FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 1-1

FCSB - Sepsi 1-1. Valentin Crețu, despre conflictul cu Leo Grozavu: „A fost mai grav decât o înjurătură” + Ce spune despre faza golului

Valentin Crețu, la partida FCSB - Sepsi 1-1 +28   FOTO
Valentin Crețu, la partida FCSB - Sepsi 1-1

Articol de - Publicat luni, 21 decembrie 2020 22:32 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 23:03

FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 1-1 (Cristea '30, Fofana '37), în etapa #15 a Ligii 1. După meci, autorul greșelii de la care a plecat faza golului marcat de Sepsi, Valentin Crețu (31 de ani), a vorbit despre meciul disputat la Mogoșoaia.

Valentin Crețu consideră că nu este singurul vinovat pentru golul primit și îl acuză pe antrenorul Leo Grozavu pentru comportamentul din timpul meciului: „Ne doream să terminăm cu bine, dar nu am reușit. Speram să ne revenim după vacanță. Nu mi-a plăcut jocul, terenul nu ne-a ajutat deloc. Cu echipe agresive, e foarte greu să joci. Din păcate, atât s-a putut în seara asta. M-a depășit la acea fază, dar suntem 11 pe teren și trebuia să fie cineva la închidere. 

Arbitrul a lăsat jocul prea dur. Fofana a făcut trei sau patru faulturi și nu i-a dat cartonaș. Mie mi-a dat pe culoar... Nu vreau să vorbesc despre conflictul cu Leo Grozavu. A fost ceva mai grav de înjurătură. Sperăm să terminăm pe primul loc. Ne vom pregăti bine în aceasta pauză și, după cum știm, fotbalul îți dă, dacă muncești”.

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Sepsi 1-1:

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+24 FOTO

VIDEO. Leo Grozavu o vede pe FCSB favorită la titlu

Citește și alte știri despre FCSB - Sepsi 1-1:

Jucătorul dorit de granzii FCSB, CFR Cluj și Craiova, aproape de un transfer în străinătate! Ce antrenor român îl dorește sub comanda sa

FOTO Mihai Stoica, enervat de arbitrajul lui Horațiu Feșnic + Toni Petrea către Grozavu: „Bate-i, bă, pe ai tăi, că atât ştii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează