FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 2-0

FCSB - Sepsi 2-0 // Florinel Coman, după ce a fost lăsat pe bancă de Mihai Teja: „Sper să nu mai fiu în această postură”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 22:31

FCSB s-a impus în fața lui Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-0. Florinel Coman a fost introdus la pauză în locul lui Olimpiu Moruțan și a reușit să deblocheze jocului: a obținut un penalty transformat de Gnohere și a marcat golul doi

La finalul partidei, Florinel Coman și-a afirmat direct nemulțumirea pentru postura de rezervă.

„A fost decizia domnului antrenor să mă introducă la pauză. Mă bucur că  am intrat și mi-am ajutat echipa. Mi-a prins bine, dar sper să nu mai fiu în această postură.

Ne-a bucurat rezultatul de aseară, dintre Craiova și CFR Cluj (n.r. 0-0). Dacă ne câștigăm toate meciurile, suntem campioni. Totul depinde de noi. Trebuie să ne pregătim foarte bine. La Cluj urmează un meci de care pe care. Trebuie să îl câștigăm neapărat!”, a spus Coman la Look Sport.

Întrebat dacă va fi titular cu CFR Cluj, Coman a părut încurcat: „Nu prea știu ce să spun. Nu vreau să comentez decizile tactice. Eu trebuie să mă antrenez și sunt singur că voi juca dacă merit”.

Vezi și: 

VIDEO Olimpiu Moruțan, mazilit la pauză după ce fusese introdus în minutul 18! Înlocuitorul lui a scos penalty și a dat gol

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din Liga 1!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close