FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

FCSB - SEPSI 2-0 // VIDEO+FOTO Liga 1 fierbe! FCSB învinge Sepsi în 10 minute și e la 3 puncte de CFR înainte de meciul direct

FCSB - Sepsi // FOTO: Cristi Preda +23   FOTO
FCSB - Sepsi // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2019 23:05

FCSB a câștigat greu meciul cu Sepsi, 2-0 (Gnohere 51' -pen., Coman '59), după ce la pauză scorul a fost egal. Grație acestei victorii, FCSB este la 3 puncte liderul CFR Cluj. Etapa viitoare, cele două echipe se vor duela în meci direct.

Avantajul de a beneficia de cel mai scump lot din campionat: patronul Gigi Becali poate să jongleze cu formule diferite și nu mai contează detaliile tactice sau licența Pro, până la urmă tot nimerește el o distribuție corectă.

A ieșit Pintilii și a intrat Moruțan. FCSB nu se apropiase de poarta lui Sepsi până în minutul 18, în clipa în care a intrat fotbalistul adus de la Botoșani. Moruțan nu e același gen de jucător, e mai firav, mai tehnic și ocupă o poziție mai avansată pe teren. Se modifică și așezarea altor oameni, Florin Tănase coboară ca să primească mingea de la Filip și să pornească el construcția. Un „regista” ad-hoc dintr-o extremă folosită uneori și ca număr 9. 

A1 e scris pe cojoc

Înlocuirea a durat, au trecut patru minute de când a făcut semn Pintilii că trebuie să iasă până a stabilit cineva că Moruțan e înlocuitorul. "Cineva" nu înseamnă decât rar Mihai Teja. Mai des decât tehnicianul îmbrăcat cu trening inscripționat A1 hotărăște „principalul” cu cojoc, el vede mai bine jocul din tribuna oficială. 

Instanța supremă, Scouterul-Antrenor-Proprietar, se prinde în 27 de minute că n-alesese bine și mai mută o dată în pauză: iese Moruțan, care intrase, și intră Florinel Coman, care ieșise din echipă după alte prestații dezamăgitoare, din alte dăți. E complicat, sunt greu de reținut toate transformările. Nici Coman nu e un fotbalist cu un profil asemănător cu al omului pe care-l înlocuiește. Florinel e atacant, extremă, nu un „ofensiv” de centrul terenului. Cu Pintilii, nici atât nu seamănă Coman!

Vezi aici clasamentul din Liga 1!

Dezastruosul Viera

Becali a mototolit două planuri de la când a început meciul, le-a aruncat la coșul de gunoi și a mai scris unul nou, care-l include pe cel mai scump fotbalist cumpărat de FCSB vreodată. Coman intră în careu și-l amețește pe Viera cu o schimbare de direcție irezistibilă pentru fundașul ruginit al lui Neagoe. Ivorianul rudimentar îi pune o piedică și Gnohere marchează din penalty. E bun planul!

Viera mai intervine o dată, are balonul la discreție și-l preia prost, până în picioarele lui Florinel. Stelistul de trei milioane de euro mulțumește pentru cadou și face 2-0. Da! Asta e formula cea bună! Becali s-a enervat un pic, a consumat două schimbări din trei, dar a găsit până la urmă rețeta. Teja are meritul lui, l-a antrenat bine pe Coman deși știa că Florinel avea să fie doar rezervă.

Vezi aici rezultatele etapei a 4-a din play-off!

FCSB - Sepsi 2-0
Au marcat: Gnohere 51' pen., Coman '59

AICI ai statistici de la meci!

Vezi aici VIDEO de la FCSB - Sepsi

FCSB:Bălgrădean - R. Benzar, I. Cristea, B. Planic, Junior Morais - Pintilii (Moruțan 18', Fl. Coman 46'), Filip - Man, Hora, Tănase - Gnohere (Fl. Teixeira 67')
Rezerve: A.Vlad, Nedelcu, M. Roman, F. Matei
Antrenor: Mihai Teja

Sepsi: Niczuly - Moura, Viera, Jovanovic, Khamis - Velev (Fulop 64'), Karnitskiy - Nouvier (Mensah 70'), Flores, Ștefan (Hamed 64') - Tandia
Rezerve: Stoian, Sîntean,  Rudoi,  Vașvari
Antrenor: Eugen Neagoe

Stadion: Arena Națională
Arbitru: Radu Petrescu / Asistenți: Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu

 
 

VEZI ȘI:

Gigi Becali, ALARMAT de ascensiunea „satelitului” de la Clinceni! Decizia luată de patronul FCSB: „Nu mă gândeam că se va ajunge aici”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (460)
davveire
davveire  •  09 Aprilie 2019, 09:08
Postat de reddm pe 09 Aprilie 2019, 07:27

La ce se pricepe Becali cel mai bine? Genul programului:Blat, următoarele meciuri ale FCSB-ului conțin plasarea de valize...... Ba voi nu v-ați saturat sa vedeți suporteri aduși cu autocarele de la Oltenița? Sa se repete an de an în play-off CFR contra FCSB1/FCSB2(Craiova) /FCSB 3(Astra)?

La ce se pricep să vadă rinistii ,la blaturi !!!

jabs
jabs  •  09 Aprilie 2019, 08:11
Postat de cornelconasu pe 08 Aprilie 2019, 23:37

Dacă tot zici de arbitri așa ca fapt divers .....din 100 de arbitri câți NU îi dădeau lui Hora cartonaș galben, care oprește mingea știind că e în offside iar după 5 secunde de la fluierul arbitrului o trimite ostentativ în poartă ?! Hai să te ajut : UNUL SINGUR : Radu Petrescu !!!!

Dar de penalty nedat si dupa aia galben gratuit nu zici nimik ????

jabs
jabs  •  09 Aprilie 2019, 08:09
Postat de reddm pe 09 Aprilie 2019, 07:27

La ce se pricepe Becali cel mai bine? Genul programului:Blat, următoarele meciuri ale FCSB-ului conțin plasarea de valize...... Ba voi nu v-ați saturat sa vedeți suporteri aduși cu autocarele de la Oltenița? Sa se repete an de an în play-off CFR contra FCSB1/FCSB2(Craiova) /FCSB 3(Astra)?

nu va mai uitati la playoff ca vi se face rau.......miau.....

Vezi toate comentariile (460)
Comentează