana la penaltyul vostru la care sunteti abonati meci de meci sepsi a fost doua clase peste voi

423954331383400
Ferenc Kerekes  •  20 August 2018, 09:18
Postat de corectu pe 20 August 2018, 07:25

Daca orice sut spre poarta ar fi gol...Sepsi a avut in prima repriza un singur sut pe spatiul portii:bara.De unde sa iasa 0-4?

Steaua niciunul, asta conteaza?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează